هاشمی: کشتی رشته اول ورزش کشور است و بودجه فدراسیون به مرز ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده/ دبیر: وقتی غر نمیزنم یعنی کمیته ملی المپیک خوب کار میکند!
سیدمناف هاشمی پس از پایان نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک که به میزبانی فدراسیون کشتی برگزار شده بود، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اعضای هیئت اجرایی امروز با سه هدف در فدراسیون کشتی حضور یافتند. نکته اول تلاشهای خوب کشتی و زیرساختهایی است که با تلاشهای دولتی و غیر دولتی و علیرضا دبیر برای ورزشکاران و کشتیگیران و همه عزیزان در این رشته فراهم شد. کشتی رشته اول است و هر دوره با وجود قدرتهایی مانند آمریکا و روسیه مدال میگیریم و اگر تلاش دبیر نبود، این مدالها در المپیک محقق نمیشد. هدف دوم ما قدردانی از دبیر برای کسب ۱۲ سهمیه و کسب ۸ مدال بود.
هاشمی: از عملکرد علیرضا دبیر در فدراسیون کشتی تقدیر میکنیم
وی در ادامه افزود: توقع ما و دبیر بیشتر بود، اما اتفاق بزرگی در پاریس افتاد و آمدیم که تشکر کنیم. هدف سوم نیز برنامهریزی برای بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، بازیهای کشورهای اسلامی و المپیک ۲۰۲۸ بود. نشست بعدی در تکواندو و بعد از آن در وزنهبرداری است. سیاست ما این است که فدراسیونهای المپیکی به صورت چرخشی میزبانهای جلسات هیئت اجرایی باشند.
هاشمی مطرح کرد: ناشنوایان برای شرکت در بازیهای آسیایی عازم مالزی هستند. این بخش هر چند عضو المپیک نیست، اما به جهت حمایت از ورزشکاران به عنوان عضو غیر رسمی قرار شد حمایتی خارج از بودجه از آنها انجام شود.
وی تصریح کرد: مقرر شد که به فدراسیونهای کشتی و تکواندو خارج از بودجه کمک مضاعف انجام شود تا انگیزه آنها به واسطه عملکردشان در المپیک بیشتر شود. اجازه بدهید عدد و رقم عنوان نکنم، فقط اینکه ما ارزش کار آنها را میدانیم. کل بودجه ما برای کشتی ۴۰، ۵۰ میلیارد در سال است، ولی بودجه آنها به مرز ۵۰۰ میلیارد نزدیک شده و نشان میدهد که خودشان کار میکنند. ما مجمع کمیته ملی المپیک را در پیش داریم. اعضای مجمع و اعضای میهمان و سایر موارد در جلسه تصویب شد.
وی در مورد اعزام به بازیهای هاربین گفت: بازیهای هاربین را در اسفند داریم و کاروان ۳۵ نفره را در دو رشته اسکی و کوهنوردی و صحرانوردی آماده کردیم. هر چند مدال های خوبی نتوانیم بگیریم اما داریم بچه ها را آماده میکنیم. بودجه و اردوهایی را پیشبینی کردیم.
کمیته ملی المپیک عملکرد خوبی داشته و من راضی هستم
در ادامه علیرضا دبیر در حاشیه نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در فدراسیون کشتی، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دو سال گذشته آرامش داشتیم که اتفاق بزرگی است. آرامش بهتر از کمکهای مالی بود. از اعضای هیات اجرایی تشکر کردیم و اتفاق خوبی است به فدراسیونها میروند و موارد را بررسی میکنند و همانجا تصمیم گیری میکنند. من همیشه گفتهام کمیته ملی للمپیک قلک نیست. بحث جوایز المپیک هم حل شده است و تشکر میکنم. البته حل شده بود و فقط سیکل اداری داشت که آن هم طی شد.
وی در ادامه افزود: وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک فهم مشترک داشته باشند، موضوعات حل شده است. همین که کنار ما هستند، برای ما بس است. ما نمیتوانیم بیشتر از توان از کمیته ملی المپیک انتظار داشته باشیم. کمیته ملی المپیک خیلی بودجه ندارد و برای قهرمانی جهان آلبانی پولی نداد، اما برای گرفتن ویزا کمک کرد. خوابگاه را در المپیک پاریس بیرون از دهکده بردیم که خیلی کمک کرد. نگاه ما به کمیته ملی المپیک تخصصی است و همین که من غر نمیزنم یعنی کمیته ملی المپیک خوب کار میکند!
دبیر در مورد برگزاری جلسه هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در فدراسیون کشتی گفت: این حرکت کمیته خوب است و مانند سفر استانی روسای قوا است و در صحنه تصمیم میگیرند. ما گزارشی از قبل و بعد در مورد ناگویا و المپیک ۲۰۲۸ و حتی المپیک ۲۰۳۶ ارائه کردیم. ما و ساعی و انوشیروانی المپیک را یک نوع دیگر نگاه میکنیم و تخصصی صحبت میکنیم. از خسرویوفا و هاشمی تشکر میکنیم. اینکه دو سال گذشته آرامش خوبی داشتیم از مسائل مالی مهمتر است.
رنگرز: رسانهها صبورتر باشند و انعطاف به خرج بدهند
در ادامه حسن رنگرز در مورد حضور تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات مسکو اظهار داشت: این مسابقات در واقع لیگ است و روس ها، چون از المپیک و چرخه رقابتهای رسمی عقب ماندند، تلاش میکنند این عقب ماندگی را جبران کنند. از این رو تیمها و عنوانداران را دعوت میکنند.
وی اضافه کرد: ۹۰ روز از المپیک میگذرد و بنا داریم بچهها در دیدار غیر رسمی شرکت کنند. روسها رقبای همیشگی ما هستند و خواستیم با آنها مصاف داشته باشند، همچنین ارزیابی از بچههای المپیکی داشته باشیم. هر چقدر کشتیگیران در کوران مسابقات باشند بهتر است، چون ایرادات فنی آنها مشخص میشود و فرصت داریم نقصهای تکنیکی را حل کنیم. این مسابقات حساسیت نتیجه برای ما ندارد. بحث اقتصادی در وهله اول مهم است و دوم میخواهیم ارزیابی فنی داشته باشند. اینکه در اوج نباشند طبیعی است و باید اوج آنها در قهرمانی جهان شهریور سال آینده باشد.
رنگرز در مورد مسابقات مسکو گفت: روسها دنبال بهرهبرداری خود هستند و شوآف خوبی است، اما این رقابتها رسمی نیست. عمدتا بچههای فرنگی در لیگ کشتی نمیگیرند و با حضور در این مسابقات چند هدف را پیگیری خواهیم کرد. بعد از مسابقات روسیه، قهرمانی کشور داریم و با هماهنگی فدراسیون تا انتهای هفته چرخه انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی را مشخص خواهیم کرد. سال آینده پرکار است.
وی در مورد علی گرایی که بعد از هشت سال طلا گرفت و چه برنامهای برای او دارد؟ گفت: علی گرایی شایستگی فنی خود را نشان داد و زودتر از این باید به مدال طلای دنیا میرسید و دریچهای برای کشتیگیران جوان باز کرد و نشان داد سن در ورزش قهرمانی عدد است. چرخه انتخابی داریم و خودمان را ملزم به رعایت آن کردیم و سعی میکنیم به عنوان نقشه راه به آن استناد کنیم. باید به المپیک ۲۰۲۸ نگاه کنیم، اما در این مسیر باید برنامه ۴ ساله داشته باشیم و به جوانهای خوب مجال دهیم در مسابقات خوب شرکت کنند. ممکن است قهرمانی جهان، قهرمانی آسیا یا جام جهانی به جوانها میدان دهیم بنابراین از رسانهها میخواهم صبور باشند و انعطاف به خرج بدهند. کسب ۴ نشان در المپیک ۲۰۲۸ غیر واقعی نیست، اما منوط به این است که در این چهار سال کار کنیم.
انتهای پیام/