صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رسوایی جدید آشوبگران صهیونیست؛ آماده‌باش امنیتی پاریس هم مانع خشونت نشد

۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱:۲۱
کد خبر: ۴۸۰۴۱۳۸
آشوبگران صهیونیست پس از انجام اقدام‌های خشونت‌بار در آمستردام این بار در پاریس دست به خشونت زدند.

خبرگزاری میزان – آشوبگران صهیونیست هوادار تیم فوتبال رژیم صهیونیستی در شرایطی بازی با تیم ملی فرانسه را در ورزشگاه استادو دو فرانس به آشوب کشیدند که امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه و شماری دیگر از مقام‌های کابینه‌اش ازجمله وزیر ورزش و نخست‌وزیر نیز در این ورزشگاه حضور داشتند.

 

آشوبگری صهیونیست‌ها این بار در فرانسه

کمتر از ۲۰ هزار نفر برای مشاهده دیدار تیم‌های فرانسه و رژیم صهیونیستی به ورزشگاه رفته بودند که کمترین میزان حضور تماشاگر در این ورزشگاه ۸۰ هزار نفری محسوب می‌شود؛ با وجود حضور اندک تماشاگران، حدود ۴ هزار افسر پلیس و هزار و ۶۰۰ نیروی امنیتی در خیابان‌های اطراف ورزشگاه استادو دو فرانس مستقر شده بودند؛ ضمن اینکه تعداد قابل ملاحظه‌ای پهپاد و هلی کوپتر نیز برای آنچه تامین امنیت خوانده شد، به‌کار گرفته شدند.

با وجود این، حدود ۱۵۰ آشوبگر صهیونیست در جریان بازی با تیم ملی فرانسه با هواداران فرانسوی و نیرو‌های امنیتی مستقر در ورزشگاه درگیر شدند و جو ورزشگاه استادو دو فرانس را متشنج کردند؛ این آشوبگران با در دست داشتن پرچم‌هایی با شعار‌های در حمایت از نسل‌کشی در غزه، دست به خشونت زدند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در پوشش اخبار مربوط به درگیری‌ها در ورزشگاه استادو دو فرانس فرانسه با استفاده از این عبارت که «مشخص نیست چه عاملی سبب بروز درگیری‌ها شد»، نوشت که افراد حاضر در درگیری پرچم رژیم صهیونیستی را داشتند.

درگیری‌ها و خشونت‌های آشوبگران صهیونیست از همان دقایق آغازین بازی شروع شد و براساس گزارش‌ها، درگیری‌های خشونت‌باری با عاملیت آشوبگران صهیونیست در بیرون از ورزشگاه رخ داد.

اعلام وضعیت آماده‌باش، حضور گسترده نیرو‌های پلیس و افزایش تدابیر امنیتی در پاریس، پایتخت فرانسه محل برگزاری این رقابت، نیز نتوانستند مانع اقدام‌های خشونت‌بار آشوبگران صهیونیست شوند؛ با وجود این، مقام‌های فرانسوی ادعا می‌کنند که گستره این خشونت‌ها در قیاس با آنچه در آمستردام رخ داد، اندک بوده است.

به گزارش دیلی‌میل، بازی تیم‌های فرانسه و رژیم صهیونیستی در همان ۱۵ دقیقه نخست با حمله هواداران تیم رژیم صهیونیستی به تماشاگران به خشونت کشیده شد.

تنش‌ها در فرانسه در این موضوع پیش از آغاز رقابت یادشده و پس از راه‌اندازی رویدادی برای جمع‌آوری کمک جهت ارائه به ارتش رژیم صهیونیستی بالا گرفت؛ براساس برنامه‌ریزی‌های اولیه قرار بود رویداد یادشده با حضور بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که در حال حاضر در یکی از شهرک‌های صهیونیست‌نشین زندگی می‌کند (شهرک‌هایی که براساس قوانین بین‌المللی غیرقانونی هستند) برگزار شود؛ اسموتریچ پس از مواجهه با واقعیت احتمال بازداشت در فرانسه، از این سفر منصرف شد.

در عین حال، پلیس پاریس با تظاهرات همزمان حامیان فلسطین با تجهیزات ضدشورش برخورد کرده و علیه آن‌ها از گاز اشک‌آور استفاده کرد.

یکی از حامیان فلسطین که در این تظاهرات حضور داشت، گفت: دولت فرانسه نشان می‌دهد که عمدا در جنایت‌های اسرائیل شریک است و تاریخ این را فراموش نخواهد کرد.

 

همه‌گیری هراس از آشوبگران صهیونیست 

آشوبگری و خشونت‌های هواداران تیم فوتبال رژیم صهیونیستی دیگر کشور‌های اروپایی را به فکر اندیشیدن تدابیر مختلفی کرده است.

بلژیک بازی خانگی خود در مقابل تیم رژیم صهیونیستی را در ماه سپتامبر (مرداد/ شهریور) به مجارستان منتقل کرد، زیرا شهر‌های سراسر بلژیک از میزبانی آن خودداری کردند؛ ایتالیا بازی خود در برابر تیم رژیم صهیونیستی را از فلورانس به اودینه تغییر داد، جایی که این مناسبت با اعتراض‌های طرفدار فلسطین در خیابان‌های اطراف روبرو شد؛ و بازی بعدی مکابی تل‌آویو در اروپا به دلیل نگرانی‌های امنیتی به یک مکان بی‌طرف در مجارستان بدون حضور هواداران هر یک از تیم‌ها منتقل شده است.

فرانسه در حال سفیدشویی جنایت‌های رژیم صهیونیستی

برخی از تماشاگران فرانسوی نیز در اعتراض به برگزاری این رقابت در میانه جنایت‌های مستمر رژیم صهیونیستی، گفتند که کشورشان در حال سفیدشویی جنایت‌های این رژیم است.

یکی از نمایندگان پارلمان فرانسه با بیان اینکه در شرایط دیوانه‌کننده‌ای قرار داریم، گفت: از یک‌سو، نهاد‌های بین‌المللی وجود یک نسل‌کشی در غزه را به رسمیت می‌شناسند؛ از سوی دیگر، ما دولتی در فرانسه داریم که با اکراه موافقت خود را برای برقراری آتش‌بس می‌پذیرد؛ این مسابقه که همه می‌دانند درجه دوم است، با حضور رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و نیکلا سارکوزی و فرانسوا اولاند، روسای جمهور سابق برگزار می‌شود؛ چگونه انتظار دارید بنیامین نتانیاهو پیام دیگری بشنود جز اینکه «شما می‌توانید به تخریب غزه ادامه دهید»؟ این صرفا یک رسوایی است.

همراهی موساد و شین‌بت با آشوبگران صهیونیست در اروپا

در عین حال، مقام‌های فرانسوی تایید کردند که نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی ازجمله ماموران آژانس اطلاعاتی موساد نیز روز پنجشنبه در داخل ورزشگاه حضور داشتند؛ یدیعوت آحرونوت نیز گزارش داد که رئیس شین‌بت (آژانس امنیت رژیم صهیونیستی) در میانه وضعیت آماده‌باش حداکثری و حضور گسترده نیرو‌های پلیس در پاریس، پایتخت فرانسه وارد این شهر شد.

براساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی رئیس شین‌بت در ورزشگاه محل برگزاری رقابت تیم‌های فرانسوی و صهیونیستی حضور داشت تا عملیات امنیتی را نظارت کند.

 

رشد فرهنگ خشونت در جامعه صهیونیستی

پیشتر میدل‌ایست‌آی در گزارشی نوشت که شعار‌های سرداده‌شده ازسوی هواداران آشوب‌گر تیم فوتبال مکابی بیان فرهنگ خشونت و نژادپرستی است که مدت‌ها پیش از آغاز جنگ غزه در جامعه صهیونیستی به‌ویژه در استادیوم‌های ورزشی رژیم صهیونیستی خود را نمایان کرده است؛ زمانی که آنها شعار «مرگ بر اعراب» یا «شهرتان بسوزد» را سر می‌دهند.

از این رو، رفتار هواداران آشوب‌گر مکابی در آمستردام چیز جدیدی نبود؛ براساس گزارش‌های جدید رسمی ازسوی رژیم صهیونیستی، خشونت در استادیوم‌های فوتبال اراضی اشغالی در فصل ۲۴-۲۰۲۳ افزایش قابل توجهی داشته است؛ ضمن اینکه رشد ۱۸ درصدی حوادث خشونت‌بار و نژادپرستانه را در قیاس با یک دهه گذشته رقم زد.

رژیم صهیونیستی طی بیش از یک سال گذشته از قوانین و آیین‌های فرهنگی مختلفی برای ترویج و تشویق نسل‌کشی در غزه استفاده کرده و در عین حال با انتقاد داخلی بسیار محدودی مواجه شده است؛ از این رو، توجیه‌های رژیم صهیونیستی برای کشتار کودکان فلسطینی و تحمیل قحطی و گرسنگی بر ساکنان غزه در سراسر اراضی اشغالی مورد تایید گسترده قرار گرفته است.

الجزیره در ماه گذشته مستندی را منتشر کرد که بر پست‌های شبکه‌های اجتماعی نظامیان صهیونیست در غزه متمرکز بود که جنایت‌های جنگی خود را در زمان واقعی مستند می‌کردند؛ در حالی که بسیاری از مردم جهان از این مطالب وحشت داشتند، جامعه رژیم صهیونیستی از نظامیان جنایت‌کار دفاع و به منتقدان به دلیل زیر سوال بردن آنچه حق دفاع از خود خواند، حمله کرد.



این یک واقعیت است که جامعه صهیونیستی در وضعیت ناهماهنگی سیاسی گرفتار شده که توانایی آن را برای درک نقص‌های منطقی در چنین استدلال‌هایی محدود می‌کند؛ برای درک بهتر این موضوع باید به فرهنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی توجه کرد که مبتنی بر مجموعه‌ای از باور‌ها و آداب و رسوم است که اقدام‌های جنایت‌کارانه نظامیان را تشویق، توجیه و حتی تجلیل می‌کند.

جامعه صهیونیستی در طول سال گذشته شاهد ترانه‌ها، اجرا‌های کمدی، برنامه‌های ژورنالیستی و نمایش‌های فرهنگی، همراه با تفسیر سران صهیونیست، بازیکنان فوتبال و دانشگاهیان بود که آشکارا نسل‌کشی، از جمله کشتار کودکان را ترویج کرده است؛ در عین حال، تحلیل‌گران صهیونیست از درخواست کشتار ده‌ها هزار فلسطینی خودداری نکرده و برخی می‌گویند ارتش باید تعداد بیشتری را قتل‌عام کند یا تمام کمک‌های بشردوستانه را از غزه خارج کند؛ در عین حال، دانشگاهیان و مفسران صهیونیست به جای محکوم کردن چنین اظهاراتی، به چگونگی توجیه گرسنگی یک جمعیت غیرنظامی در صورت امتناع از پیروی از دستورات نظامی رژیم صهیونیستی، فکر کرده‌اند.

بنابراین، فراتر از شهادت‌های هولناکی که از غزه به دست می‌آید، ما باید سازوکار‌های موجود در جامعه صهیونیستی را بررسی کنیم؛ چراکه به نظر می‌رسد جهان از جهاتی شاهد یک روان‌پریشی جمعی است که بسیاری از آنها قادر به احساس همدردی یا همدلی نسبت به رنج دیگران نیستند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *