دفتر نتانیاهو در کانون رسوایی درز اسناد محرمانه رژیم صهیونیستی
خبرگزاری میزان - رسانههای عبری گزارش دادند که دفتر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، در کانون رسوایی جدیدی قرار دارد که شامل دستورهایی برای توقف ضبط جلسات کابینه جنگ میشود و انحرافی از پروتکلهای امنیتی استاندارد است.
به گزارش روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، این مناقشه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، زمانی که جلسات کابینه جنگ در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تلآویو برگزار میشد، آغاز شده است.
در حالی که مقامهای امنیتی در ابتدا این جلسات را طبق روال ضبط میکردند، دفتر نتانیاهو با این استدلال که ضبط جلسات غیرضروری است، به ارتش رژیم صهیونیستی دستور داد که مستندسازی گفتوگوها را متوقف کند.
با تشدید بیشتر جنجالها، کانال ۱۲ عبری فاش کرد که دفتر نتانیاهو به اتهام باجگیری از یک افسر نظامی با یک فیلم حساس برای دسترسی و تغییر سوابق دیدارهای ۷ اکتبر تحت بازجویی است.
آوی گیل، مقام نظامی سابق، دادستان کل رژیم صهیونیستی را از نقض مشکوک پروتکل مطلع کرد.
این تحقیقات همزمان با تحقیقات جداگانه واحد پلیس لاهاو ۴۳۳ رژیم صهیونیستی در مورد جعل اسناد ادعایی در دفتر نتانیاهو، همراه با تحقیقات شینبت در مورد نشت اطلاعات حساس است که در آن ۵ مقام و نظامی ارشد شامل مشاور نتانیاهو بازداشت شدند.
- بیشتر بخوانید:
- درباره بازداشت نزدیکان نتانیاهو چه میدانیم؟
- رسوایی امنیتی در رژیم صهیونیستی درپی افشای اطلاعات محرمانه از دفتر نتانیاهو
این موارد باعث تشدید نگرانی عمومی در مورد اقدامهای امنیتی و پاسخگویی دفتر نتانیاهو در میان اتهامهایی درباره این موضوع است که مقامها به دنبال انحراف از مسئولیت خود در مورد شکستهای منتهی به جنگ غزه هستند.
در حال حاضر دخالت دو مقام ارشد دفتر نتانیاهو در کسب و انتشار مطالب حساس از دوربینهای مدار بسته مربوط به یک افسر ارشد نظامی در دست بررسی است.
تحقیقات در حال انجام است تا مشخص شود آیا این رویداد دیگری است که در آن مقامهای ارشد رویهها را نادیده گرفتهاند، به زیردستان دستور دادهاند که برخلاف قوانین عمل کنند و اصول امنیت اطلاعات و حریم خصوصی را نقض کردهاند.
منابع نزدیک به تحقیقات فاش کردهاند که پیامدهای این درز اسناد بسیار شدید است، منابع اطلاعاتی حیاتی و جان افراد را به خطر میاندازد و احتمالا تلاشهای جاری را برای نجات صهیونیستهای بازداشتشده به خطر میاندازد.
آسیبهای کوتاهمدت و بلندمدت به زیرساختهای امنیتی رژیم صهیونیستی یکی از نگرانیهای اصلی بازرسان است.
انتهای پیام/