صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مسیر‌های ورود رمزدارایی‌ها به بازار سرمایه

۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷:۴۴
کد خبر: ۴۸۱۳۴۸۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس سازمان بورس در دهمین رویداد بزرگ تراکنش ایران به بررسی نقش هوش مصنوعی و رمزارز‌ها در توسعه بازار سرمایه پرداخت و از دستاورد‌های اخیر این حوزه رونمایی کرد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، حجت‌اله صیدی در دهمین رویداد بزرگ تراکنش ایران که با حضور فعالان صنعت تراکنش برگزار شد گفت: مایه مباهات است که این همایش با همت جوانان و با وجود محدودیت‌های بین‌المللی برگزار می‌شود. در این زمینه، دستاورد‌های قابل توجهی داشته‌ایم.

هوش مصنوعی: فرصت‌ها و چالش‌ها

صیدی افزود: هوش مصنوعی امروز دغدغه بسیاری از مسئولان است. این پدیده به‌سان اسبی چموش است که باید با تنظیم‌گری مناسب از آن بهره‌برداری کرد. مهم‌ترین ویژگی هوش مصنوعی، جنبه قضاوت‌گرایانه آن است؛ برخلاف موتور‌های جست‌وجوی گذشته که صرفاً توصیفی عمل می‌کردند، هوش مصنوعی به شیوه‌ای قضاوت‌گونه رفتار می‌کند.

او با بیان این‌که اطلاعات، مهم‌ترین ابزار بازار سرمایه است، افزود: می‌توان از هوش مصنوعی به‌عنوان تسهیل‌گر در تحلیل‌ها استفاده کرد، اما باید روش‌های مناسب برای به‌کارگیری این فناوری در تحلیل بازار مشخص شود.

رمزارزها: از مبادلات تا توسعه بازار سرمایه

رئیس سازمان بورس در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع رمز ارز‌ها پرداخت و گفت: وجه مبادلاتی رمز ارز‌ها امروز حل شده است، اما دو وجه دیگر آن، یعنی واحد شمارش و دارایی، هم‌چنان در حال بررسی است. با تفاهم بین بانک مرکزی و سازمان بورس، رمز دارایی‌ها، وجه بورسی رمز ارز‌ها محسوب می‌شوند. امروز با توکنایز کردن دارایی‌ها، به دنبال توسعه این فناوری در بازار سرمایه هستیم.

تسهیل پروژه‌های رمزدارایی در بازار سرمایه

صیدی با اشاره به دو مسیر موجود برای تسهیل پروژه‌های رمزدارایی در بازار سرمایه توضیح داد: بازار نوآفرین فرابورس که اولین عرضه اولیه در آن اجرایی شده و آماده رونمایی از عرضه اولیه‌های دیگر است یکی از راه‌های تسهیل پروژه‌های رمزدارایی است. هم‌چنین انتشار اوراق برای تامین مالی طرح‌های فناورانه مالی نیز یکی دیگر از مسیر‌های دستیابی به این مهم است.

رونمایی از نقشه راه هوشمندسازی صنعت مالی

در ادامه برنامه، از نقشه راه هوشمندسازی صنعت مالی ایران با حضور حجت‌اله صیدی، مدیران عامل بانک‌ها و نهاد‌های پولی و الکترونیک و از تفاهم‌نامه‌ای برای توکنایز کردن آثار هنری و سینمایی ایران رونمایی شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *