صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کلیه احکام غیر بودجه‌ای از متن لایحه سند دخل و خرج دولت حذف می‌شود

۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳:۱۶
کد خبر: ۴۸۰۳۵۵۰
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت:به موجب جلسه‌ای که با روسای کمیسیون‌های اقتصادی داشتیم، توافق کردیم تا کلیه احکامی که در لایحه دولت، یا سبقه بودجه‌ای نداشته و یا قانون‌گذاری جدید بوده و یا احکام دائمی را تغییر داده و خلاف برنامه هفتم توسعه است، از متن لایحه بودجه حذف شود.

به گزارش خانه ملت، محسن زنگنه، گفت: مواد ۱۸۲ آیین نامه داخلی مجلس و همچنین ماده ۱۳ قانون برنامه هفتم تاکید دارد؛ در لوایحی که دولت به مجلس ارائه می‌کند آن هم در طول بررسی لایحه، هرگونه حکمی که به نحوی غیر بودجه‌ای و هویت بودجه‌ای نداشته باشد و یا اینکه خلاف برنامه یا خلاف احکام دائمی باشد، قابل بررسی نیست.

نماینده مردم «تربت حیدریه و مه ولات» در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از این رو به موجب جلسه‌ای که با روسای کمیسیون‌های اقتصادی داشتیم، توافق کردیم تا کلیه احکامی که در لایحه دولت، یا سبقه بودجه‌ای نداشته و یا قانون‌گذاری جدید بوده و یا احکام دائمی را تغییر داده و خلاف برنامه هفتم توسعه است، از متن لایحه بودجه حذف شود.

زنگنه تاکید کرد: بدین ترتیب یک بخشی از بند‌های لایحه بودجه حذف خواهد شود؛ بنابراین ما تقاضا داریم همه کمیسیون‌های تخصصی به تاکیدات ماده ۱۸۲ آیین نامه داخلی مجلس و همچنین ماده ۱۳ قانون برنامه هفتم توسعه متعهد باشند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تغییر شکل بودجه یکی از محور‌های اصلاح ساختار بودجه محسوب می‌شود، تاکید کرد: بنابراین حذف مواد غیر بودجه از لایحه بودجه سال آینده اتفاق بزرگی خواهد بود، چراکه تغییر قوانین دائمی و به اصطلاح اصلاح این قوانین در برنامه‌های یک ساله، یکی از عوامل بی‌ثباتی اقتصادی در کشور است. متاسفانه این شرایط باعث شده تا ما یک سال از محلی مالیات گرفته و از محل دیگری مالیات نگیریم.

وی تاکید کرد:بنابراین تاکید ما به خروج این بند‌ها از لایحه بودجه است و اگر دولت اصراری بر این موارد داشته باشد، می‌تواند مواد خارج شده از بودجه را از طریق لایحه الحاق ۳ به عنوان احکام دائمی مطرح کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نظارت و تشخیص احکام با ماهیت غیر بودجه‌ای بر عهده کمیسیون تلفیق، هئیت رئیسه و همچنین معاونت قوانین خواهد بود، بیان کرد:البته تاکنون احکام مغایر برنامه در بودجه احصا شده است. به عنوان مثال ما مواردی داریم که هنوز آیین نامه‌های آن قطعی نشده، اما درخواست تغیر قانون مطرح شده است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *