صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشد نرخ مرگ‌ومیر زنان و کودکان مهاجر در مرز‌های جنوبی آمریکا

۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴:۲۴
کد خبر: ۴۸۰۶۶۷۰
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
تحلیل‌های جدید از آمار‌های مربوط به مرگ‌ومیر مهاجران در مرز‌های جنوبی آمریکا روند نگران‌کننده افزایش مرگ زنان و کودکان را نشان می‌دهد.

بحران انسانی در مرز‌های جنوبی آمریکا، آمار‌های هولناکی را از مرگ ده‌ها کودک و صد‌ها زن از میان هزاران مهاجری را که قصد ورود به خاک آمریکا دارند، آشکار می‌کند.

به گزارش نیوزویک، تحلیل داده‌های گمرک و حفاظت مرزی آمریکا CBP، نشان می‌دهد که میزان مرگ‌ومیر زنان مهاجر در مرز جنوبی آمریکا افزایش یافته است؛ ضمن اینکه از سال ۲۰۱۶ تاکنون دست‌کم ۱۹ کودک زیر ۱۰ سال در این مرز‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

این ارقام که که ازسوی کارزار «نه به مرگ‌های بیشتر» No More Deaths به دست آمده است، همچنین نشان می‌دهد که بخش دلریو در تگزاس فقط در یک سال شاهد ۲۵۷ مرگ بوده است.

 

گروه‌های حقوق بشری ضمن توصیف آمار جان باختگان به‌عنوان ارقام سرسام‌آور، خواستار اقدام عملی برای پایان دادن به این روند شدند.

براساس اعلام کارزار «نه به مرگ‌های بیشتر»، ال‌پاسو (که بخش زیادی از ایالت‌های نیومکزیکو و تگزاس را تشکیل می‌دهد)، یکی از مرگ‌بارترین بخش‌های مرز جنوبی آمریکا در سال‌های اخیر بوده است و بسیاری از مرگ‌ومیر‌های مهاجران در این منطقه رخ می‌دهد.

 

تعداد حوادث مهاجرتی مرگ‌بار در ال‌پاسو به وسعت بیش از ۱۲۵ هزار مایل مربع در ۲ سال گذشته به‌شدت افزایش یافته و از ۷۲ مورد در سال ۲۰۲۲ به ۱۶۸ مورد در سال ۲۰۲۴ رسیده است.

نرخ مرگ‌ومیر زنان مهاجر در مرز‌های جنوبی آمریکا بالا است و از سال ۲۰۲۱ تاکنون بیش از ۵۰۰ زن مهاجر در امتداد این مرز‌ها جان خود را از دست دادند.

گروه‌های نجات از ال‌پاسو به‌عنوان مرگ‌بارترین مکان حال حاضر در آمریکا یاد می‌کنند؛ آمار‌ها نشان می‌دهند که طی ۲ سال گذشته ۱۰۵ زن مهاجر با میانگین سنی ۱۹ سال در ال‌پاسو جان خود را از دست دادند.

 

در عین حال، داده‌های موجود نشان می‌دهند که اگرچه عمده قربانیان بین ۲۱ تا ۴۵ سال بودند، اما در مواردی کودکان یک ساله نیز قربانی شدند.

تعداد کودکان و نوجوانان مهاجری که در مرز‌های جنوبی آمریکا جان خود را از دست می‌دهند، به موازات افزایش شمار زنان قربانی در حال افزایش است.

 

مکزیکی‌ها عمده‌ترین گروه قربانیان هستند.

شایع‌ترین علت‌های مرگ‌ومیر در مرز‌های جنوبی آمریکا همچنان قرار گرفتن در معرض گرما و کمبود آب و البته کانال‌های آب هستند؛ مقام‌های ال‌پاسو می‌گویند که سالانه شمار زیادی از افراد در کانال‌های آب این منطقه جان خود را از دست می‌دهند.

 

در ۱۰ سال گذشته بیش از ۱۰۰ نفر در این کانال‌ها غرق شدند که تقریبا همه آن‌ها مهاجر بودند.

البته بررسی‌ها نشان می‌دهد که برخی از موارد مرگ‌ومیر مهاجران در مرز‌های جنوبی آمریکا ناشی از سقوط از دیوار مرزی بوده است؛ در سال ۲۰۲۴ حدود ۷ مورد، در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۵ مورد و در سال ۲۰۲۲ حدود ۸ مورد مرگ‌ومیر مهاجران بر اثر سقوط از دیوار مرزی رخ داد.

 

با وجود این کارشناسان تاکید دارند که شمار تلفات مهاجران در مرزهای جنوبی آمریکا همواره چند برابر کمتر از رقم واقعی است؛ این امر، دلایل متعددی ازجمله عدم ارائه گزارش درست ازسوی مقام‌های مرزی دارد.

این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا که طی هفته‌های آینده وارد کاخ سفید می‌شود، در کارزار انتخاباتی خود وعده سرکوب مهاجرت در قالب اخراج یک میلیون مهاجر را داده بود؛ وی برای محقق کردن این وعده خود کریستی نوم را برای وزارت امنیت داخلی در نظر گرفت.

نوم رویکرد‌های مرزی سختگیرانه‌ای دارد؛ وی شباهت‌هایی با گِرگ ابوت، فرماندار ایالت تگزاس دارد که از قرار دادن سیم خاردار در رودخانه با هدف جلوگیری از ورود مهاجران استفاده کرد.

ترامپ همچنین تام هومان را به‌عنوان مسئول مرزی انتخاب کرد تا اطمینان حاصل شود که مهاجران نمی‌توانند از هیچ مسیری وارد آمریکا شوند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *