صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت تدوین برنامه عملیاتی دقیق برای پیشگیری از بحران

۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵:۳۶
کد خبر: ۴۸۱۲۹۵۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
مدیر کل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: تدوین برنامه عملیاتی دقیق برای پیشگیری از بحران ضروری است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، سیف‌اله آقابیگی در جلسه هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان مرکزی که با محوریت مدیریت بحران و پدافند غیرعامل برگزار شد، گفت:استمرار خدمات در دو بخش مهم آب و برق کشورکه از امور زیربنایی سایر زیر‌ساخت‌ها محسوب می‌شود، نیازمند تدابیر پیشگیرانه و رصد لحظه‌ای و ارتقای سطح آمادگی است.

وی با بیان اینکه درتابستان سال جاری که شاهد گرمای بی سابقه‌ای در کره زمین بودیم کار دشوار و بزرگی برای پایداری شبکه آب و برق انجام شد، افزود: برگزاری جلسات شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان‌ها به صورت هفتگی برای اتخاذ برنامه‌های مناسب و تدوین سیاست‌های عملیاتی بسیار مهم است.

آقابیگی با بیان اینکه الگوی بارندگی‌های متغییر است، افزود: مدیریت انرژی و منابع آب نیازمند مطالعات علمی خاص هر منطقه و برنامه ریزی دقیق است و همچنین الگوی کشت در استان‌ها میبایستی اصلاح و بازنگری شود.

وی گفت:در مناطق شهری و خارج از شهر، تجهیزاتی که نیاز به اصلاح و بازنگری دارند در راستای پدافند غیر عامل می‌بایستی شناسایی و به دستگاه و یا شخص مربوطه در اولویت زمان نحوه اصلاح و مخاطرات ابلاغ شود.

آقابیگی افزود: دستگاه‌های اجرایی، بیمارستان‌ها، نانوایی‌ها و سایر مناطق حساس که فاقد مولد اضطراری هستند، باید نسبت به تجهیز در اولویت زمان اقدام کنند.
رئیس شورای انسجام بخشی مدیران وزارت نیرو در استان مرکزی گفت: ایجاد هماهنگی سازمان یافته در بین شرکت‌های صنعت آب و برق، افزایش هوشمندی درمدیریت شرایط اضطراری، ابزار شناسی و ابزار سنجی، سنجش کارآمدی منابع انسانی و افزایش اعتماد اجتماعی نسبت به عملکرد صنعت آب و برق در مدیریت بحرانی ضروریست است.

محمود محمودی بیان کرد: ارتقای آمادگی و توان افزایی مطلوب و استمرار کاهش زمان و هزینه برای عبور شرایط بحرانی نیازمند تمرین، ممارست، آموزش و برنامه‌ریزی جامع و کارآمد است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *