رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان یزد: آگاهیبخشی حقوقی و قضایی یکی از سیاستهای مهم سازمان قضایی است
در اجرای سند تحول و تعالی قوه قضاییه مبنی بر استفاده از ظرفیت نخبگانی و هنرمندان در تحقق برنامه ها، نشست تعاملی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان یزد با جابر نماینده حوزه هنری یزد و از هنرمندان فعال در برگزاری تئاترهای شورایی برگزار شد.
بر پایه این خبر، در این جلسه به بررسی ابعاد تاثیر هنر تئاتر کاربردی- آموزشی و تئاتر شورایی به عنوان رویکردی نوین در آگاهیبخشی حقوقی و کاهش آسیبهای اجتماعی و مشارکت پذیری مردم پرداخته شد.
غلامعلی دهشیری، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان یزد در این نشست، به اهمیت برگزاری کلاسهای آموزشی و آگاهیبخشی حقوقی و قضایی در سازمان قضایی نیروهای مسلح اشاره کرد و آن را یکی از سیاستهای مهم و کلیدی و موفق سازمان قضایی دانست.
وی تأکید کرد: سازمان قضایی نیروهای مسلحدر طول سالها با برنامههای منظم و مستمر علمی و حضور میدانی، در پیشگیری از وقوع جرایم موفق عمل کرده است.
دهشیری در ادمه به تشریح موضوعات پیچیده حقوقی با استفاده از روشهای هنری و مفرح پرداخت و بر لزوم ایجاد فضایی آرام و خلاق برای آموزش تأکید کرد.
وی همچنین به قدرت تئاتر در انتقال مفاهیم و ایجاد ارتباط عمیق با مخاطبان اشاره کرد و خواستار همکاری با گروه هنری برای برگزاری نمایشهای حقوقی و آگاهیبخش در استان یزد شد.
وی افزود: این نمایشها با هدف کاهش آسیبها و ارتقای آستانه صبر جامعه طراحی خواهند شد و به جهاد آگاهسازی در مورد معضلات اجتماعی و باز شدن برخی گرههای ذهنی کمک میکنند.
جابر نماینده حوزه هنری استان نیز از این رویکرد استقبال کرده و بر درک صحیح سازمان قضایی از مفهوم هنر تئاتر کاربردی و شورایی تحسین و تأکید کرد و قول همکاری برای تحقق این برنامه جذاب و مؤثر را داد.
در این نشست مقرر شد که موضوعات و مسائل کلی لازم برای ارتقای آگاهی جامعه هدف به دکتر جابر ارائه شود تا در قالب نمایشهای تئاتر حقوقی به تصویر کشیده شوند.
این رویکرد مبتنی بر استفاده از هنر بهعنوان یک ابزار آموزشی، به ویژه در زمینه مسائل پیچیده حقوقی، میتواند تأثیر چشمگیری در تغییر نگرش و فهم کارکنان نیروهای مسلح نسبت به قوانین و مقررات داشته باشد و در راستای کاهش جرایم و مشکلات حقوقی گام بردارد.
گتنی است؛ تئاتر شورایی به عنوان یک روش تعاملی و مشارکتی، فضایی را فراهم میآورد که افراد میتوانند درگیر موضوعات شوند و به تبادل نظر و تجربیات بپردازند.
در نهایت، این ابتکار میتواند به عنوان الگویی موفق در سایر حوزهها و نهادها نیز مورد استفاده قرار گیرد و به ترویج فرهنگ آگاهی و مسئولیتپذیری در جامعه کمک کند.
انتهای پیام/