صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برقراری زنگ میراث‌فرهنگی در مدارس کشور/ لزوم تقویت میراث دیجیتال در موزه‌ها

۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۹:۵۰
کد خبر: ۴۸۰۷۴۵۷
قائم‌ مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: با توافق انجام شده بین این وزارتخانه و وزارت آموزش و پرورش، زنگ میراث‌فرهنگی در تمام مدارس کشور برقرار می‌شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، جلسه شورای راهبردی موزه‌های ستادی و موزه‌های استان تهران، روز دوشنبه ۱۲ آذر به میزبانی مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد برگزار شد.

علی دارابی، قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور در ابتدای این جلسه گفت که طبق مذاکرات انجام شده با آموزش و پرورش، قرار است که دانش‌آموزان ساعتی را تحت عنوان زنگ میراث فرهنگی در موزه‌ها، بنا‌ها و محوطه‌های فرهنگی‌تاریخی حضور پیدا کنند.

وی افزود: به همین منظور، موزه‌ها باید نیرو‌های خود را در امر آموزش میراث فرهنگی با ادبیاتی متناسب با کودکان و نوجوانان آماده کنند و از ظرفیت نیرو‌های انسانی مدارس برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی تدریس میراث فرهنگی استفاده شود.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی ضمن تأکید بر ارتقای تعاملات فرهنگی در موزه‌ها گفت: این امر در راستای برنامه‌ریزی و پیشبرد اهداف موزه‌داری نوین از جمله میراث دیجیتال و روایتگری تصویری کمک بسیاری خواهد کرد.

مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در موزه‌ها، انتشار قریب‌الوقوع فصلنامه موزه‌ها و توسعه نمایشگاه‌های موزه‌ای ایران در خارج از کشور، دیگر نکاتی بود که دارابی به آن اشاره کرد.

در ادامه، لیلا خسروی مدیرکل موزه‌ها گفت: نیاز است تا از فناوری روز و استارتاپ‌ها در جهت به‌روزرسانی موزه‌های کشور استفاده شود.

پرهام جانفشان مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران هم در ادامه به ذکر چند نکته پرداخت و اعلام کرد: در تهران حدود ۱۰۰ موزه وجود دارد که ۵ موزه متعلق به استان تهران و ۳۰ موزه خصوصی است که می‌توان گفت حمایت‌های مالی و زیرساختی که طی این ۳ سال توسط معاونت میراث انجام شده، طی دهه‌های گذشته بی‌نظیر بوده است.

در بخش دیگری از این جلسه، سیدمحسن میر، مدیر مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد، بیژن مقدم مدیر مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران، جبرئیل نوکنده مدیر موزه ملی ایران، فخرالدین صابری مدیر موزه ملی قرآن و آفرین امامی مدیر میراث جهانی کاخ گلستان به بیان مسائل مجموعه خود پرداختند.

ناهید نجفی مدیر موزه رضا عباسی، نوید صالح‌وند مدیر موزه آبگینه و سفالینه ها، محمدجواد اینانلو مدیر موزه ملی فرش ایران و علیرضا کیا مدیر موزه هنر‌های ملی، از دیگر حاضران در این جلسه بودند که به بیان نکات و مسائل خود پرداختند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *