صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مهم‎ترین تحولات فلسطین در سال ۲۰۱۸

۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۶:۰۴
کد خبر: ۴۸۰۹۴۶
الجزیره در گزارشی به تحولات نوار غزه و کرانه باختری پرداخته و می‌نویسد که که در طول سال ۲۰۱۸ فلسطینیان از سوی نظامیان اشغالگر هیچگونه آرامش و وقفه در خشونت تجربه نکردند و و همانگونه که برخی پیش‌بینی کرده بودند این سال توأم با خشونت، خشونت‌های مرگبار، گسترش هرک‌سازی صهیونیست‌ها و تخریب منازل فلسطینیان بوده است.

به گزارش گروه بین‌الملل ، پایگاه شبکه خبر الجزیره در گزارشی به تحولات نوار غزه و کرانه باختری پرداخته و می‌نویسد که که در طول سال ۲۰۱۸ فلسطینیان از سوی نظامیان اشغالگر هیچگونه آرامش و وقفه در خشونت تجربه نکردند و و همانگونه که برخی پیش‌بینی کرده بودند این سال توأم با خشونت، خشونت‌های مرگبار، گسترش شهرک‌سازی صهیونیست‌ها و تخریب منازل فلسطینیان بوده است.

 

در این گزارش آمده است: دست کم ۲۸۹ فلسطینی شامل مرد، زن و کودک طی سال ۲۰۱۸ به شهادت رسیده و هزاران نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند. بسیاری از این افراد در پی تیراندازی نظامیان اسرائیل دچار نقص عضو و معلولیت شدند.

 

 

بر اساس اعلام سازمان دفاع برای کودکان ۵۶ نفر از افراد جان باخته کودکان هستند و این بدان معنا است که به طور متوسط در هر هفته یک کودک فلسطینی جان خود را از دست داده است.

 

 

بر اساس اعلام مرکز مطالعات سازمان آزادی فلسطینیان طی سال ۲۰۱۸، ۵۳۸ منزل مسکونی از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی تخریب شده‌اند که این اقدام به آواره شدن بیش از ۱۳۰۰ فلسطینی منجر شده است.

 

 

الجزیره می‌نویسد: در همین حال محاصره غزه از سوی اسرائیل و مصر سال ۲۰۱۸ نیز ادامه یافته و بر اساس گزارش‌ها، سازمان ملل ابراز نگرانی کرده که این اقدام تأثیر فاجعه‌باری بر روی جمعیت ۲ میلیون نفری نوار غزه خواهد داشت.

 

 

الجزیره در بخش دیگری از گزارش خود به برخی از تصمیمات اتخاذ شده از سوی آمریکا در ارتباط با فلسطین اشاره کرده و می‌نویسد: سال ۲۰۱۸ برخی از تصمیمات از سوی واشنگتن اتخاذ شد مانند انتقال سفارت از تل آیو به قدس؛ دونالد ترامپ همچنین بودجه مربوط به آژانس امداد و اقدام سازمان ملل برای آواگان فلسطینی را نیز قطع کرد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *