صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هشدار کارشناسان انگلیسی درباره پیامد‌های مخرب بحران «پسران گمشده» 

۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱:۴۵
کد خبر: ۴۸۰۸۲۸۸
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
سهم بالای پسران انگلیسی از معضل‌هایی مانند جمعیت زندان‌ها، ترک تحصیل و خودکشی کارشناسان را به صدور هشدار درباره پیامدهای این روند سوق داده است.

کارشناسان انگلیسی درباره پیامد‌های بحران «پسران گمشده» هشدار دادند و گفتند که این پیامد‌ها برای کشور بسیار مخرب هستند.

به گزارش دیلی‌اکسپرس، بحران پسران گمشده در انگلیس به معضل ناکامی‌های پسران، خروج آن‌ها از جامعه و نرخ بالای خودکشی پسران در این کشور اشاره دارد؛ این بحران همچنین به نرخ بالای ترک تحصیل پسران در انگلیس اشاره دارد؛ براساس آمار‌ها آن‌ها ۲ برابر بیشتر از دختران در معرض تعلیق و محرومیت دائمی از تحصیل قرار می‌گیرند و تفاوت‌های آشکاری در عملکرد‌های تحصیلی پسران با دختران وجود دارد.

کارشناسان می‌گویند تداوم این روند در آینده تاثیر‌های مخربی روی وضعیت کشور خواهد داشت.

به گفته آن‌ها، بحران پسران گمشده نقش مهمی در حضور قابل توجه پسران در ناآرامی‌های تابستان ۲۰۲۴ داشته است؛ کارشناسان همچنین از بی‌توجهی مقام‌های انگلیسی بر تاثیر خطرناک رسانه‌های اجتماعی بر پسران انتقاد می‌کنند.

این کارشناسان با اشاره به رشد نرخ پسران زندانی در انگلیس تاکید کردند که زمان آن رسیده است که برای جلوگیری از ورود این مشکل به فاجعه اقدام کنیم.

یک اندیشکده انگلیسی اعلام کرد که میزان خودکشی مردان در انگلیس بیش از سه برابر زنان است و با نرخ بالاتری حبس می‌شوند؛ در عین حال آن‌ها با نرخ بالاتری دچار بی خانمانی می‌شوند؛ ۹۶ درصد از زندانیان در انگلیس، مرد هستند و ۸۲ درصد بی خانمان‌ها در لندن، پایتخت انگلیس مردان هستند.

انگلیس با موج گسترده‌ای از چالش‌ها در زمینه کودکان و نوجوانان به‌ویژه پسران مواجه است؛ پسران انگلیسی در سال‌های اخیر با نرخ بالایی دست به جرایم با سلاح سرد می‌زنند.

شمار بالای ارتکاب جنایت‌ها با سلاح سرد ازسوی پسران انگلیسی سبب شده به این کشور لقب پایتخت قتل نوجوانان در اروپا را بدهند.

انتهای پیام/


برچسب ها: کودکان انگلیسی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *