صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قالیباف: در دوقطبی‌سازی‌ها برای حجاب نه خیر سیاسی است و نه خیر دینی/ چتر حمایتی برای مدیران امین و قوی اقتصادی داشته باشیم

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴:۴۷
کد خبر: ۴۸۰۷۳۱۰
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید امنیت روانی جامعه را در فضای مجازی تأمین کنیم، گفت: با فیلترینگ به روش فعلی مخالف هستم، اما آنچه واجب است، حکمرانی در فضای مجازی است که باید امنیت روانی جامعه، کسب و کار اقتصادی و تربیت و اخلاق خانواده را تأمین کند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک مجلس و قوه قضاییه که صبح امروز (دوشنبه، ۱۲ آذر ماه) به صورت علنی و غیررسمی در محل صحن بهارستان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه (س) و تشکر از حضور ریاست قوه قضاییه، معاونان وی و اعضای شورای عالی قضایی در مجلس برای پیگیری موضوعات هماهنگی میان دو قوه در راستای حل مشکلات مردم، گفت: حکمرانی در بخش‌های مختلف در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و محیط زیست از نکات مهمی است که باید آن را به درستی پیش ببریم و به اشکالات موجود در کار نیز توجه کنیم.

مجلس برای ایفای نقش هرچه مؤثرتر دستگاه قضا به وظایف خود برای حمایت بودجه‌ای از قوه قضاییه عمل کرد

 قالیباف با یادآوری مطالبی که در جلسه معارفه حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای با حضور شهید آیت‌الله رئیسی گفته بود، عنوان کرد: قوای سه گانه باید همکاری و همفکری داشته باشند تا هم افزایی برای ارزش افزوده بیشتر داشته باشیم که ذینفع نهایی آن مردم هستند و این مهم‌ترین وظیفه همه ما است که با نگاهی به عملکرد قوای قضاییه و مقننه می‌بینیم که در اوج همکاری‌های خود بوده ایم، اما قطعا کار‌های بر زمین مانده‌ای نیز وجود دارد که باید به آن نیز توجه کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت حمایت و پشتیبانی از بودجه دستگاه قضا، عنوان کرد: آن بخشی که بر عهده مجلس بود، وظیفه خود دانستیم که به آن توجه کنیم چرا که این موضوع در ایفای نقش قوه قضاییه در اجرای عدالت و حضور مستمر، قاطعانه و دقیق، بسیار موثر است.

قوه قضاییه با استفاده از مولدسازی می‌تواند مشکلات بخش کالبدی خود از مرکز تا شهرستان‌ها را برطرف کند

وی در ادامه با اشاره به زمانی که در نیروی انتظامی حضور داشت، عنوان کرد: آن زمان به نوعی ضابط قضائی بودم و وقتی که با این دستگاه ارتباط برقرار می‌کردم می‌دیدم هیچ کدام از موضوعات قوه قضاییه از بعد منابع انسانی و همچنین از بعد کالبدی اصلا قابل قبول نبود از این رو از زمانی که در مجلس حضور پیدا کردم به خاطر این شناخت، وظیفه خود می‌دانستم نسبت به آن اقدام کنم. در برنامه هفتم تلاش کردیم به این موضوع توجه کنیم و اکنون نیز باید اجرای آن را با همین روال پیش می‌بریم تا مشکلات آنها که همان مشکلات مردم است برطرف شود لذا باید این ابزار را فراهم کنیم تا این قوه که بسیار در جامعه تأثیرگذار است بتواند انجام وظیفه کند.

قالیباف یکی از منابع پایدار امروز (البته نه در طولانی مدت، اما در کوتاه مدت) را مولدسازی عنوان کرد که در جریان برنامه هفتم به آن توجه شده و قوه قضاییه را نیز شامل می‌شود و افزود: مولدسازی به عنوان محلی برای ایجاد یک ثروت پایدار تلقی شود که لازم است در این زمینه با بهینه سازی و بهره وری به دنبال افزایش ارزش افزوده باشیم. امروز دولت در شرایط بودجه‌ای قرار دارد که قوه می‌تواند در درون خود با استفاده از مولدسازی برای خود درآمدزایی کند که بستر‌های قانونی آن نیز فراهم شده که قوه قضاییه باید به آن توجه کند. حداقل این است که از طریق مولدسازی مشکلات بخش کالبدی قوه در سطوح مختلف از مرکز تا شهرستان‌ها به سرعت حل و فصل خواهد شد.

درحال تکمیل...


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *