صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خیریه‌هایی برای تامین مالی مرگ؛ سازمان‌های غیرانتفاعی غربی تامین‌کننده تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی

۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲:۳۱
کد خبر: ۴۸۰۳۴۳۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
سازمان‌های غیرانتفاعی غربی با نام فعالیت خیریه و داوطلبانه از طریق دور زدن قوانین به تامین‌کنندهتجهیزات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی تبدیل شده‌اند.

خبرگزاری میزان – طی بیش از ۴۰۰ روز از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، واقعیت‌های مهمی درباره ماهیت ناقض حقوق بشری این رژیم از یک‌سو و حمایت‌های گسترده کشور‌های غربی از آن، ازسوی دیگر آشکار شده و به کانون توجهات بین‌المللی آمد.

گزارش‌ها، اسناد و مدرک‌های متعددی درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی وجود دارند که تایید می‌کنند خوی جنایت‌کاری در ذات این رژیم جعلی وجود دارد و جنگ غزه فقط محلی برای بروز و ظهور بیش از پیش این خوی تبدیل شده است.

در عین حال، دلیل تداوم جنگ یک ساله رژیم صهیونیستی علیه غزه که از اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) آغاز شد، حمایت‌های سیاسی، اطلاعاتی، مالی، تسلیحاتی، دیپلماتیک و نظامی گسترده مدعیان غربی حقوق بشر از رژیم صهیونیستی است؛ کشور‌های غربی مدعی حقوق بشر با آگاهی از ماهیت جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی با هدف تامین منافع نامشروع سیاسی خود علاوه بر تامین تسلیحات ارتش این رژیم برای توجیه و تبرئه جنایت‌های آن تلاش می‌کنند.

گذشته از کمک‌های مالی آشکار و اعلامی کشور‌های غربی به رژیم صهیونیستی، بررسی‌ها نشان می‌دهند که سازمان‌های غیردولتی در کشور‌های غربی مانند آمریکا، کانادا و فرانسه نقش مهمی در تامین هزینه تجهیزات نظامی رژیم صهیونیستی دارند؛ این سازمان‌ها که عمدتا عنوان خیریه را یدک می‌کشند، معاف از مالیات هستند؛ این بدان معنا است که هزینه تسلیحات مورد نیاز ارتش رژیم صهیونیستی که از کشور‌های غربی خریداری می‌شود، از پول مالیات‌دهندگان همان کشور‌ها به‌صورت معاف از مالیات تامین می‌شود.

سازمان‌های غیرانتفاعی فرانسوی در صدر تامین‌کنندگان تجهیزات نظامی صهیونیست‌ها

به گزارش میدل‌ایست‌آی، تحقیقات جدید نشان می‌دهند که سازمان‌های غیرانتفاعی مدعی فعالیت در امور خیریه در فرانسه، به شکل غیرقانونی در حال تامین هزینه تجهیزات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی هستند.

در گزارش افشاگرانه‌ یک رسانه فرانسوی که در ماه اکتبر (مهر سال جاری) با عنوان «چگونه مالیات‌های ما پهپاد‌ها را برای ارتش اسرائیل تامین مالی می‌کند»، نشان داده شد که چگونه سازمان‌های غیرانتفاعی قوانین مالی را زیر پا می‌گذارند که خیریه‌ها را قادر می‌سازد از کمک‌های معاف از مالیات برای کمک به ارتش اسرائیل استفاده کنند.

هدف ازسازوکار معافیت مالیات برای کمک‌های یادشده، تشویق اقدام‌های بشردوستانه است؛ این در حالی است که سازمان‌های غیرانتفاعی فرانسه در حال سوءاستفاده از آن هستند.

رسانه فرانسوی لومدیا، با بررسی فعالیت سازمان غیرانتفاعی که با عنوان کمک داوطلبانه به سالمندان، یتیم‌ها و زنان مجرد دارای فرزند در سال ۲۰۲۰ ایجاد شد، طی چند ماه، کمک‌های مالی دریافتی خود را به سمت خرید تجهیزات نظامی برای نظامیان صهیونیست هدایت کرد.

تجهیزات یادشده شامل کلاه ایمنی، جلیقه‌های ضدگلوله و ده‌ها پهپاد حرارتی آخرین مدل بودند؛ پهپاد‌های یادشده که برای شناسایی میدان استفاده می‌شوند، در حال حاضر برای شناسایی در مناطق جنوبی لبنان استفاده می‌شوند.

لو مدیا همچنین ویدیو‌هایی را منتشر کرد که نشان می‌داد نظامیان صهیونیست پس از دریافت تجهیزات نظامی ازسوی کمک‌کننده فرانسوی به لطف جمع‌آوری کمک مالی، با انتشار ویدیو‌هایی در شبکه اجتماعی از آن‌ها تشکر کردند؛ البته این ویدیو‌ها بلافاصله حذف شدند.

وزارت دارایی فرانسه از اظهارنظر در این باره خودداری کرد.

 

بیش از ۲۰۰ سازمان غیرانتفاعی کانادایی از ارتش رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند

گزارش‌های رسانه‌ای نشان می‌دهند که بیش از ۲۰۰ سازمان غیرانتفاعی کانادایی که با عنوان خیریه فعالیت می‌کنند، از سال ۲۰۲۲ بیش از ۲۳۷ میلیون دلار کمک به رژیم صهیونیستی ارائه کردند.

سازمان‌های غیرانتفاعی یادشده به دلیل فعالیت خیریه‌ای ادعایی خود معاف از مالیات هستند.

این در حالی است که چنین اقدامی ازسوی سازمان‌های یادشده خلاف قوانین کانادا است؛ براساس قوانین کانادا کمک مالی به ارتش یا نیرو‌های مسلح کشور دیگر فعالیت خیریه محسوب نمی‌شود.

منتقدان ادامه فعالیت سازمان‌های غیرانتفاعی موسوم به خیریه، با انتشار طوماری اعلام کردند که این مهم‌ترین کمک کانادا به خلع ید فلسطینی‌ها است.

یافته‌های اخیر نشان می‌دهند که سازمان‌های کانادایی برای کمک‌های خود به سازمان‌های صهیونیستی و نیرو‌های مسلح حامی نسل‌کشی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، معافیت مالیاتی دریافت می‌کنند.

 

پول مالیات‌دهندگان غربی برای تامین مالی مرگ

موارد متعددی از متهم شدن سازمان‌های غیرانتفاعی غربی به تامین مالی ارتش رژیم صهیونیستی وجود دارند؛ فرانسه و کانادا در راس چنین رسوایی‌هایی قرار دارند.

اگرچه کمک‌های کشور‌های غربی به رژیم صهیونیستی یک واقعیت کاملا آشکار است، اما به نظر می‌رسد کشور‌های غربی با حذف کنترل و نظارت بر فعالیت سازمان‌های غیرانتفاعی عملا از حرکت آن‌ها در مسیر دور زدن قانون حمایت می‌کنند.

منتقدان به این روند، تاکید دارند که دولت‌های غربی در حالی که به بهانه ریاضت اقتصادی بودجه‌های مربوط به بهداشت، محیط زیست، عدالت، ... را کاهش می‌دهند که پول مالیات‌‎دهندگان را هزینه رسوایی‌های مرگ‌بار می‌کنند.

در پایان سال ۲۰۲۳، چند ماه پس از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، رسانه‌های فرانسوی از طرح‌های مشابه با هدف حمایت از نظامیان صهیونیست خبر دادند؛ در آن زمان، کمک‌های مالی معاف از مالیات به خرید مواد غذایی، پوشاک و محصولات بهداشتی اختصاص یافته بود.

وزارت دارایی فرانسه در واکنش به این موضوع در آن زمان یادآوری کرد که این اقدام‌ها غیرقانونی بوده و حمایت از سربازان در ارتش خارجی واجد شرایط کسر مالیات نیست؛ با وجود این، برخی از سازمان‌های غیرانتفاعی فرانسوی همچنان به دریافت معافیت مالیاتی جهت ارائه کمک‌های مالی به نظامیان صهیونیست استفاده کردند.

تلاش رژیم صهیونیستی برای تقویت دریافت کمک‌های سازمان‌های غیرانتفاعی غربی

به گزارش تایمز آف اسرائیل، رژیم صهیونیستی درپی مواجهه با انتقاد‌ها و اعتراض‌های منجر به کاهش فعالیت سازمان‌های غیرانتفاعی غربی دورزننده قوانین اعلام کرد که تشریفات اداری در بنادر خود را کاهش می‌دهد تا کمک‌های بیشتری را دریافت کند.

مقام‌های صهیونیست ادعا می‌کنند که به دلیل مواجهه با آنچه تهدید‌های بی‌سابقه می‌خوانند به این کمک‌ها نیاز دارند؛ در این میان، فرصت‌طلبی صهیونیست‌ها به بروز جنگ درونی و اتهام‌زنی میان آن‌ها منجر شده است.

آن‌ها، مقام‌های ارتش این رژیم را متهم به دروغگویی درباره نبود کمبود در ارتش متهم می‌کنند و مدعی هستند که فروپاشی زنجیره تامین ارتش رژیم صهیونیستی آن را نیازمند دریافت کمک‌ها کرده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *