صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سکوت جهانی در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران

۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۹:۵۷
کد خبر: ۴۸۱۳۳۳۵
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
کارزار هدف قرار دادن هدفمند خبرنگاران در غزه ازسوی رژیم صهیونیستی ادامه داشته و شمار خبرنگاران شهید به ۲۲۰ نفر رسیده است.

محمد حجازی یک نویسنده، شاعر و خبرنگار فلسطینی بود که به‌تازگی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی در اردوگاه آوارگان جبالیا در شمال غزه به شهادت رسید؛ مجموع خبرنگاران به شهادت رسیده در جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به ۲۲۰ نفر رسیده است.

براساس بیانیه وزارت بهداشت غزه در روز یکشنبه، ۱۶ دی، محمد حجازی در میان نزدیک به ۹۰ فلسطینی بود که در حمله‌های رژیم صهیونیستی در طول ۲۴ ساعت در سراسر اراضی محاصره شده غزه به شهادت رسیدند.

از زمان تحمیل محاصره نظامی ازسوی رژیم صهیونیستی در شمال غزه در ۵ اکتبر (۱۴ مهر) و تشدید بمباران، صد‌ها نفر در اردوگاه جبالیا به شهادت رسیده و هزاران نفر مجبور به ترک این منطقه شدند. رژیم صهیونیستی حتی گروه‌های امدادی را از تامین مواد غذایی اولیه برای این منطقه منع کرده است. 

رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ خود علیه غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، دست‌کم ۲۲۰ خبرنگار و کارمند رسانه‌ای، ازجمله حجازی را به شهادت رسانده است. 

خبرنگاران و کارمندان رسانه‌ای از زمان آغاز جنگ همواره از اهداف ارتش رژیم صهیونیستی بوده‌اند. اما رژیم اشغالگر هر بار تلاش می‌کند که این جنایت‌ها را توجیه کند.

به‌عنوان نمونه، بیانیه مطبوعاتی ارتش رژیم اشغالگر در ۲۶ دسامبر (۶ دی) تلاش کرد تا یک جنایت جنگی را توجیه کند. این رژیم بی‌شرمانه اذعان کرد که ارتش اشغالگر ۵ خبرنگار فلسطینی را در یک خودروی مطبوعاتی مشخص شده در خارج از بیمارستان العوده (در اردوگاه پناهندگان النصیرات) در مرکز نوار غزه هدف قرار داد. 

ارتش رژیم صهیونیستی در این بیانیه مدعی شد که این ۵ فلسطینی درواقع مبارزان مقاومت بودند که خود را به‌عنوان خبرنگار معرفی می‌کردند؛ در ادامه این ادعا‌ها آمده که این ۵ نفر تبلیغات رزمی را پخش می‌کردند، زیرا برای شبکه القدس الیوم وابسته به جنبش جهاد اسلامی فلسطین کار می‌کردند.

این درحالی است که ارتش اشغالگر نتوانسته بود هیچ مدرکی را مبنی بر حمل سلاح یا دست داشتن در هرگونه اقدام مسلحانه ازسوی این افراد ارائه کند. 

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *