صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه: روحانیت و طلاب تاثیرگذار‌ترین مجموعه در ساختارسازی فرهنگی هستند

۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲:۰۵
کد خبر: ۴۸۰۴۹۲۸
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: روحانیت و طلاب تاثیر گذار‌ترین مجموعه در ساختار سازی فرهنگی در هر قسمتی که قرار بگیرند هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در ادامه‌ی برنامه‌ سفر رئیس دستگاه عدلیه به استان تهران با جمعی از علما، روحانیون، اساتید حوزه‌های علمیه‌ی خواهران و برادران و طلاب شاغل در نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی، ائمه جمعه و جماعت دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی با تسلیت ایام فاطمیه، گفت: رئیس قوه قضاییه علاقمند هستند در جمع‌های طلبگی حضور داشته باشند، اما به دلیل تراکم کار نتوانستند، ایشان خود را عضوی از جامعه طلبگی می‌دانند، از اینرو به نیابت از وی از شما عزیزان که در راه مکتب اهل بیت و انقلاب اسلامی خدمت می‌کنید سپاسگزاری می‌کنم.

باید گفت، بسیاری از مجموعه‌ها از اندوخته‌های حوزه‌های مقدسه استفاده بهینه را نبرده اند، از اینرو هرچه نظام جمهوری اسلامی بتواند از این مجموعه‌ها استفاده کند به نفع آن است.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی با بیان اینکه این جلسه با توجه به سفر استانی رییس قوه قضاییه به حوزه‌های استان تهران تدارک دیده شده گفت: هدف اصلی من ابلاغ سلام رئیس قوه قضاییه است.

وی در ادامه با بیان اینکه آیا آنچه امروز در برخی از محافل عمومی در مورد جایگاه جمهوری اسلامی گفته می‌شود عالمانه، صادقانه و واقع بینانه و عادلانه است یا خیر، قضاوت آن سخت است، فی الجمله باید بگوییم آنچه از سوی برخی از رسانه‌ها و قلم‌ها در مورد جایگاه جمهوری اسلامی از سوی برخی بیان می‌شود صادقانه نیست. 

وی با بیان اینکه روحانیت معظم در طول تاریخ در ابقا و بقای دین اسلام در سه جایگاه موثر عمل کرده اند، گفت: مورد اول ساختار سازی اعتقادی مردم بوده است، آنچنان که توانسته ایمان و انصاف مردم را به سمت عدالت پیش ببرند، علاقه مندی به اهل بیت را نهادینه و ارزش‌های دینی را در جامعه افزایش داده اند و رکن رکین حیات طیبه به برکت روحانیت شیعه بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی افزود: ساختارسازی فرهنگی و اجتماعی جایگاه دومی است که روحانیت در آن موفق عمل کرده است، در همه ادوار خیمه مصونیت فرهنگی جامعه توسط روحانیت اداره و مدیریت می‌شود پناهگاه مردم در جامعه روحانیت است. 

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: روحانیت و طلاب تاثیر گذار‌ترین مجموعه در ساختار سازی فرهنگی در هر قسمتی که قرار بگیرند هستند.

وی در مورد سومین جایگاه روحانیت در طول تاریخ گفت: ساختارسازی برای حاکمیت نظام سازی بوده است که امروز دستاورد آن با نظام جمهوری اسلامی ایران قابل ملاحظه است. 

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی گفت: برکات اقداماتی که از سوی جمهوری اسلامی در گسترش نظام شیعی اتفاق افتاد در طول تاریخ کم‌نظیر است. اگر امروز در دنیا حرف برای گفتن داریم و اگر امروز راهبرد‌های تنظیمی رهبر انقلاب تمام محاسبات دنیا را به هم ریخته بخشی از آن به جهت ایفای وظیفه‌ای است که نمایندگان حوزه‌های علمیه در دنیا انجام می‌دهند.

وی گفت: اگر امروز به برکت اقتدار جمهوری اسلامی در مقابل قدرت‌های نظامی دنیا می‌ایستیم این به جهت ساختارسازی فکری است که روحانیت در جامعه ایجاد کرده است. 

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی ادامه داد: بیش از نیمی از مساجد شهر تهران امام جماعت ندارد و در برخی نماز جماعت مساجد با حضور افراد غیرمعمم اقامه می‌شود که باید برای بهره‌مندی از ظرفیت روحانیون تدبیر لازم اندیشیده شود.

وی گفت: آمریکایی‌ها، انگلیسی‌ها و اروپایی‌ها اگر چنانچه از هزینه زندگی خود کسر کنند تا با اغفال افرادی به جمهوری اسلامی ضرر بزنند از این کار فروگذار نمی‌کند. آنها وجود جمهوری اسلامی را برای خود تهدید می‌دانند، اما به لطف خداوند متعال اقتدار جمهوری اسلامی هیچ گاه کاهش نیافته و در قله صعود قرار دارد.

رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در ادامه خطاب به روحانیون حاضر در جمع گفت: به میدان بیایید و از منبر‌های سنتی نترسید، از بیان اعتقادات سنتی نهراسید. قبول کنیم آن انتظاری که برای حضور از ما در پیاده سازی فرهنگ اصیل و مکتب امام صادق (ع) است به طور کامل برآورده نشده باشد.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی با بیان اینکه علاقمندی در میان طلاب برای ورود به دستگاه قضا آنچنان که باید نیست، گفت: در برخی موارد ممکن است با تحصیلات آن فرد تطابق نداشته باشد در حالیکه دستگاه قضا، با داشتن دانشگاه، اموزش و پرورش از طلاب استقبال می‌کند.

وی گفت: در ساختار سازی فرهنگی قوه قضاییه برای عمل به ماده ۱۵۶ باید کاری کند که طلبه در کرسی قضا قرار بگیرد. چرا که قوه قضاییه بدون حضور طلاب برای این ساختار سازی تنها است.

رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه افزود: توجه کنیم که از اعوان و انصار پرستی باید دوری کنیم این کار موجب کاهش شجاعت افراد می‌شود.

وی با بیان اینکه بلندای اقتدار نظام جمهوری اسلامی بلندای با عظمتی است، گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با نظام امنیتی، قوای نظامی، مدیریت اجرایی و تقنینی مناسب با سکانداری رهبر بزرگوار حضرت آیت الله خامنه‌ای رو به رشد است.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی با بیان اینکه ما رضایت مردم را می‌خواهیم گفت: ما طلبه‌ها باید کاری کنیم که مردم از نظام راضی باشند از این رو طلاب قشر تاثیرگذار هستند، که باید در این زمینه تلاش مضاعف داشته باشند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *