۳۵ کارگاه آموزشی قاضی مدرسه از ابتدای سال تاکنون در استان خوزستان برگزار شد
علیرضا باوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خوزستان در گفتوگو با میزان گفت: هدف اصلی از اجرای طرح قاضی در مدرسه، افزایش سطح آگاهی حقوقی دانشآموزان و آمادهسازی آنان برای تعامل مسئولانه و آگاهانه با جامعه است.
وی با بیان اینکه طرح مذکور با همکاری اداره آموزش و پرورش استان و از ابتدای آبان ماه سال جاری در مدارس استان اجرایی شد، افزود: با ارائه این آموزشها، دانشآموزان با حقوق و مسئولیتهای خود در زمینههای مختلف حقوقی آشنا میشوند که این آگاهی در بهبود رفتارهای اجتماعی و پیشگیری از تخلفات و بزهکاریهای احتمالی موثر است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خوزستان عنوان کرد: مباحث ارائه شده در طرح قاضی مدرسه شامل موضوعاتی نظیر حقوق شهروندی، قوانین و مقررات مرتبط با جوانان، آشنایی با حقوق و وظایف دانشآموزان در محیط مدرسه و جامعه و مبانی حقوقی مرتبط با فناوری و اینترنت است که از طریق کارگاههای تعاملی، جلسات آموزشی و استفاده از منابع چندرسانهای آموزش داده میشود.
باوی ادامه داد: این طرح ویژه دانشآموزان دوره متوسطه طراحی شده است، اما با برنامهریزیهای انجام شده، بهتدریج تمامی مقاطع تحصیلی پوشش داده خواهد شد.
وی با بیان اینکه در اولین مرحله از اجرای این طرح، ۲۵ مدرسه در شهرستانهای هویزه، دزفول، ایذه، آبادان و دشت آزادگان و ۱۰ مدرسه در اهواز این طرح اجرا شده است، گفت: آموزش حقوقی به نوجوانان و جوانان، یکی از مهمترین گامها در راستای ساختن جامعهای آگاه و مسئولیتپذیر است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خوزستان گفت: امیدواریم که با این برنامه، دانشآموزان بتوانند درک بهتری از حقوق و وظایف خود داشته و به عنوان شهروندانی آگاه به مسئولیتهای اجتماعی خود عمل کرده و تعاملات اجتماعی آنان در محیط مدرسه و خارج از آن نیز بهبود یابد.
انتهای پیام/