صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بررسی و پیگیری تحقق تحول روحی و نرم‌افزاری شهر در راستای چشم‌انداز شهرداری

۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶:۳۸
کد خبر: ۴۸۱۲۴۷۴
معاون شهردار تهران گفت: با تاکید شهردار تهران باید چند موضوع را با دقت زیادی دنبال کنیم که بازبینی سند تحول با استفاده از تجربه‌هایی که در هر منطقه به دست آمده است یکی از این موضوعات است.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، محمد امین توکلی‌زاده در نخستین نشست از سلسله نشست‌های پیگیری تحقق تحول روحی و نرم افزاری شهر که با موضوع سند تحول اجتماعی و فرهنگی مناطق ۲۲ گانه با حضور شهرداران مناطق ۸، ۱۰، ۶، ۵ و ۱۹ و معاونین امور اجتماعی و فرهنگی این مناطق، حجت الاسلام علیرضا شیرنژاد رئیس مرکز فعالیت‌های دینی، نمایندگان طرح شهید آرمان این مناطق، صادقی مدیرکل دفتر مطالعات فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، حسین زینلیان و حجت الاسلام کاظمی مشاوران معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در سالن آسمان مجموعه فرهنگی ایوان شمس برگزار شد، افزود: توجه به موضوع محله‌ها و طرح شهید آرمان از موضوعات مهم دیگری است که در سند تحول روحی و نرم افزاری شهر به آن توجه و تاکید بسیاری شده است. برنامه‌ها باید حول این موضوعات که خود در برگیرنده مسائلی مانند هویت است، دنبال شود.

وی اضافه کرد: ترسیم چشم انداز شهرداری تهران و معاونت امور اجتماعی و فرهنگی در سند تحول قابل مشاهده است و در این سند باید تکلیف رویکرد‌هایی که باید در هر منطقه دنبال کنیم، مشخص شود تا به اهداف تحول روحی و نرم افزاری که به دنبال تحقق آن هستیم برسیم. در این مسیر باید مشخص شود که در هر محله و منطقه باید چه اقدام یا اقداماتی انجام شود. خوشبختانه با رصد و پایش انجام شده تا حدود بسیاری رویکرد‌هایی که باید دنبال شود مشخص شده است.

توکلی‌زاده با اشاره به صدور احکام اعضای هیات امنای محله‌ها با تاکید بر اینکه جلسات هیات امنا باید تشکیل و مدیر محله‌ها باید کار خود را آغاز کنند، افزود: بیش از ۳سال برای صدور احکام اعضای هیات امنای محله‌ها زمان صرف شده است و امروز در نقطه‌ای قرار داریم که باد برای هر محله ۳ گزینه را برای مدیریت محله معرفی کنیم که این افراد باید واجد ویژگی‌های خاصی باشند.

وی بیان داشت: براساس دستورالعمل، شهرداران هر منطقه باید کمیته ارزیابی را در منطقه تشکیل دهند و افراد واجد شرایط را معرفی کنند و این مهم نیازمند تفاهم میان شهردار هر منطقه و دبیر ستاد راهبری و مدیریت محله‌های شهرداری باشد و این مهم باید با تفاهم دنبال شد.

معاون شهردار تهران به راهبرد اساسی شهردار تهران درباره محور قرار گرفتن مسجد در رویداد‌های فرهنگی و اجتماعی شهر اشاره کرد و گفت: مردمی‌سا‌زی در اجرای امور خصوصا موضوعات فرهنگی و اجتماعی با محوریت مساجد و در قالب طرح شهید آرمان دنبال می‌شود. در تلاش هستیم حداقل مداخله در اجرای امور فرهنگی و اجتماعی را در شهر داشته باشیم. مساجد و روحانیون در محله باید امور فرهنگی و اجتماعی را در قالب طرح شهید آرمان دنبال کنند و شهرداری در این مسیر تنها از این برنامه‌ها حمایت و پشتیبانی می‌کند.

توکلی‌زاده با بیان اینکه باید در مسیر مردمی‌سازی برنامه‌ها در مساجد، مشخص شود در چه موقعیتی قرار داریم، خاطرنشان کرد: باید بدانیم در هر منطقه چند مسجد آرمانی داریم و عملکرد آنها چگونه بوده است و چند گروه جهادی حول آنها شکل گرفته است. وضعیت آرمان باید پایش جدی شود تا اگر نقصی در فرایند اجرای آن وجود دارد اصلاح و پیشنهاد‌هایی که می‌تواند این طرح را تقویت کند ارایه شود تا این طرح با قوت درمحله فعالیت خود را در راستای تحول روحی و نرم‌افزاری درشهر به انجام برساند.

گفتنی است در این سلسله نشست ها، شهرداران مناطق ۲۲ گانه موضوعات مرتبط با هویت منطقه، نظام مسایل منطقه، فعالیت قرارگاه‌ها، فرصت‌ها و تهدیدها، کلان پروژه‌ها، شکل‌گیری هیات امنای محلات، مدیران محلات، خانه‌ها، پروژه مردمی‌سازی حوزه فرهنگ در مساجد، مدارس، بوستان‌ها و هیات محبان الرضا (ع) در هر منطقه با حضور شهردار منطقه، معاونین امور اجتماعی و مدیران طرح آرمان بحث و بررسی خواهد شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *