صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وضعیت امنیتی شکننده در آلمان؛ مواجهه دولت شولتز با انتقاد احزاب مخالف

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۷:۰۷
کد خبر: ۴۸۱۱۲۲۷
پس از ورود خودرو به میان جمعیت در آلمان که ۵ کشته و بیش از ۲۰۰ مجروح برجای گذاشت، فراخوان‌های همبستگی به سرعت جای خود را به انتقاد قانون‌گذاران رقیب، پیش از انتخابات زودهنگام در این کشور داد.

چند روز پس از اینکه یک تبعه عربستان جمعیت حاضر را در بازار کریسمس در آلمان با خودرو زیر گرفت، تنش‌ها در این کشور در سطح سیاسی بالا گرفته است.

درپی این حادثه با ۵ کشته و بیش از ۲۰۰ مجروح که در شرق آلمان روی داد، درخواست‌های همبستگی به سرعت جای خود را به حمله‌های لفظی و انتقاد‌های سیاسی داده است.

در حال حاضر پرسش‌ها درباره ناتوانی مقام‌های آلمانی در جلوگیری از وقوع حادثه اخیر در ماگدبورگ، افزایش یافته است.

این حمله نگرانی‌ها را در زمینه امنیتی در آستانه تعطیلات سال جدید میلادی افزایش داد؛ مقام‌های سیاسی به‎دنبال موضع‌گیری خود در مورد این موضوع داغ پیش از انتخابات زودهنگام که برای فوریه (اسفندماه) برنامه‌ریزی شده، هستند.

باوجود درخواست‌ها درباره عدم استفاده از این حمله برای مقاصد سیاسی، انتقاد از دولت آلمان از همه طرف مطرح شده است.

به نظر می‌رسد که این پیامد‌ها احتمالا شکل‌گیری یک کمپین کوتاه و شدید پس از فروپاشی دولت آلمان را افزایش دهد.

حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان، تظاهراتی را در ماگدبورگ برگزار کرد؛ صد‌ها نفر در این تظاهرات شرکت کردند و شعار‌هایی علیه مهاجران سردادند.

پیش از تظاهرات، آلیس وایدل، نامزد این حزب برای سمت صدراعظم، تصریح کرد که از این مراسم برای اهداف سیاسی نیز استفاده خواهد شد.

ازسوی دیگر صد‌ها نفر به فراخوان سازمان‌های محلی برای شرکت در تظاهرات متقابل دعوت به صلح و همبستگی که در مرکز شهر ماگدبروگ نیز برگزار شد، توجه کردند.

در سطح ملی، نانسی فزر، بالاترین مقام امنیتی آلمان، که همچنین یک سوسیال-دموکرات است، از احزاب مخالف خواست تا از لایحه‌های پیشنهادی پیش از فروپاشی دولت حمایت کنند که به گفته او پلیس فدرال را تقویت می‌کند و امکان نظارت بیشتر را بر «افراد خارجی» فراهم می‌کند.

وی در مصاحبه‌ای با مجله خبری آلمانی اشپیگل، با اشاره به احزاب رقیب گفت: همه این قانون پیشنهادی می‌تواند تصویب شود اگر محافظه‌کاران و دموکرات‌های آزاد از مانع‌تراشی دست بردارند.

با وجود این، احزاب دموکرات‌-مسیحی، شولتز و حزبش را به دلیل کاهش اعتماد به پلیس مقصر دانستند.

مقام‌های امنیتی در آلمان اذعان کرده‌اند که پیش از حمله به بازار کریسکس، هشدار‌هایی درباره مظنون دریافت کرده‌اند، از جمله اخباری از عربستان درباره نظرهای افراطی وی.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *