صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دادگستری استان سیستان و بلوچستان در اجرای سند نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان پیشگام است

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵:۳۴
کد خبر: ۴۸۰۹۶۴۷
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
با نظارت و پیگیری و معاضدت قضایی معاونت حقوق عامه دادستانی مرکز استان سیستان و بلوچستان، اداره کل آموزش و پرورش استان در سامانه رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی کشور رتبه نخست را به خود اختصاص داد.

در جلسه مشترک ستاد وزارتی طرح نماد با ستاد‌های استانی سیستان و بلوچستان که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد؛ وزیر آموزش و پرورش از عملکرد اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در فرآیند اجرایی شدن ابعاد مختلف طرح یادشده و کسب رتبه اول کشوری در سامانه رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی تقدیر کرد.

در آخرین گزارش ارائه شده از سوی وزارت آموزش و پرورش در حوزه اقدامات اجرایی استان‌ها در فرآیند اجرایی طرح نماد، اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان رتبه اول مشارکت در سامانه رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی را به خود اختصاص داد.

ابوالفضل احمدزاده معاون حقوق عامه دادستانی سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۹۴ سندی با عنوان «سند ائتلاف نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان» در راستای تلاش سازمان یافته علمی و فراقوه‌ای به منظور کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان تصویب شد.

وی اظهار کرد: طبق این سند، آموزش و پرورش به همراه ۱۴ نهاد دیگر مکلف به اجرای نظام مراقبت از دانش‌آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی است.

معاون حقوق عامه دادستانی سیستان و بلوچستان ادامه داد: اجرای این نظام پنچ مرحله اعم از غربالگری، تشخیص، آموزش، توانمندسازی و مداخله و درمان دارد و پنج هدف ایمان، نشاط، امید، هویت و خردورزی به عنوان محور‌ها و هدف‌های اصلی این برنامه است.

احمدزاداه افزود: غربالگری به اولیا و آموزش و پرورش کمک می‌کند آسیب دانش‌آموز تشخیص داده شود که از نظر سلامت روانی و اجتماعی در چه مقطعی است، در غربالگری مباحث افسردگی و خشونت و آرامش و کنشگری اجتماعی سنجیده می‌شود.

وی تصریح کرد: بنابراین، اگر تشخیص داده شود دانش‌آموز در شرایط فوریت روانی اجتماعی است، به مراکز مشاوره و درمانگران ارجاع داده می‌شود که چنین فرآیندی به دقت در استان سیستان و بلوچستان با نظارت و پیگیری دادستانی مرکز استان از سوی اداره کل آموزش‌ و پرورش طی می‌شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *