صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واکنش به اخبار هالیوود | فمینیست بزرگ، آزاردهنده زنان از کار درآمد!/ بهترین فیلم‌های سال از نظر باراک اوباما/ دیزنی ترمز ترویج ترنس‌جندریسم را کشید

۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۱:۰۲
کد خبر: ۴۸۱۱۲۸۵
شاید علت آزارهای جنسی در فیلم بلیک لایولی، برای گرفتن بازی بهتر از قهرمان قصه در اثری درباره آزار و اذیت جنسی بوده است.

هر دوشنبه با یک بسته خبری جذاب از حواشی و جنجال‌های هالیوود به بررسی و معرفی آثار تازه و پرحاشیه سینمای آمریکا می‌پردازیم. در گزارش این هفته به شکایت بلیک لایولی از عوامل فیلم «ما تمامش می‌کنیم»، عقب‌نشینی دیزنی از ترویج مفاهیم رنگین‌کمانی در محتوای کودک و بهترین فیلم‌های سال از نظر اوباما پرداخته می‌شود.

  • در این گزارش به این موضوعات پرداخته خواهد شد:
  • کارگردان یک فیلم درباره آزار و اذیت جنسی زنان، آزاردهنده بازیگر زن شد
  • انیمیشن جدید پیکسار دیگر شامل تمام رنگ‌های پرچم LGBTQIAP نیست
  • فیلم‌های مورد علاقه باراک اوباما

شکایت بلیک لایولی از جاستین بلدونی کارگردان It ends with us

حواشی فیلم موفق «ما تمامش می‌کنیم» It ends with us از همان روزهای آغازین اکران شروع شد؛ اما استقبال زنان از این اثر فمینیستی به‌قدری خوب بود که این حواشی تاحدودی به نفع جیب سرمایه‌گذاران نیز تمام شده بود.

بلیک لایولی قهرمان اصلی قصه، جاستین بلدونی کارگردان و بدمن فیلم را متهم به آزار و اذیت جنسی و به‌راه انداختن یک کمپین جهت مخدوش کردن وجهه خانم بازیگر، کرده است.

تناقض بسیار جالب درباره این رسوایی، این است که بلدونی خود را یک فمینیست دو آتشه خوانده و کت و شلوار صورتی نیز بر تن می‌کرده است؛ سوژه اصلی این فیلم نیز درباره آزار و اذیت جنسی قهرمان زن قصه است!

وکلای لایولی، یک شکواییه با ۱۰ بند علیه بلدونی در دادگاه حقوقی کالیفرنیا نیز تنظیم کرده‌اند. این شکواییه ۸۰ صفحه بوده و ذکر می‌کند «آقای بلدونی، علاوه براینکه یک فضای مسموم کاری را در پشت صحنه فیلم It ends with us به‌راه انداخته بود، بلکه تیم روابط عمومی وی، تلاش کرد تا علیه شکایات خانم لایولی تلافی کند.

گویا همسر رایان رینولدز از رفتارهای آقای فمینیست به‌سطوح آمده و تهدید می‌کند که سر پروژه حاضر نخواهد شد. در نهایت بلدونی و تهیه‌کننده فیلم یک توافقنامه را امضا می‌کنند تا درباره پاره‌ای از مسائل، دیگر با لایولی صحبت نکنند.

بسیاری از مخاطبان انتظار ساخته شدن فیلمی دیگر را نیز بر اساس مجموعه رمان‌های کالین هوور داشتند و بلدونی نیز گفته بود که یک زن باید ساخت فیلم دوم را در دست بگیرد. ناگفته نماند که تدوین نهایی فیلم با نظارت بلیک لایولی انجام شده است.

 تم ترنس‌جندریسم از سریال پیکسار حذف شد اما واکنش تند حامیان را به‌همراه داشت

معلوم نیست که آیا دیزنی از شکست‌های پیاپی در گیشه درس عبرت گرفته و یا موفقیت انیمیشن «درون و بیرون ۲» Inside out 2 و «موآنا ۲» Moana 2 به متولیان بزرگ‌ترین کمپانی سرگرمی نشان داد که مردم خریدار چه چیزی هستند.

سریال انیمیشنی «برد یا باخت» Win or lose قرار بود یک کاراکتر مهم ترنس‌جندر داشته باشد، اما هنگامی دیزنی دید با حذف تم همجنس‌گرایی از Inside out 2، در جایگاه اول پرفروش‌ترین فیلم ۲۰۲۴ قرار گرفت، ترنس بودن این کاراکتر را از این نیز حذف کرد. شاید نتایج انتخابات آمریکا ۲۰۲۴ هم بی‌تاثیر در این تصمیم نبوده باشد.

سخنگوی دیزنی در این رابطه می‌گوید: «وقتی صحبت از محتوای کودک در میان است، ما متوجه هستیم که والدین خودشان بخواهند درباره برخی از مسائل با فرزندانشان صحبت کنند.»

قصه «برد یا باخت» درباره یک تیم بیسبال مدرسه‌ای بوده و هر اپیزود روی یکی از کاراکترها تمرکز خواهد کرد.

این اخبار در حالی پخش شد که دیزنی تا یکسال پیش، بزرگترین حامی گروه‌های رنگین‌کمانی در جهان بود و اخیرا آمازون به این مقام رسید.

دیزنی امسال از دو سریال «اکولایت» Acolyte و «ویلو» Willow را عرضه کرده بود که کاراکترهای ترنس‌جندر نیز داشتند، اما هر دو مجموعه علی‌رغم هزینه‌های بالای ساخت، پس از فصل اول کنسل شدند.

واکنش حامیان گروه‌های رنگین‌کمانی به حذف کاراکتر ترنس‌جندر از انیمیشن Win or lose

جناح دیگر جنگ فرهنگی در آمریکا، از حذف تم ترنسجندریسم خشمگین بوده و در سایت change یک استشهادنامه برای بازگرداندن این تم را آغاز کرده‌اند. در متن این استشهادنامه ذکر شده: «مدیران دیزنی یک مشت بزدل و بی‌وجود هستند. آن‌ها از ترس یک مشت محافظه‌کار متعصب و به‌علت سودآوری بیشتر، قصه‌های رنگین‌کمانی را پایمال کرده‌اند. دیزنی در صورت ارزش‌های نمایش کاراکترهای lgbtqiap در محتوای خانوادگی، تف انداخته است.»

تاکنون در حدود هفت هزار نفر زیر این استشهادنامه را امضا کرده‌اند. البته وقتی صحبت از حجمه واکنش‌های تند مخاطبان به تصمیمات هالیوود در میان است، هیچ گروهی به پای کاربران ضدچپگرایی نمی‌رسد. یکی دیگر از دلایلی که هالیوود این روزها با چالش روبرو شده است، یوتیوبرهای ضد روایت جریان اصلی هالیوود، است.

بهترین فیلم‌های ۲۰۲۴ از منظر باراک اوباما

محبوب‌ترین رئیس‌جمهور دموکرات‌ها به رسم هرساله خود، فهرستی از بهترین‌ فیلم‌های سال را در صفحه خود در شبکه‌های اجتماعی منتظر می‌کند.

باتوجه به لیبرال بودن اوباما، نظر او با نظر رای دهندگان جشنواره‌ها و شوهای اهدای جوایز سینمایی بسیار نزدیک است. لزوما شوهای اهدای جوایز، شایسته‌ترین‌های سال را انتخاب نمی‌کنند، بلکه برخی از عنواین، صرفا دلایل سیاسی دارد.

«همه آنچه به‌عنوان نور تصور می‌کنیم» All We Imagine as Light

«مجمع کاردینال‌ها» یا «ملاقات مخفی» Conclave

«درس‌های پیانو» The Piano Lesson

«سرزمین موعود» The Promised Land

«دانه انجیر معابد» The Seed of the Sacred Fig (نماینده آلمان برای اسکار)

«تل‌ماسه 2» Dune: Part Two

«انورا» Anora

«دیدی» Dìdi

«نیشکر» Sugarcane

«یک ناشناخته کامل» A Complete Unknown

برترین‌های اوباما سال گذشته شامل اغلب نامزدهای اسکار بهترین فیلم نیز می‌شد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *