صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مواجهه با شرایط جنگی؛ سناریو پیش روی اروپا درباره بحران اوکراین

۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰:۳۳
کد خبر: ۴۸۰۶۰۳۰
رویدادهای اخیر جهانی به‌ویژه در ارتباط با جنگ اوکراین، کشورهای اروپایی را با سناریو جنگ احتمالی مواجه کرده است.

تصمیم دولت بایدن برای اعطای مجوز به اوکراین به‌منظور انجام حملات در داخل روسیه با استفاده از موشک‌های دوربرد اتکمز، واقعیت جنگ مدرن را نشان می‌دهد.

در حالی که واشنگتن یک پنجره باریک برای اوکراین ایجاد می‌کند تا از قابلیت‌های حمله آمریکا پیش از انتقال قدرت در ماه ژانویه (دی ماه) استفاده کند، کشور‌های اروپایی در حال رقابت برای بازسازی پایگاه صنعتی-دفاعی خود برای آینده‌ای مبهم هستند.

توافق‌نامه اخیر آمریکا و آلمان بر این روند تأکید دارد؛ تعهد آنها به «توسعه سریع سلاح‌های تهاجمی گسترده و کاملا جدید» بیش از همکاری نظامی است.

 این یک تصدیق است که مدل‌های تولید در زمان صلح نمی‌توانند خواسته‌های درگیری با شدت بالا را برآورده کنند؛ وقتی بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان، از «آنچه این روز‌ها نیاز دارد» صحبت می‌کند، در حال بیان یک ضرورت جدید است که می‌تواند بخش نظامی اروپا را تغییر دهد.

با توجه به شکسته شدن اولویت‌های نظامی اتحادیه اروپا در بحبوحه افزایش نفوذ راست افراطی، بدبینی واشنگتن در مورد خودمختاری راهبردی اروپا کاملاً ثابت شده است و با این حال، گسترش راهبرد صنعتی-دفاعی بی‌سابقه‌ای از سوی بروکسل نشان‌دهنده تمایل در حال بروز برای تغییر است.

تانک‌های روسیه ممکن است به لهستان یا استونی حمله نکنند، اما رد کردن حمله مسکو دشوارتر می‌شود.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، می‌گوید: محیط ژئوپلیتیک ما رو‌به‌وخامت است و درگیری‌ها و بحران‌ها در آستانه ما چند برابر می‌شود.

وی با اشاره به جنگ اوکراین، یادآور شد که این جنگ در مرز‌های اتحادیه اروپا موج می‌زند؛ بورل بیان کرد: ما به حمایت مالی و نظامی خود از اوکراین ادامه داده‌ایم. در حال حاضر ۱۲۲ میلیارد یورو برای این منظور متعهد شده‌ایم که ۴۵ میلیارد یورو نیز به‌عنوان کمک نظامی در نظر گرفته شده است.

به گزارش نیویورک‌پست، اسناد محرمانه که به‌تازگی فاش شده نشان می‌دهد که برلین شروع به برنامه‌ریزی برای کمک به استقرار ۸۰۰ هزار نیروی ناتو -از جمله آمریکایی- در اوکراین کرده است.

عملیات آلمان طرحی هزار صفحه‌ای برای آماده‌سازی این کشور برای احتمال وقوع یک سناریوی جنگی است.

گزارش‌های فوق‌محرمانه، ساختمان‌ها و زیرساخت‌های خاصی را برای محافظت از آنها نشان می‌دهد تا بتواند از آنها ازسوی ارتش استفاده کند و اینکه چگونه مشاغل و غیرنظامیان باید در صورت افزایش تهدید‌ها، آماده شوند.

آنها همچنین پیشنهاد کردند که برلین در حال آماده‌سازی راهی برای انتقال ۲۰۰ هزار خودروی نظامی به سراسر خاک آلمان در صورتی است که ائتلاف ملزم به پیوستن به تلاش‌های اوکراین باشد، هرچند جزئیات بیشتر محرمانه باقی‎مانده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *