کمکاری تیروئید در کودکان منجر به اختلالات ذهنی و یادگیری میشود
به گزارش وبدا، لیلا سالاریان اظهار داشت: تیروئید یک غده کوچک پروانهای شکل است که در جلوی گردن قرار دارد و با ترشح هورمون به بدن در تنظیم انرژی کمک میکند. این غده همچنین وظیفه تنظیم عملکردهایی نظیر ضربان قلب و کارکرد دستگاه گوارش را بر عهده دارد.
وی افزود: مشکلات هیپوتیروئیدیسم که از اوایل دوران کودکی آغاز میشود، بسته به سن کودک متفاوت است. در نوزادان، علائم هیپوتیروئیدیسم در چند هفته یا چند ماه نخست پس از تولد ظاهر میشود. کمکاری تیروئید در کودکان میتواند مادرزادی یا اکتسابی باشد.
این فوق تخصص کودکان تاثیر کمکاری تیروئید کودکان در رشد و اختلال متابولیسم بدن کودک را مهم دانست و گفت: کمکاری تیروئید در کودکان میتواند مادرزادی یا اکتسابی باشد. این بیماری در رشد و متابولیسم بدن کودک اختلال ایجاد میکند. درمان نشدن کمکاری تیروئید در کودکان عوارض جدی برای کودک به همراه دارد.
وی تصریح کرد: این بیماری میتواند منجر به اختلالات ذهنی، اختلال تمرکز و یادگیری، اختلال در بلوغ جنسی، مشکلات قلبی و رشد کم و بسیاری از مشکلات سلامتی دیگر شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: این بیماری در هر دورهای از رشد علائم متفاوتی دارد، اما اگر کودک شما دچار یبوست است، رشد کمی دارد، خوب غدا نمیخورد و خسته است، توصیه میشود به متخصص غدد و متابولیسم مراجعه کنید.
انتهای پیام/