صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش بیش‌از ۵۰ درصدی باسواد‌های کشور نسبت به سال ۵۵/ ۸۰۰ هزار نفر از زندانیان توسط نهضت سواد آموزی آموزش داده شده‌اند

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹:۵۰
کد خبر: ۴۸۱۱۱۸۳
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی با بیان اینکه از سال ۱۳۵۵ تا امروز میزان سواد در کشور از ۴۷ و نیم درصد به حدود ۹۷ درصد رسیده است گفت: در زندان‌ها ۸۰۰ هزار نفر از زندانیان را آموزش داده‌ایم.

عبدالرضا فولادوند صبح امروز سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳ در نشست خبری به مناسبت هفته سواد آموزی و در آستانه سالروز تشکیل سازمان نهضت سواد آموزی گفت: امام خمینی (ره) به خوبی می‌دانستند که توسعه و پیشرفت جامعه به آگاهی و آموزش بستگی دارد و برای رهایی از استعمار و تحقق استقلال، باید مردم جامعه آگاه و باسواد شوند و هرچه سواد و آگاهی افراد جامعه افزایش یابد، نفوذ استعمار در آن جامعه سخت‌تر و حتی غیرممکن‌تر می‌شود، از این رو در تاریخ ۷ دی سال ۵۸ فرمان تشکیل سازمان نهضت سوادآموزی را صادر و از همه باسوادان خواستند که در این کار شرکت کنند و از همه بی‌سوادان خواستند که سواد بیاموزند.

وی ضمن اشاره به اینکه یونسکو ۴ تعریف از با سوادی دارد، ادامه داد: تعریف اول یونسکو از با سوادی خواندن و نوشتن به زبان مادری، تعریف دوم آموزش و آشنایی با زبان خارجی و سیستم رایانه‌ای، تعریف سوم آشنایی با ۱۲ مهارت و تعریف چهارم این است که با استفاده از این ۱۲ مهارت بتواند تغییری در خود ایجاد کنند.

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی در رابطه با دستاورد‌های این سازمان در طول ۴۵ سال گذشته بیان کرد: از سال ۱۳۵۵ تا امروز میزان سواد در کشور از ۴۷ و نیم درصد به حدود ۹۷ درصد رسیده است. همچنین از ابتدای انقلاب تاکنون سواد بانوان رشد ۲ و نیم برابری داشته و در زندان‌ها ۸۰۰ هزار نفر از زندانیان را آموزش دادیم و در مجموع ۱۱ میلیون نفر در این ۴۵ سال آموزش داده شدند و برای آنها مدرک صادر کردیم.

فولادوند با بیان اینکه سازمان نهضت سوادآموزی در همایش‌ها و جوایز مختلف بین‌المللی به عنوان پیشتاز در زمینه سوادآموزی شناخته شده است، افزود: جممعیت هدف ما یعنی افراد ۱۰ تا ۴۵ ساله نیاز‌هایی واقعی دارند. خواندن و نوشتن ابزاری برای باسواد شدن است و با تعاریف جدید خواندن و نوشتن، سواد نیست و باید مهارتی داشت که بتوان در زندگی تغییر ایجاد کرد.

وی با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه، به آموزش و پرورش تکلیف شد که اساسنامه سازمان نهضت سوادآموزی که در سال ۶۳ نوشته شده بازنگری شود، توضیح داد: این بازنگری را انجام دادیم و در حال گذراندن مراحل نهایی آن هستیم و به مجلس می‌فرستیم. با تصویب این اساسنامه ماموریت جدیدی به ماموریت‌های سازمان نهضت سوادآموزی اضافه می‌شود که آن را در اولویت قرار می‌دهیم.

این خبر در حال تکمیل است...


برچسب ها: نهضت سواد آموزی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *