صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عبدلیان پور: بهره گیری از توان هنر و رسانه در حوزه آموزش رویکرد نوین مرکز است

۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۳:۴۶
کد خبر: ۴۸۱۳۵۰۳
رئیس مرکزوکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه درجلسه همفکری با انجمن‌های حقوقی دانشگاه‌های سراسرکشور گفت: امروز یکی از مهمترین اقدامات مرکز ورود به بحث دعاوی نوظهور و هوش مصنوعی است که در این زمینه پیشرو و کار‌های تخصصی انجام داده ایم که به زودی خروجی آن را اعلام خواهیم کرد.

جلسه هم اندیشی برگزاری دومین جلسه بازسازی، نقد و تحلیل پرونده قضایی (موت کورت) با حضور اساتید و انجمن‌های حقوقی دانشگاه‌های سراسر کشور در مرکزوکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه برگزار شد.

در این نشست عبدلیان پور علمی سازی روند حرکتی مرکز را یک اصل اساسی دانست و بیان داشت: ما در حوزه آموزش برجسته‌ترین اساتید علم حقوق را ارج نهادیم و برای آموزش کارآموزان به کار گرفته ایم و این مسئله سبب شده تا از سال ۱۴۰۰ یک انقلاب آموزشی در مجموعه ما ایجاد شود.

عبدلیان پور ورود مرکز به بحث تخصصی شدن امر وکالت در کشور را یک اقدام و تحول بزرگ در جامعه حقوقی کشور تلقی کرد و گفت: ما در حوزه تخصصی سازی وکالت ۷ دپارتمان و ۳۷ زیرمجموعه را با تعیین سرفصل‌ها و اساتید برجسته در دستوکار قراردادیم و ماه گذشته اولین گروه از وکلای تخصصی گواهی خود را از مرکز دریافت کردند.

وی ادامه داد: امروز یکی از مهمترین اقدامات مرکز ورود به بحث دعاوی نوظهور و هوش مصنوعی است که در این زمینه پیشرو و کار‌های تخصصی انجام داده ایم که به زودی خروجی آن را اعلام خواهیم کرد.

عبدلیان پور با بیان اینکه ما در بهره گیری از هنر و رسانه اهتمام جدی داریم گفت: مرکز تاکنون سعی کرده از ابزار هنر برای آموزش بهره موثر ببرد و در این زمینه یک تئاتر حرفه‌ای تهیه کردیم که با بهره گیری از توان هنری بازیگران یک پرونده مهم قضایی را روی صحنه بردیم و استقبال گسترده کارآموزان از آن برای ما جالب و بیانگر اثرگذاری این سبک آموزش است.

وی افزود: همچنین یک سریال را با محتوای حقوقی و آموزشی تهیه کردیم که آماده پخش از شبکه‌های رسانه ملی است که در آن با بهره گیری از نظرات و نظارت اساتید برجسته علم حقوق و قضات با تجربه و وکلای مجرب فیلنامه‌ای جذاب را تهیه و با حضور بازیگران حرفه‌ای فیلمبرداری کردیم.

رئیس مرکز هدف از چنین اقداماتی را جدای از آموزش‌های تخصصی، ایجاد یک آگاهی عمومی دانست که برای جامعه مفید باشد و افزود: امروز کار‌هایی در رسانه پخش می‌شود که اشکالات معدد حقوقی دارد و این یک آموزش غلط به جامعه منتقل می‌کند؛ و در این زمینه تئاتری برگزار کردیم که یک پرونده را به اجرا در آوردند و با بهره گیری از هنرمندان حرفه‌ای این کار انجام شد و استقبال از آن از سوی کارآموزان قضاوت بیشتر کارآموزان وکالت بود. در اقدامی دیگر یک سریال را تهیه کرده ایم که آموزش‌های حقوقی را با ظرافت خاص رسانه‌ای تلفیق کرده و هیچ اشتباهی در ساختار ندارد؛ لذا ما با کار کارشناسی این نقصان را برطرف کردیم تا یک محصول سازنده برای قضات و وکلا باشد. یعنی هم جنبه آموزشی کار را رعایت کردیم و هم بحث جذابیت هنری آن را مد نظر قرار دادیم که مورد تاکید ریاست محترم قوه قضائیه هم بووده تا ضمن آموزش برای خواص، یک آگاهی بخشی مناسب برای عامه داشته باشد.

عبدلیان پور با اشاره به حجم بالای ورودی داوطلبین رشته حقوق با توجه به قانون تسهیل گفت: با این تعداد کارآموز امکان آموزش سنتی آنها دیگر میسر نیست و باید از روش‌های به روز برای این مهم استفاده کنیم که با جذابیت و فراگیری این تعداد کارآموز را تربیت کنیم.

ما هزینه آموزش را سرمایه گذاری انسانی تلقی می‌کنیم که خروجی آن تربیت حقوقدانان شایسته برای جامعه خواهد بود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *