صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دفاع تمام قد سرمربی تیم کاراته ناشنوایان از عملکرد شاگردانش/ عرفانی: مقایسه نتایج مالزی با رقابت‌های جهانی تهران بی انصافی است

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴:۰۴
کد خبر: ۴۸۱۱۱۵۷
دسته بندی‌: ورزشی ، رزمی
سرمربی تیم ملی کاراته ناشنوایان، گفت: با درنظر گرفتن شرایط متفاوت این مسابقات نسبت به قبل، کسب ۴ مدال نقره و برنز توسط تیم ایران یک نتیجه ارزشمند محسوب می‌شود.

دومین دوره مسابقات کاراته قهرمانی ناشنوایان جهان در دو بخش کاتا و کومیته مردان و زنان هفته گذشته در مالزی برگزار شد و تیم ایران که با ۸ ورزشکار (۶ مرد و ۲ زن) در این مسابقات شرکت کرده بود با کسب یک مدال نقره و ۳ برنز به کار خود در این مسابقات پایان داد.

عبدالرضا عرفانی سرمربی تیم کومیته مردان در خصوص نتایج بدست آمده اظهار داشت: در مالزی شرایط متفاوتی را نسبت به قبل تجربه کردیم. در دور نخست این پیکار‌ها که در تهران و با حضور تنها ۸ کشور برگزار شد، تیم ایران در حالی به مقام اول قهرمانی رسید که هم از مزایای میزبانی برخوردار بود و هم با ترکیبی کامل در همه بخش‌ها از جمله کاتای انفرادی، کاتای تیمی، کومیته انفرادی و کومیته تیمی با حریفان به رقابت پرداخت. علاوه بر آن تیم‌های مطرح این دوره مثل ژاپن، ایتالیا، الجزایر و ... در آن زمان غایب بودند.

عرفانی افزود: بی انصافی است اگر عملکرد تیم اعزامی کاراته ناشنوایان به مالزی را با نتایج کسب شده در مسابقات جهانی تهران مقایسه کنیم. در مسابقات جهانی اخیر ۱۰ کشور از ۵ قاره حضور داشتند و تیم‌هایی مثل اوکراین، ایتالیا، ژاپن، برزیل و الجزایر با آمادگی کامل گام به رقابت‌ها گذاشته بودند. علاوه بر این ما با ترکیب ناقص در این مسابقات شرکت کردیم و در کومیته تیمی، کاتای تیمی و وزن ۸۴- کیلوگرم نماینده‌ای نداشتیم. در قسمت بانوان هم که تنها با دو ورزشکار اعزام شدیم.

وی یادآور شد: طی دو دوره مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی ناشنوایان که برگزار کردیم تنها حدود ۴۰ کاراته کا شرکت کردند و با این حساب نمی‌توان انتظار داشت، تیمی شش دانگ و گردن کلفت را به چنین رویداد بزرگی اعزام کنیم.

رئیس انجمن کاراته ناشنوایان سپس ادامه داد: معتقدم نتایج رقابت‌های جهانی مالزی با توجه به بضاعت و شرایط تیم ملی از آغاز روند آماده سازی تا حضور در میدان، راضی‌کننده بود و هیچ کس کم کاری نکرد. به جرات می‌گویم ما پیرترین تیم حاضر در مسابقات بودیم. با این وجود در کومیته مردان از ۴ ورزشکار سه مدال نقره و برنز به ارمغان آمد و در بانوان نیز از دو کاراته کا اعزامی یک نفر موفق به کسب مدال شد. تمام سعی و تلاش ما بر این بود با بضاعت موجود به سمت کسب بهترین نتیجه برویم که خوشبختانه با توجه به همین شرایط توانستیم نتایج راضی کننده‌ای کسب کنیم. البته این رضایت‌مندی، فارغ از رده بندی نهایی تیمی و کم و کاستی‌ها موجود تیم ملی بود که اگر همین کاستی‌ها هم وجود نداشت می‌توانستیم به راحتی روی سکو برویم و نتایج بسیار درخشانتری کسب کنیم.

عرفانی در خصوص دستاورد‌های فنی حضور در رقابت‌های جهانی هم گفت: حضور در این دوره از مسابقات درس‌های زیادی برای ما به همراه داشت و به ما نشان داد باید برای کسب موفقیت به چه سمت و سوئی از نظر آماده سازی و نحوه کار حرکت کنیم. پیکار‌های جهانی به ما نشان داد در چه نقاطی ضعف داریم و باید برطرف کنیم.

سرمربی تیم ملی کومیته ناشنوایان به اعمال نفوذ میزبان در رقابت‌های جهانی هم اشاره کرد و گفت: متاسفانه مسئولان برگزاری به عنوان میزبان رقابت‌های جهانی از هیچ تلاشی برای اعمال نفوذ در بحث قرعه کشی و قضاوت‌ها دریغ نکردند. ما در بسیاری از موارد با این مسایل برخورد داشتیم و نبود ویدئو چک باعث شد تا حق برخی از بچه‌های ما خورده شود. به طور مثال در کومیته کامران رضایی چند تکنیک پا اجرا کرد و داوران امتیاز ندادند و یا حسین تبرته فرهانی که با ضربه بسیار سنگین حریف اوکراینی را نقش زمین کرد، اما داوران با وجود اعتراض کتبی رای کامل را ندادند!

وی در پایان یادآور شد: برخی اگر واقعا راست می‌گویند و دلسوز هستند، به جای نقد غیرکارشناسی، از کار‌های مثبتی که در این مدت انجام شده بگویند و انجمن را دلگرم کنند تا امیدوارانه تر، ریل گذاری هدفمندی را که برای کاراته ناشنوایان در دستور کار خود قرار داده، به سرانجام برساند. آنچه مسلم است تیم ملی کاراته ناشنوایان برای رسیدن به سکوی جهانی نیازمند حمایت، توجه و همچنین اردو‌ها و دیدار‌های تدارکاتی است و علاوه بر آن انجام پروژه استعدادیابی از مدارس خاص ناشنوایان باید با جدیت دنبال شود که انشاءاله با کمک و همراهی آقای نکولعل آزاد رئیس این فدراسیون محقق خواهد شد. مطمئنا با برنامه‌هایی که انجمن کاراته ناشنوایان مدنظر قرار داده، رسیدن به سکوی جهانی در دور آینده این مسابقات دور از دسترس نیست.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *