صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سفیر ایران: حکم لاهه می‌تواند به مصونیت از مجازات مقام‌های رژیم صهیونیستی پایان دهد

۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰:۵۷
کد خبر: ۴۸۰۷۷۸۷
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
سفیر فوق‌العاده ایران در هلند با اشاره به مسئولیت دیوان کیفری بین‌المللی برای اطمینان از عدم مصونیت مرتکبان جنایت‌های فجیع بین‌المللی، گفت: جامعه جهانی انتظار دارد که دیوان به دور از سیاست‌زدگی، استاندارد‌های دوگانه و گزینشی عمل کرده و جنایت‌کاران را به دست عدالت بسپارد.

هادی فرجوند، سفیر فوق‌العاده و نماینده تام‌الاختیار ایران در هلند، طی سخنانی در بیست‌وسومین نشست مجمع کشور‌های عضو دیوان بین‌المللی کیفری که از ۱۲ آذر ۱۴۰۳ به مدت ۶ روز در شهر لاهه آغاز به‌کار کرده است، بیان کرد: وخامت وضعیت فلسطین به دلیل تداوم حمله‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی که طیف وسیعی از جنایت‌های فجیع بین‌المللی را در بر می‌گیرد، غیرقابل تصور است.

وی گفت: این رژیم علاوه بر کشتار ده‌ها هزار انسان بی‌گناه، عامدانه پایگاه‌های سازمان ملل برای اقدام‌های بشردوستانه، عبادتگاه‌ها، بیمارستان‌ها و دیگر مراکز درمانی را ویران کرده و به تحمیل شرایط دشوار زندگی بر فلسطینی‌ها ادامه می‌دهد.

سفیر ایران تصریح کرد: با وجود واقعیت‌های مسلم و انکارناپذیر، ارتکاب تمامی شکل‌های جنایت‌های فجیع بین‌المللی ازجمله جنایت‌های جنگی، جنایت‌های علیه بشریت و به‌ویژه نسل‌کشی توسط رژیم اسرائیل، در احکام دستگیری اخیر برای مقام‌های این رژیم، به‌طور کامل به ابعاد این جنایت‌ها پرداخته نشده است.

وی بر همین اساس اظهار کرد: اقدام دیوان، نخستین گام ضروری است که اگر به‌طور کامل اجرا شود، می‌تواند به مطالبه وجدان بشری در این زمان که پایان دادن به مصونیت از مجازات مقام‌های رژیم صهیونیستی است، پاسخ دهد.

به گفته فرجوند در این راستا، حمایت از استقلال و بی‌طرفی دیوان، قضات و کارکنان آن، به‌ویژه ممانعت از اقدام‌ها و محدودیت‌های غیرقانونی که در برخی موارد علیه دادستان دیوان اعمال می‌شود، لازمه اجرای صحیح عدالت و تقویت اطمینان و اعتماد به اقدام‌های دیوان است.

دیوان بین‌المللی کیفری، یکم آذر ۱۴۰۳ دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق این رژیم را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به‌عنوان یک سلاح صادر کرد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *