صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

موضوع نحوه تخصیص درآمد‌های مالیاتی به استان‌ها به کمیسیون تلفیق ارجاع داده شد

۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵:۲۹
کد خبر: ۴۸۰۸۱۴۱
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نمایندگان مجلس شورای اسلامی موضوع نحوه تخصیص درآمد‌های مالیاتی به استان‌ها را برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع دادند.

نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (شنبه، ۱۷ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، با ارجاع بند (ک) تبصره یک ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

گفتنی است در نشست امروز تعدادی از نمایندگان پیشنهاد اصلاحی به بند (ک) را دادند که مورد موافقت نمایندگان قرار نگرفت.

غلامرضا تاجگردون در توضیح پیشنهادات، گفت: ریشه این مسئله از برنامه سوم آغاز شده که در آن نظام درآمد هزینه‌ای تعریف شده است، در نظام درآمد هزینه‌ای برای تعادل نسبی در استان‌ها دولت تلاش کرده سرمایه گذاری‌های متعددی انجام دهد؛ در برخی از استان‌ها سرمایه گذاری‌ها بزرگ بوده، اما در استان‌های محرومی همچون لرستان و ایلام این سرمایه گذاری‌ها درآمدی نداشته، در حال حاضر این عین ناعدالتی محسوب می‌شود که اگر بخواهیم این درصد‌های اختصاص داده شده را به نوعی تغییر دهیم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات ادامه داد: دولت تلاش می‌کند با این حکم مجلس مالیات‌های تحقق یافته را بر اساس اولویت مناطق محروم اختصاص دهد، این بحث را متناسب با واقعیت‌های جامعه تعریف کنید.

حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس در توضیح رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص بند ک تبصره یک گفت: این بند دارای ابهاماتی همچون تحقق درصد تجمیعی و تخصیص درآمد‌ها دارای ابهاماتی است برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع داده می‌شود.

در بند ک ارجاعی تبصره یک این ماده واحده آمده است: در راستای بند «پ» ماده (۱۷) قانون برنامه هفتم پیشرفت در صورت تحقق درصد تجمعی درآمد‌های مالیاتی سازمان ‏امور مالیاتی کشور لغایت پایان شهریور ماه و پایان ۲۷ اسفندماه سال جاری به بیش از صد درصد (۱۰۰%) ارقام ‏مصوب مندرج در جدول شماره (۵) قانون بودجه، این ارقام به سرجمع منابع مالیاتی و همچنین مصارف اضافه شده و به‌صورت کامل تخصیص خواهد یافت. ‏

درآمد‌های مالیاتی وصول شده مازاد بر صد درصد (۱۰۰%) مذکور به صورت پنجاه درصد (۵۰%) طرح‌های تملک دارایی در مناطق محروم همان استان و پنجاه درصد (۵۰%) طرح‌های تملک دارایی در سایر استان‌ها توزیع می‌شود. ‏

گفتنی است در بخش هزینه‌ای بند ف حذف و بند ل تبصره یک ماده واحده این لایحه برای بررسی بیشتر به کمیسیون ارجاع شد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *