صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استفاده رژیم صهیونیستی از گروه‌های غارتگر برای جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه

۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰:۰۳
کد خبر: ۴۸۱۳۴۷۲
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
گروه‌های غارتگر تحت حمایت رژیم صهیونیستی یکی از ابزار‌های این رژیم برای جلوگیری از رسیدن کمک‌ها به مردم غزه و تشدید گرسنگی و وخامت اوضاع در این باریکه است.

رژیم صهیونیستی به‌عنوان بخشی از کارزار نسل‌کشی مداوم خود علیه فلسطینیان در نوار غزه، با تضعیف نظم عمومی تلاش می‌کند تا ساختار‌های امنیتی و عدالت را در این منطقه از بین ببرد.

استراتژی غیرانسانی رژیم صهیونیستی برای تضمین نابودی فلسطینیان بدون توسل به اقدام نظامی طراحی شده است.

هدف قرار دادن تامین‌کنندگان نظم و امنیت در غزه

ارتش رژیم صهیونیستی به‌منظور گسترش هرج‌ومرج و ناامنی به‌عنوان بخشی از جنگ نسل‌کشی خود و ایجاد شرایط فاجعه‌بار که به نابودی فلسطینیان در کل این باریکه منجر خواهد شد، تلاش کرده تا اعضای نیرو‌های امنیتی و پلیس غیرنظامی غزه و همچنین افرادی را که برای هماهنگی ورود کمک‌های بشردوستانه کار می‌کنند، هدف قرار دهد.

رژیم صهیونیستی از زمان آغاز نسل‌کشی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، اعضای این گروه‌ها را در حین کار و حتی زمانی که در خانه‌ها یا پناهگاه‌ها خود هستند هدف قرار داده است.

حمایت رژیم صهیونیستی از گروه‌های غارتگر سازمان‌یافته

وضعیت هرج‌ومرج ناشی از فروپاشی سیستم امنیتی به‌دلیل اجازه ارتش رژیم صهیونیستی به گروه‌های سازمان یافته برای ورود به مناطق تحت کنترل نظامی این رژیم جهت سرقت کمک‌های بشردوستانه است؛ این موضوع به افزایش نگران‌کننده گروه‌های صهیونیستی مسلح منجر شده است. 

این گروه‌ها متشکل از افراد نقاب‌دار هستند که به بهانه‌های مختلف از جمله حفاظت از محموله‌های کمک‌های بشردوستانه حمله‌های هماهنگی را علیه غیرنظامیان انجام می‌دهند؛ این اقدام نقض فاحش حقوق و حیثیت اولیه غیرنظامیان بوده که ازسوی قوانین بین‌المللی تضمین شده است. 

رویکرد رژیم صهیونیستی علاوه بر اینکه نقض آشکار قوانین بشردوستانه بین‌المللی است، وضعیت انسانی وخیم مردم را بدتر می‌کند. نسل‌کشی ۱۵ ماهه ازسوی رژیم اشغالگر در غزه به‌طور نظام‌مند زیرساخت‌های غیرنظامی را تخریب کرده، نهاد‌های سیاسی را تضعیف کرده و رنج مردم غیرنظامی را به گونه‌ای که پیش‌تر در غزه دیده نشده بود، افزایش داده است. 

تیم میدانی ناظر حقوق بشر اروپا-مدیترانه (یورو-مد مانیتور) موارد متعددی را ثبت کرده که در آن افراد نقابدار ناشناس به غیرنظامیان دستبند زده و با ضرب‌وشتم شدید یا شلیک گلوله به دست و پای افراد به آنها حمله می‌کنند. 

این نقض آشکار حقوق اساسی و کرامت انسانی بوده و نشان‌دهنده فقدان شدید عدالت است.

هدف قرار دادن نظام‌مند رژیم صهیونیستی علیه پلیس و سیستم‌های امنیتی در نوار غزه، یافتن مکانیسم‌های موثر را برای کنترل امنیت و حفظ صلح جامعه ضروری می‌کند. 

اقدام‌های یادشده بخشی از استراتژی عمدی رژیم صهیونیستی برای از بین بردن سیستم امنیتی و قضایی نوار غزه است. رژیم اشغالگر این هدف را با بمباران ایستگاه‌های پلیس رسمی و موقت، موسسه‌های قضایی، افسران و کارکنان پلیس، ازجمله کارکنان امنیتی محلی به نمایندگی از شرکت‌های خصوصی یا کمیته‌های حقوق بشری دنبال می‌کند. 

هدف قرار دادن زیرساخت‌های فلسطین ازسوی باند‌های تحت حمایت رژیم صهیونیستی در تلاش برای ایجاد آشفتگی و تضعیف ثبات، نمونه دیگری از این تخلف‌ها است.

به گزارش نیویورک‌تایمز، امدادگران بین‌المللی رژیم صهیونیستی را متهم کرده‌اند که مشکل را نادیده می‌گیرد و به غارتگران اجازه می‌دهد بدون مجازات عمل کنند. 

آیا صهیونیست‌ها از ورود کمک‌ها جلوگیری کرده بودند؟

رژیم صهیونیستی پیش از این نیز از ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه جلوگیری کرده بود. 

کوبی شبتای، رئیس وقت پلیس رژیم صهیونیستی در ماه می (اردییبهشت/خرداد) گفته بود که ایتامار بن‌غفیر، وزیر امنیت داخلی این رژیم از محافظت از کاروان‌های کمک‌رسانی در مقابل شهرک‌نشینان صهیونیستی که به‌دنبال جلوگیری از رسیدن امدادرسانی به غزه هستند، ممانعت کرده بود.

روزنامه انگلیسی گاردین در همان ماه گزارش کرده بود که برخی از اعضای سرویس‌های امنیتی و ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک‌نشینان درباره زمان‌بندی و عبور کامیون‌های کمک‌رسانی به غزه اطلاع‌رسانی کرده بودند تا امکان رهگیری کامیون‌ها فراهم شود. 

بن‌غفیر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در ماه نوامبر (آبان/آذر) به در مصاحبه‌ای با یک رسانه عبری‌زبان گفته بود که با ورود هرگونه کمک‌های بشردوستانه به غزه مخالف است.

این وزیر صهیونیست گفته بود: من معتقدم تا زمانی که اسرائیلی‌ها (شهرک‌نشینان بازداشت‌شده ازسوی مقاومت) در غزه هستند، نباید هیچ امتیازی به این باریکه، حتی به غیرنظامیان بدهیم. 

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *