صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۴۷ واحد تولیدی با حمایت ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خوزستان احیا و ۲ هزار فرصت شغلی ایجاد شد

۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵:۵۷
کد خبر: ۴۸۰۸۰۲۳
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
ستاد پیگیری و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خوزستان در ۸ ماهه نخست امسال، ۱۶۶ تصمیم را مصوب کرد که حاصل اجرایی شدن آن، احیای ۴۷ واحد تولیدی و ایجاد فرصت شغلی برای ۲۰۶۶ نفر بود که این امر نشان از عزم جدی دستگاه قضایی استان در حمایت از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان و توسعه اشتغال است.

ششمین جلسه اصلی ستاد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی استان خوزستان به ریاست علی دهقانی، رئیس کل دادگستری استان و با حضور دادستان مرکز استان، معاون قضایی و جمعی از مدیران و مسئولان استانی برگزار شد.

دهقانی در ابتدای این نشست، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام علیها به بیان ویژگی‌ها و فضایل بزرگ بانوی دو عالم پرداخت و گفت: حضرت فاطمه زهرا (س)، نمونه کامل و اسوه تقوا، شجاعت و فداکاری در راه حق، ساده‌زیستی، صبر و استقامت در برابر سختی‌ها و عدالت‌طلبی از برجسته‌ترین فضایل ایشان است.

 وی افزود: نقش بی‌بدیل این بانوی بزرگوار در پاسداری از ارزش‌های دین مبین اسلام به‌عنوان الگویی جاودانه و حقیقتی وصف ناپذیر است.

ضرورت تعاون و تعامل میان دستگاه‌ها در حمایت از تولید

رئیس کل دادگستری خوزستان با تأکید بر ضرورت همدلی و همکاری میان دستگاه‌های قضایی و اجرایی در تحقق اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، گفت: دستگاه قضایی استان با جدیت و نظارت مستمر، در پشتیبانی و همراهی با دستگاه‌های اجرایی برای رفع موانع تولید و حمایت از تولیدکنندگان تلاش می‌کند. 

دهقانی تصریح کرد: در راستای عملیاتی کردن منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات رئیس قوه قضاییه مبنی بر حمایت از تولید، ستاد پیگیری و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خوزستان از ابتدای امسال با برگزاری ۸۹ جلسه کمیته‌های تخصصی فرعی و اصلی و تصویب ۱۶۶ مصوبه، ۷۸ بازدید میدانی نیز از واحد‌های تولیدی که درگیر مشکلات حقوقی بودند، انجام داد که این تلاش‌ها منجر به احیای ۴۷ واحد تولیدی و ایجاد اشتغال برای ۲۰۶۶ نفر شده است. 

وی با بیان اینکه حمایت از تولیدکنندگان و رفع موانع تولید از اولویت‌های اصلی این ستاد است، گفت: اجرایی شدن مصوبات این ستاد، نیاز به همکاری همه نهاد‌ها و دستگاه‌های مسئول بویژه بانک‌ها دارد. 

تصمیمات مقطعی راهگشا نیست

رئیس ستاد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خوزستان تأکید کرد: برای حل مشکلات استان، نیازمند اتخاذ راهکار‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت به صورت هم‌زمان هستیم، چرا که رفع مسائل واحد‌های تولیدی به صورت مقطعی و گذرا نمی‌تواند نتیجه‌بخش و موثر باشد.

وی افزود: واحد‌هایی که مشکلات خود را در این ستاد مطرح می‌کنند، باید راهکار‌های عملی و کاربردی پیشنهادی نیز ارائه دهند تا بر اساس ظرفیت‌های موجود، این راهکار‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفته و تصمیم‌گیری‌های مناسب صورت گیرد.

ستاد استانی پیگیری و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خوزستان با تشکیل جلسات مستمر و پیگیری‌های بعمل آمده در راستای تحقق شعار سال با ورود فعالانه روسای و دادستان‌های حوزه‌های قضایی شهرستان‌ها و مساعدت اعضای اصلی ستاد، شرکت شهرک‌های صنعتی و ستاد تسهیل استان تاکنون تعداد ۱۵۹۵ واحد صنعتی و تولیدی مورد حمایت قرار گرفتند و در راستای مسائل و موضوعات مرتبط با آنها اقدامات لازم صورت گرفته است.

ضرورت حفظ حقوق بیت‌المال

دهقانی با اشاره به اهمیت رعایت ضوابط و مقررات قانونی در واگذاری اراضی و تسهیلات به سرمایه‌گذاران تصریح کرد: این واگذاری‌ها باید در چارچوب قوانین و با رعایت مقررات انجام شود و در صورت نیاز به تغییر مالکیت یا کاربری، تمامی فرایند‌های قانونی طی شود تا از بروز مشکلات حقوقی و تضییع حقوق بیت المال جلوگیری شود.

دهقانی خاطرنشان کرد: توجه و حمایت جدی از تولید زمینه‌ساز بهبود فضای کسب و کار و افزایش بهره‌وری اقتصادی در استان و تحقق اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باشد.

 بررسی مشکلات ۲ واحد اقتصادی

در ادامه این جلسه با طرح مشکلات دو واحد تولیدی و خدماتی شامل شرکت گروه ملی فولاد ایران و مجموعه پارک آبی اهواز در راستای رفع موانع و مشکلات آنها تصمیم‌گیری شد.

راه‌اندازی شرکت تولید نوپان داریون طبیعت شوشتر با برگشت ۳۰۰ کارگر به کار پس از رفع مشکلات تامین سوخت، آغاز به کار شرکت خوزستان موتور سیکلت دزفول و شرکت ستایش همدم بندر امام، بازگشایی شرکت تافته دزفول با صدور رأی قضایی، رفع مشکلات حقوقی و زیرساختی و تأمین سوخت شرکت سیمان خوزستان و حل مشکلات صدور اسناد شهری شرکت کاریانا، تخصیص ۱۸ هکتار زمین برای احداث میدان میوه و تره‌بار کارون، رفع مشکلات حقوقی ۸۰۰ هکتار اراضی کشاورزی متعلق به ۱۰۴ کشاورز در رامشیر، جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی با پیشگیری از مزایده شرکت فراورده‌های لبنی دامداران دهکده سفید و شرکت لبنیاتی نگاه دورق، تداوم فعالیت خط تولید مرغ گوشتی در ملاثانی با ظرفیت تولید ۲۵ هزار قطعه، جلوگیری از اخراج ۲۵۰ کارگر در شرکت‌های پیمانکاری نفت، بهره‌برداری از ۳۶ واحد دام‌پروری در روستای جلیزی دشت آزادگان و راه‌اندازی شرکت آبان پلیمر صنعت جنوب با اشتغال ۲۰۰ نفر و ظرفیت افزایش نیرو به ۵۰۰ نفر، از مهم‌ترین اقدامات ستاد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی استان خوزستان در این هشت ماه بوده است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *