صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شبکه ملی اطلاعات الزام دنیای امروز

۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳:۲۷
کد خبر: ۴۸۱۳۰۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: ما نمی‌توانیم در مقابل روند تغییرات جهانی در زمینه فضای مجازی بی تفاوت باشیم به همین خاطر موضوعی به عنوان شبکه ملی اطلاعات مطرح می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم افتتاح پروژه ارتقای سه برابری هسته IP شبکه ملی اطلاعات گفت: شبکه ملی اطلاعات به عنوان یک کار اضافه در کنار کار کلاسیک وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت به حساب می‌اید که همواره سوالی در این زمینه در خصوص پایان زمان کاری ان مطرح است که در این خصوص باید یاد اور شد شبکه ملی اطلاعات به میزانی که فضای مجازی در حال تغییر است، تغییر می‌کند.

وی افزود: تمام حوزه‌هایی که در ارتباط با شبکه در حال فعالیت هستند در سه دهه اخیر حداقل ۳ نسل آمده است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی بیان کرد: ما نمی‌توانیم در مقابل روند تغییرات جهانی در زمینه فضای مجازی بی‌تفاوت باشیم به همین خاطر موضوعی به عنوان شبکه ملی اطلاعات مطرح می‌شود.

فیروزآبادی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰۰ میلیون گوشی در دست افراد جامعه است که حدود ۷۰ میلیون آن گوشی هوشمند است که سهم آن از بسیاری از کشور‌هایی که GDP بزرگتری از ایران دارند بیشتر است.
 
وی تصریح کرد: در حوزه سکو‌ها ما عقب هستیم و حمله‌ای که در این زمینه به ما می‌شود قابل توجه است. میزان سرمایه‌گذاری که در رابطه با توسعه سکو‌ها می‌شود بسیار سنگین است. ما امروز دو یا سه سکوی بزرگ بیشتر نداریم، ولی حدود هشت سال آینده ده الی دوازده سکوی انحصاری بزرگ در دنیا خواهیم داشت.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد:از ویژگی‌های سرویس‌های انحصاری ارائه خدمات ارزان و با کیفیت به متقاضیان است.
 
فیروزآبادی اظهار کرد: در زمان فعلی سکو‌ها سیاست‌گذاران فضای مجازی هستند و زمانی که این سکو‌ها انحصاری شدند انحصارات سیاست گذاران دنیا می‌شوند که از مزیت سرویس بهتر به عنوان ابزار استفاده می‌کنند و به دلیل آنکه ماهیت شبکه اطلاعاتی است اطلاعات جهان را در اختیار دارد و در نهایت سرویس بهتری را ارائه می‌کند.
 
وی بیان کرد: ما در برابر یک تصمیم‌گیری تاریخی قرار داریم که می‌خواهیم مستقل بمانیم یا نمی‌خواهیم مستقل بمانیم که در این زمینه باید به این سوال پاسخ دهیم که می‌توانیم مستقل بمانیم یا نمی‌توانیم مستقل بمانیم که جواب این سوال به قدر همت و درک و طراحی ما است.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی عنوان کرد: نوآوری امروزه یکی از ارکان عوامل اقتصادی دنیاست و شبکه ملی اطلاعات و فعالیت بر روی آن همچنان ادامه دارد.
 
فیروزآبادی اظهار کرد: ما از دولت انتظار داریم و دولت نیز انصافا در سال‌های اخیر تلاش خود را کرده تا زمانی که سایر ذینفعان دیگر قدرتمند نشده دولت باید به مسئولیت‌های خود در حوزه خدمات پایه‌ای که مشخص شده نقش خود را ایفا کنند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *