اختلاف قیمت میوه در بازارها و میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران به ۴۹ درصد رسید
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران؛ مهدی بختیاری زاده گفت: بر اساس گزارشها در هفته منتهی به نهم آذرماه ۱۴۰۳ اختلاف قیمت میوه به نسبت میانگین قیمت فروش در سطح شهر به ۴۹ درصد رسید.
وی افزود: در بخش فروش میوه به صورت میانگین قیمت سیب قرمز ۵۳ درصد، سیب زرد ۵۲ درصد، پرتقال ۶۷ درصد، نارنگی ۴۷ درصد، لیمو شیرین ۴۳ درصد، انار ۵۵ درصد، انگور ۶۰ درصد و موز ۱۸ درصد پایینتر از میانگین سطح شهر در میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران به شهروندان عرضه شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران ادامه داد: در بخش سبزیجات برگی و غیر برگی نیز اختلاف قیمت محصولات در بازارها و میادین میوه و تره بار به نسبت سطح شهر به ۳۲ درصد رسید.
وی بیان کرد: در این بخش نیز به عنوان مثال خیار ۲۵ درصد، گوجه فرنگی ۲۹ درصد، بادمجان ۴۷ درصد، کدو سبز ۴۸ درصد، سیب زمینی ۲۴ درصد، پیاز ۲۳ درصد، لوبیاسبز ۳۶ درصد و سبزیهای برگی نیز ۲۵ درصد کمتر از میانگین سطح شهر عرضه شده است.
بختیاری زاده در ادامه با اشاره به اختلاف قیمت ۲۱ درصدی حبوبات در میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران به نسبت میانگین قیمت در سطح شهر یادآور شد: در این بخش نیز نخود ۲۲ درصد، لپه نخود ۱۰ درصد، عدس ۲۸ درصد، لوبیاچیتی ۱۸ درصد، لوبیا چشم بلبلی ۲۹ درصد، لوبیا سفید ۲۱ درصد و لوبیا قرمز نیز ۱۸ درصد کاهش قیمت به نسبت میانگین سطح شهر داشته است.
وی با اشاره به اختلاف قیمت ۹ درصد برنج داخلی درجه یک در بازارها و میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران به نسبت میانگین سطح شهر درباره محصولات پروتئینی تاکید کرد: در هفته منتهی به نهم آذرماه گوشت گوسفندی ۶۳ درصد و گوشت گوساله نیز ۵۰ درصد کاهش قیمت به نسبت میانگین قیمت سطح شهر داشته است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در ادامه گفت: در بخش مرغ ۱۰ درصد و تخم مرغ ۱۵ درصد کاهش قیمت داشته است.
وی در پایان افزود: در بخش کالاهای اساسی قند ۱۰ درصد و شکر نیز ۷ درصد کاهش قیمت به نسبت سطح شهر در میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران وجود داشته است.
انتهای پیام/