صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کوشکی: اقداماتی مانند صدور احکام قضایی برای پسران معاون اول سابق دستگاه قضا می‌تواند اعتبار عمومی قوه قضاییه را تقویت کند

۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۴:۳۳
کد خبر: ۴۸۱۳۰۶۸
دسته بندی‌: سیاست ، عمومی
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران با بیان اینکه خود مراقبتی و پایش سلامت موجب افزایش اعتماد عمومی به نهادی مانند دستگاه قضا می‌شود گفت: قوه قضاییه اگر بخواهد اعتماد عمومی را تقویت کند باید اقداماتی مانند صدور احکام قضایی برای پسران معاون اول سابق دستگاه قضا را شاهد باشیم.

سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری روز سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ خود از صدور احکام قطعی فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه خبر داد و جزئیات احکام صادره در این پرونده را اعلام کرد.

در همین رابطه محمد صادق کوشکی در گفت‌وگو با میزان، اظهار داشت: آنچه که بیش‌از هر اتفاق دیگری موجب افزایش اعتماد عمومی به نهادی مانند دستگاه قضا می‌شود و جایگاه و حرمت این دستگاه را افزایش می‌دهد این است که این دستگاه در خود مراقبتی و پایش سلامت خود جدی است.

وی ادامه داد: اینکه دستگاه قضا تا چه میزان به وظایفش عمل می‌کند نکته‌ای است و این که به چه میزان در پایش از سلامت و مراقبت خود و دقت در رفتار کارمندان و کارکنان و مسئولین خود دقیق است نکته دیگری است که می‌تواند باعث ارتقای اعتماد عمومی شود.

کوشکی اظهار کرد: طی سال‌های گذشته تا به امروز به‌واسطه اخبار جعلی، ناقص، غلط و یا انعکاس چند برابری خطا‌ها و تخلفاتی که ممکن است در دستگاه قضا رخ دهد یک عملیات و جنگ روانی جدی علیه دستگاه قضا شکل گرفته است و طبیعتاً اگر بخواهد در این جنگ روانی که علیه آن شکل گرفته از خود دفاع و اعتماد عمومی را تقویت کند ما باید شاهد صدور چنین احکام و رفتار‌هایی باشیم.

وی گفت: اگر جامعه شاهد آن باشد که دستگاه قضا نسبت به تخلفات کارکنان یا وابستگانِ به کارکنان خود جدی است، کوتاهی نمی‌کند، با کسی از مجموعه خود مماشات ندارد و اگر هم افرادی بخواهند در قوه قضاییه مرتکب تخلف و خطا شوند، ساختار دستگاه قضایی با آن‌ها برخورد خواهد کرد. آن زمان است که آن جنگ روانی علیه دستگاه قضایی تا حد زیادی خنثی خواهد شد و جامعه احساس می‌کند که می‌تواند به دستگاه قضا اعتماد کند. 

استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران بیان داشت: تکرار چنین رفتار‌هایی در مقیاس کوچک و بزرگ می‌تواند جنگ روانی علیه دستگاه قضا را خنثی کند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *