صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گام مجلس برای کاهش حقوق گمرکی واردات دارو و کالا‌های اساسی به یک درصد

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۵:۰۲
کد خبر: ۴۸۰۷۲۱۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نمایندگان مجلس با کاهش حقوق گمرکی واردات دارو و مواد اولیه آن، ملزومات مصرفی پزشکی، شیرخشک مخصوص اطفال و مواد اولیه آن، کالا‌های اساسی، نهاد‌های دامی و کشاورزی به یک درصد موافقت کردند.

نمایندگان در نشست علنی نوبت سوم امروز (یکشنبه، ۱۱ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور با جزء یک (۱) و دو (۲) بند (ذ) تبصره (یک) ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

در بخش درآمدی بند (ذ) تبصره (یک) ماده واحده این لایحه آمده است: به منظور حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان به دولت اجازه داده می‌شود:

۱- در سال ۱۴۰۴ حقوق گمرکی واردات دارو و مواد اولیه آن، ملزومات مصرفی پزشکی، شیرخشک مخصوص اطفال و مواد اولیه آن، کالا‌های اساسی، نهاده‌های دامی و کشاورزی را به یک درصد کاهش دهد. سایر اقلام و کالا‌هایی که حقوق گمرکی آنها به موجب قوانین و مقررات مربوطه زیر یک درصد می‌باشند به قوت خود باقی است.

فهرست شناسه (کد) تعرفه‌های موضوع این بند یک ماه از لازم‌الاجراء شدن این قانون، توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و با همکاری وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد. تا زمان تصویب فهرست جدید، فهرست مصوب سال ۱۴۰۳ مبنای عمل است.

۲- حقوق گمرکی تمامی ماشین‌آلات و تجهیزات (با رعایت ماده (۳) قانون جهش تولید دانش‌بنیان)، قطعات، مواد اولیه و واسطه‌ای تولیدی را به دو درصد کاهش دهد.

علی خضریان نماینده مردم تهران در جریان بررسی جزء دو (۲) بند (ذ) تبصره (یک) ماده واحده در موافقت با پیشنهادی در صحن علنی مجلس گفت: این معافیت باید برای کالایی باشد که در خط تولید قرار دارد، امکان دارد فردی یک کولر گازی خریداری کند و در محل کارخانه نصب کند و اعلام کند که این کالا برای تولید است در حالی که برای خط تولید نیست و از این معافیت مالیاتی استفاده می‌کند یا مثلا بعضی خودرو ساز‌ها تقریبا کل قطعات خودرو را به صورت قطعه قطعه وارد و در داخل آنها را مونتاژ می‌کنند، اما در عمل از این معافیت مالیاتی بهره می‌برند در حالی که به سمت تولید هم نمی‌روند یعنی خلاف تولید هم است، لذا حق نداریم چنین معافیت را در اختیار چنین کسانی قرار دهیم که در این خودروسازی‌ها خون مردم را در شیشه کرده اند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *