صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مستطیل سبز عرصه جدید چرخه خشونت آشوبگران صهیونیست در کشورهای اروپایی

۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶:۲۵
کد خبر: ۴۸۰۴۳۰۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
ویدیو‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده، آشوبگران صهیونیست را نشان می‌دهد که برخی از آنها صورت خود را پوشانده و به هواداران فرانسوی حمله می‌کنند.

خبرگزاری میزان - موضوع خشونت آشوبگران طرفدار تیم‌های فوتبال رژیم صهیونیستی در اروپا طی روز‌های گذشته توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.

آشوبگران صهیونیست و حامیان غربی آنها عامل درگیری‌های آمستردام، پایتخت هلند را مسلمانان و افرادی که «یهودی‌ستیز» می‌خوانند، معرفی کرده بودند؛ اما آشوبگری هوادارن تیم قوتبال رژیم صهیونیستی در پایتخت فرانسه نیز وحشیگری صهیونیست‌ها را بیش از پیش آشکار کرده و دروغ حامیان غربی این رژیم را درباره درگیری‌های آمستردام آشکار کرد. 

براساس گزارش‌ها، عصر پنجشنبه، ۲۴ آبان نیز درگیری‌هایی بین آشوبگران صهیونیست و هواداران تیم ملی فرانسه رخ داد.

کمتر از ۱۷ هزار هوادار در استادیوم ۸۰ هزار نفری حضور داشتند؛ دلیل حضور کمرنگ هواداران به‌دلیل نگرانی‌های امنیتی و فراخوان برای تحریم حضور در ورزشگاه عنوان شده است؛ این کمترین میزان حضور هواداران فوتبال در ورزشگاه تا‌کنون برای یک مسابقه تیم ملی فرانسه در استادیوم دو فرانس پاریس بود.

این بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید و با اتفاق‌هایی در داخل ورزشگاه همراه بود.

حدود ۱۰ دقیقه بعد از نیمه اول، درگیری بین تعداد زیادی از تماشاگران آغاز شد.

ویدیو‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است، نشان می‌دهد که آشوبگران صهیونیست (برخی با صورت پوشیده و پرچم‌های رژیم اشغالگر بر پشت خود) به هواداران تیم فرانسه حمله می‌کنند.

گفته می‌شود که آشوبگران حامی تیم رژیم صهیونیستی در طول مدت برگزاری مسابقه شعار‌های نژادپرستانه سرمی‌دادند. این اقدام‌های تحریک‌آمیز آشوبگران صهیونیست درحالی بود که هواداران تیم فرانسه از برافراشتن پرچم فلسطین منع شده بودند. 

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه و میشل بارنیه، نخست‌وزیر این کشور و همچنین فرانسوا اولاند و نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور‌های سابق فرانسه نیز طی اقدامی برای حمایت از رژیم صهیونیستی در این مسابقه حضور داشتند.

جاشوا زارکا، سفیر رژیم صهیونیستی در پاریس و رونن بار، رئیس شاباک برای نظارت بر آنچخ امنیت بازیکنان و هواداران صهیونیست خوانده شده، در فرانسه حضور داشتند. 

رویکرد ضدفلسطینی و حمایت از اشغالگری دولت فرانسه 

صد‌ها تظاهرکننده حامی فلسطین پیش از آغاز مسابقه، ۲ کیلومتر دورتر از ورزشگاه دوفرانس، تظاهرات مسالمت‌آمیزی برگزار کردند.

شاهدان گفتند که باوجود مجوز تظاهرات، افرادی فقط به‌دلیل پوشیدن چفیه فلسطینی ازسوی افسران پلیس فرانسه متوقف و بازرسی می‌شدند. 

یک فعال حقوق بشری در این مورد گفت: تظاهرکنندگان به‌دلیل حضور کم تماشاگران در این مسابقه که موضوعی برای بایکوت سازمان‌های مختلف و سیاستمداران به‌دلیل جنگ اسرائیل علیه غزه و لبنان بود، پیروز شدند.

وی اضافه کرد: ما فهمیده‌ایم که به‌طور فزاینده‌ای در حال تبدیل شدن به یک مستعمره اسرائیل هستیم، اما مردم بیش از این تحمل نخواهند کرد.

بسیاری از فعالان خواستار تعلیق این مسابقه فوتبال شده بودند، اما دولت فرانسه در حمایتی روشن از نسل‌کشی در غزه و لبنان، با بهانه اینکه «این اقدام یهودی‌ستیزی خواهند بود»، این درخواست را رد کرد. 

یک آشوبگر هوادار تیم رژیم صهیونیستی که با خبرنگاران صحبت کرد، در سکو‌ها با یک لباس ارتش اشغالگر دیده شده بود. رسانه‌ها به نقل از یکی دیگر از آشوبگران گفته بودند که این فرد به‌تازگی در حمله‌های رژیم صهیونیستی علیه لبنان شرکت داشته است. 

چراغ سبز غرب به نسل‌کشی ازسوی رژیم صهیونیستی

هفته گذشته نیز درگیری‌هایی در آمستردام درگرفته بود که به اذعان رسانه‌ها، ازسوی آشوبگران هوادار تیم مکابی تل‌آویو آغاز شده بود. 

به‌گفته مردم محلی و پلیس هلند، هواداران مکابی پرچم‌های فلسطین را پاره کرده، مردم محلی را تهدید کرده و به‌سمت عابران اشیایی را پرتاب کردند.

آنها همچنین در حال سردادن شعار‌های نژادپرستانه علیه عرب‌ها دیده شدند که به واکنش مردم محلی منجر شد. 

یک وکیل شرکت‌کننده در تظاهرات پاریس، رئیس‌جمهور فرانسه را به ارسال پیام سیاسی حمایت از رژیم صهیونیستی با حضور در این مسابقه متهم کرد.

وی گفت: این مسابقه و حضور مکرون، اولاند و سارکوزی بخشی از همدستی فرانسه در نسل‌کشی جاری است. این چراغ سبز دیپلماتیکی است که به اشغالگر اسرائیلی برای همه اقدام‌هایش در فلسطین و لبنان و ادامه کشتار‌ها داده شده است. امروز حضور کم مردم در ورزشگاه نشان می‌دهد که افکار عمومی در فرانسه حامی آرمان فلسطین است؛ این نشان می‌دهد که صدای مردم فلسطین شنیده شده و تحریم باید اجرا شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *