همکاری دستگاه قضا و سازمان نهضت سواد آموزی برای آموزش و مهارت آموزی به زندانیان
سازمان نهضت سوادآموزی ایران در تاریخ ۷ دی ماه سال ۱۳۵۸ به دستور امام خمینی (ره) به منظور آموزش خواندن و نوشتن به بزرگسالان و نیز کودکانی که به مدرسه دسترسی ندارند، تشکیل شد و به گفته رئیس سازمان نهضت سواد آموزی در طول ۴۵ سالی که از تشکیل این سازمان میگذرد ۱۱ میلیون نفر با سواد شدند.
عبدالرضا فولادوند، رئیس سازمان نهضت سواد آموزی در گفتوگو با میزان به مناسبت هفته سواد آموزی و در آستانه سالروز تشکیل سازمان نهضت سواد آموزی در رابطه با سواد آموزی و مهارت آموزی به زندانیان گفت: دستگاه قضا در این حوزه همکاریهای بسیار خوبی با ما دارد و در بیشتر ندامتگاهها مدرسه داریم و کلاسهای سواد آموزی و مدارس بزرگسالان در حال فعالیت هستند.
لزوم شناسایی نیازهای روز زندانیان و تعریف محتوای آموزشی بر اساس آنها
وی ضمن اشاره به اینکه آموزش و مهارت آموزی میتواند تاثیر بسزایی در بازیافت رفتارهای نابهنجار زندانیان چه در جامعه و در چه در دورن خانوادههایشان داشته باشد، افزود: همچنین نشستی را در رابطه با گسترس این آموزشها با توجه نیازهای روز زندانیان با مسئولان مربوطه برگزار میکنیم. لازم است نیازهای روز این افراد را تشخیص دهیم و سپس سرفصلهای مختلف و محتوای آموزشی را برایشان تعریف و کلاسهایی را برگزار کنیم.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی همچنین درباره اقدامهای انجام شده در رابطه با سواد آموزی و مهارت آموزی به افراد کمتوان و دارای معلولیت با بیان اینکه آموزش به این افراد کاری فنی و تخصصی است و ضوابط خاص خود را دارد، بیان کرد: به زودی نشستی را با مسئولان آموزش و پرورش استثنایی برگزار میکنیم، قصد داریم تفاهمنامهای را امضا کنیم که در کنار نیروهای ما نیروی متخصص آموزش دهنده به افراد با نیاز ویژه نیز حضور داشته باشد تا بتوانیم با همفکری آموزش مورد نیاز این افراد را نیز انجام دهیم، در دولت جدید انجام این اقدام را به طور ویژه در دستور کار قرار دادهایم.
انتهای پیام/