صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۲۳ درصدی مصرف گاز صنایع بورسی در آبان‌ماه

۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴:۴۷
کد خبر: ۴۸۰۹۹۵۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
اداره میز‌های صنعت و رتبه‌بندی ناشران سازمان بورس، در گزارشی تحلیلی، به بررسی روند «میزان مصرف انرژی گاز سوخت و خوراک آب و برق مصرفی در صنایع با اهمیت و انرژی‌بر بازار سرمایه» و نقش و اهمیت ناترازی انرژی در میزان تولید و سودآوری صنایع بورسی پرداخت.

به گزارش بازار سرمایه ایران (سنا)، فروغ لطفی، کارشناس اداره میز‌های صنعت و رتبه‌بندی ناشران سازمان بورس، درباره این گزارش توضیح داد: در این گزارش به روند میزان مصرف انرژی گاز، سوخت و خوراک آب و برق مصرفی در صنایع با اهمیت و انرژی بر بازار سرمایه پرداخته شده است. یافته‌های این گزارش بیانگر نقش با اهمیت ناترازی انرژی در میزان تولید و سودآوری صنایع دارد به نحوی که ناترازی انرژی گاز علاوه بر فصل زمستان به فصل پاییز نیز سرایت کرده است و انتظار می‌رود این امر میزان تولید صنایع با اهمیت انرژی بر بازار سرمایه را در ماه‌های آتی تحت تاثیر قرار دهد.

به گفته فروغ لطفی، یافته‌های این گزارش بیانگر آن است که؛ مصرف گاز در آبان ماه امسال، نسبت به مهرماه، در همه صنایع ۲۳ درصد کاهش داشته است.

کارشناس اداره میز‌های صنعت و رتبه‌بندی ناشران سازمان بورس تاکید کرد: میزان مصرف گاز در صنعت نیروگاهی و فلزات اساسی به میزان ۳۹ و ۷ درصد در آبان ماه نسبت به مهرماه کاهش داشته است سایر صنایع و صنعت فرآورده‌های نفتی نیز به ترتیب ۲۷ و ۴درصد افزایش در میزان مصرف انرژی گاز در آبان ماه نسبت به ماه گذشته را رقم زدند.

لطفی با اشاره به داده‌های گزارش مزبور توضیح داد: میزان مصرف انرژی برق در صنایع فلزات اساسی سیمان آهک و گچ محصولات شیمیایی و فرآورده‌های نفتی به ترتیب به میزان ۱۵، ۸ و ۴ درصد کاهش داشته است.

او افزود: میانگین نرخ چهار هاب منطقه‌ای نیز در آبان ماه نسبت به مهرماه افزایش داشته است که این امر بر نرخ خوراک صنعت پتروشیمی و به تبع نرخ سوخت گاز سایر صنایع تاثیرگذار است.

کارشناس اداره میز‌های صنعت و رتبه‌بندی ناشران سازمان بورس، تا کید کرد: نرخ دلار حواله نیز در ماه‌های اخیر با توجه به کاهش فاصله با نرخ دلار آزاد، نرخ خوراک صنعت پتروشیمی را با افزایش مواجه ساخته است. نرخ خوراک صنایع عمدتا با تاخیر اعلام می‌شود که این امر روند تهیه گزارش‌های میان دوره‌ای صنایع را دچار مشکل می‌کند از این رو با توجه به نقش با اهمیت نرخ خوراک بر تصمیمات سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران، پیشنهاد می‌شود شرکت ملی صنایع پتروشیمی نسبت به اعلام به موقع نرخ خوراک و سوخت گاز صنایع اهتمام داشته باشد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *