صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مصدومیت‌های متعدد بازیکنان دیگر تصادفی نیست/ باشگاه یا بیمارستان رئال مادرید؟

۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰:۰۲
کد خبر: ۴۸۰۶۷۹۲
دسته بندی‌: ورزشی ، اخبار خارجی
یک پزشک متخصص فوتبالی در اسپانیا در گفت‌وگو با روزنامه مادریدی از پشت پرده مصدومیت‌های بازیکنان رئال مادرید در بازی‌های اخیر و دلایل وقوع این مسئله سخن گفت.

به نقل از روزنامه ورزشی آاِس از اسپانیا، در فصل جاری، ۱۸ بازیکن از ۲۲ بازیکن تیم اصلی رئال مادرید حداقل یک‌بار مصدوم شده‌اند که یک آمار فاجعه‌بار و باورنکردنی است و همین مسائل موجب عملکرد ضعیف و باورنکردنی رئال مادرید در فرمت جدید رقابت‌های اروپایی شده است.

در ۱۱ بازی اخیر رئال مادرید در ۸ بازی حداقل یک یا چند مصدومیت به وجود آمده است. تا این لحظه ۲۳ مصدومیت در این فصل برای بازیکنان رئال مادرید ثبت شده است. 

خوزه گونزالس پزشک متخصص فوتبالی در رابطه با دلایل مصدومیت‌های متعدد و شائبه‌برانگیز بازیکنان رئال مادرید می‌گوید:

مصدومیت جدید ادواردو کاماوینگا، زنگ خطر را در رئال مادرید به صدا درآورد. این اتفاق در دقیقه ۵۳ رخ داد، زمانی که بازیکن فرانسوی پای چپ خود را گرفت و علائم آشکار درد در چهره‌اش نمایان شد.

با مشاهده تصاویر، به وضوح می‌بینیم که این یک مصدومیت عضلانی جدی در همسترینگ پای چپ او است. عضلات همسترینگ وظایف مهمی دارند، از جمله تثبیت لگن، کمک به باز شدن ران، و خم شدن زانو هنگام دویدن، پریدن و حرکات مشابه.

حرکاتی که شامل تغییرات ناگهانی در جهت هستند، معمولاً دلیل اصلی مصدومیت‌های عضلانی به شمار می‌آیند. بازیکنانی با ویژگی‌های مشابه وینیسیوس یا امباپه بیشتر در معرض این نوع مصدومیت‌ها قرار دارند.

من به طور فزاینده‌ای در مشاوره‌هایم از ورزشکاران می‌شنوم که تلاش می‌کنند با تقویت عضلاتشان از مصدومیت جلوگیری کنند. اما این تنها نیمی از حقیقت است. تقویت عضلات خوب است، اما نباید تمرینات کششی مناسب را فراموش کنیم، زیرا اگر بیش از حد کشش انجام شود، ممکن است فیبرهای عضلانی خصوصیات آناتومیکی و حیاتی خود را از دست بدهند، که این به‌طور چشمگیری خطر مصدومیت را افزایش می‌دهد.

بنابراین، باید دلایل این تعداد بالای مصدومیت‌ها را تجزیه و تحلیل کنیم.

۱. آمادگی پیش‌فصل: آمادگی پیش‌فصل برای آماده‌سازی جسمی و روانی بازیکنان بسیار ضروری است. اما در سال‌های اخیر، دیگر چیزی به نام پیش‌فصل وجود ندارد، چرا که مسائل اقتصادی بر مسائل ورزشی اولویت پیدا کرده‌اند. سفرهای مداوم جسم بازیکنان را بیشتر از تمرینات سنگین خسته می‌کند و باعث مصدومیت‌های عضلانی و رباطی می‌شود.

۲. برنامه فشرده مسابقات: تعادلی بین تمرین، مسابقه و استراحت وجود ندارد. باید روشن باشد که تمرین برای رقابت است، نه رقابت برای تمرین. استراحت نیز ضروری است و در بسیاری موارد، یک خواب راحت و کافی بسیار بهتر از انجام یک تمرین خوب است.

۳. تمرین بیش از حد: امروزه از آن‌ها به‌عنوان مربیان، ریکاوری‌کننده‌ها و مربیان شخصی یاد می‌شود. بازیکنان بسیاری خود را بدون قید و شرط به این مربیان می‌سپارند و این مربیان که همزمان مربی، متخصص تغذیه، پزشک، روانشناس و ریکاوری‌کننده هستند، فشار زیادی بر بازیکن وارد می‌کنند. این بازیکنان اغلب بدون توجه به معیارهای باشگاه‌ها، خود را کاملاً به دست این افراد می‌سپارند و در نتیجه، مشکلات در طول فصل به وجود می‌آید.

با وجود تمام این مسائل، وقتی مصدومیت‌ها رخ می‌دهند، خبرنگاران یا مدیران با چهره‌ای معصوم و محتاط از پزشک بیچاره‌ای که هر روز تعدادش در ساختار باشگاه‌ها کمتر می‌شود، می‌پرسند: "دکتر، چرا این همه مصدومیت رخ می‌دهد؟ آیا بازیکنان از نظر بدنی مشکل دارند؟" اما من می‌گویم: چرا واقعاً از مسئولانی که عامل این شرایط هستند، سؤال نمی‌کنند؟ این همان سؤال واقعی است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *