۷۸۰ میلیارد ریال کالا در انبارهای اموال تملیکی استان لرستان تعیین تکلیف شد
علی حسنوند به همراه جمعی از معاونین و مدیران استانی از انبارهای مدیریت جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان لرستان بازدید کرد.
وی اظهار کرد: این بازدید به منظور جامه عمل پوشاندن به منویات ریاست قوه قضاییه و دادستان کل کشور دایر بر بازدیدهای دورهای منظم، صیانت از حقوق عامه و تسریع در تعیین تکلیف کالاها در انبارهای اموال تملیکی صورت گرفت.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان دستور رفع مشکلات موجود در مدیریت اموال تملیکی استان از جمله فقدان فضای کافی، تجهیزات انبارداری و ارتباط سامانهای بین دستگاهی را صادر و تاکید کرد: در این رابطه لازم است که مکاتبات لازم از ناحیه دادستانی لرستان با مسئولان امر نیز صورت پذیرد.
وی تصریح کرد: علیرغم خروج وضعیت انبارها از شرایط نابسامان گذشته و نظمدهی نسبی انبار کالاها، مشخص نبودن وضعیت تعیین تکلیف تعدادی از کالاها و رسوب آنها از عمده مشکلات مشهود موجود است.
حسنوند اضافه کرد: با توجه به وجود مقادیری از کالاهایی که حکم برائت مالکین صادر شده و جهت تحویل مراجعه نکردهاند، دستور اعطای مهلت ۱۰ روزه و ابلاغ به مالکین جهت مراجعه صادر شد تا در صورت عدم حضور و استرداد، کالا در فرایند اداری تعیین تکلیف قرار گیرند.
دادستان خرم آباد بیان کرد: به منظور جلوگیری از رسوب و تضییع کالاهای بلاتکلیف موجود، کارگروهی با حضور مدیران تعزیرات حکومتی، مدیریت جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان و معاونین دادستان تشکیل شود و تصمیمات لازم به منظور تعیین تکلیف اتخاذ شود.
وی در ادامه بر لزوم افزایش قفسهبندی سولهها و انتقال کالاهای موجود در فضای باز به اماکن مسقف و تسریع در فرایند تعیین تکلیف این کالاها، تاکید کرد.
همچنین در بازدید از انبار محل نگهداری کالاهای سلامتمحور، به منظور حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از بازگشت کالاهای مشکوک از حیث سلامت به چرخه مصرف، بر لزوم استعلام قابلیت مصرف این قسم کالاها از بدو ورود به انبار و موکول نکردن انجام آزمایش به پس از صدور دستور فروش کالاها، تاکید شد.
دادستان لرستان در پایان ضمن تشکر از زحمات مسئولان اداره جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان، اعلام کرد: در ۹ ماهه سال جاری در مدیریت جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان لرستان تعداد ۷۵۷ پرونده به ارزش ۷۶۰ میلیارد ریال تعیین تکلیف شده است.
انتهای پیام/