صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سازمان‌های حامی مهاجران خواستار پایبندی اروپا به حقوق بشر شدند

۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵:۱۴
کد خبر: ۴۸۰۳۹۱۴
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
کارشناسان می‌گویند که سیاست‌های مهاجرتی جدید اتحادیه اروپا ناقض قوانین بین‌المللی و حقوق بشری است.

خبرگزاری میزان - بیش از ۴۰ سازمان بشردوستانه و حقوق بشر که برای حمایت از حقوق پناهندگان، پناهجویان و مهاجران کار می‌کنند، از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا و کمیسیون اروپا خواستند که به چارچوب‌های حقوق بشری بین‌المللی و خود اتحادیه اروپا احترام گذاشته و از سیستم جهانی حمایت از پناهندگان محافظت کنند.

این درخواست با توجه به سیاست‌های اخیر اتحادیه اروپا با هدف جلوگیری از ورود افرادی که به‌دنبال حفاظت و امنیت بین‌المللی هستند، مطرح شده است. 

سران اتحادیه اروپا در نشستی که در ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴ (۲۶ مهر ۱۴۰۳) با تمرکز بر مهاجرت برگزار شده بود، برنامه‌های خود را برای جلوگیری از ورود مهاجران به خاک اتحادیه اروپا، تسریع اخراج اجباری و تعمیق همکاری با کشور‌های ثالث برای برون‌سپاری پناهندگی و مدیریت مهاجرت تشدید کردند. 

این سیاست در جلسه تایید کمیسیون‌های منتخب برای مدیترانه و امور داخلی و مهاجرت در ۵ نوامبر (۱۵ آبان) تکرار شد، جایی که اعضای اتحادیه نسبت به طرح‌های مختلف برون‌مرزی ابراز آمادگی کردند.

کارشناسان می‌گویند که بسیاری از این پیشنهاد‌ها برخلاف چارچوب‌های قانونی اتحادیه اروپا، از جمله منشور حقوق اساسی اتحادیه اروپا و اصلاحات اساسی سیاست مهاجرت و پناهندگی، پیمان اتحادیه اروپا درمورد مهاجرت و پناهندگی است. 

پایگاه حقوق بشری ریلیف‌وب نوشت: کشور‌های عضو اتحادیه اروپا و کمیسیون اروپا پیش از اینکه تلاش‌های نادرست خود را برای برون‌سپاری مسئولیت‌های خود به کشور‌های ثالث را دنبال کنند، باید تعهد‌های قانونی خود را از نزدیک بررسی کرده و بر تضمین اجرای موفق و منطبق بر حقوق بشر عمل کنند. 

سیاست مهاجرتی اتحادیه اروپا براساس استراتژی مهار پناهجویان و مهاجران، ازجمله تلاش برای کاهش ورود مهاجران به مرز‌های خارجی اتحادیه اروپا، افزایش اخراج، و تکیه بر برون‌سپاری ناعادلانه مسئولیت به کشور‌هایی است که ظرفیت کمتری برای ارائه حفاظت موثر دارند. 

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *