صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«ثروتمندترین کشور دنیا هستیم» منتشر شد/ امریکا به روایت «برنی سندرز» نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ این کشور

۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶:۴۶
کد خبر: ۴۸۰۳۲۳۹
کتاب «ثروتمندترین کشور دنیا هستیم»؛ ایالات متحده امریکا به روایت «برنی سندرز» نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ امریکا با ترجمه امیرپرویز علی‌آبادی و مونا حجّیجو توسط انتشارات «راه یار» منتشر شد.

خبرگزاری میزان- کتاب «ثروتمندترین کشور دنیا هستیم»؛ ایالات متحده امریکا به روایت «برنی سندرز» نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ امریکا با ترجمه امیرپرویز علی‌آبادی و مونا حجّیجو توسط انتشارات «راه یار» منتشر شد.

«مایکل مور» مستندساز آمریکایی، چهار ماه پیش از روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ ایالات متحده، با وجود اینکه براساس پیش‌بینی اغلب نظرسنجی‌ها، هیلاری کلینتون پیروز انتخابات بود، در یادداشتی ترامپ را برنده انتخابات ریاست جمهوری متحده در سال ۲۰۱۶ دانست.

او خطاب به سران حزب دموکرات نوشت «سرتان را از برف بیرون بیاورید و با حقیقت روبه‌رو شوید. دوستان من! مردم شکسته، عصبانی، افسرده و نگران هستند و نشانه‌های نابودی آنچه نیز ما آن را طبقه متوسط می‌نامیم، همه‌جا گسترده شده است. همه‌جا مردم اعم از شاغلان و بیکاران عصبانی و ناراحتند که ایده «بخشودگی مالیاتی» ریگان آنها را فریفته است و دموکرات‌ها نیز رهایشان کرده‌اند و هنوز هم اگرچه سعی می‌کنند حرف‌های زیبایی بزنند، در عمل، مشتاقانه به دنبال کسب رضایت لابی‌گران شرکت «گلدمن ساکس» و چک‌های پر از صفر آنها هستند؛ و مردم می‌گویند: «دونالد ترامپ از بیرون سیستم رسیده تا خانه‌تکانی کند! لازم نیست با او موافق باشید؛ حتی لازم نیست او را دوست داشته باشید؛ او کوکتل مولتفِ شخصی شماست تا او را دقیقا وسط عوضی‌هایی پرتاب کنید که این بلا را سرتان آوردند!»

هیچ یک از افراد وابسته به حزب دموکرات یا حتی مستقل، به اندازه‌ای که برای رأی دادن به سندرز مشتاقند، صبح روز انتخابات برای رأی دادن به هیلاری کلینتون اشتیاق نخواهند داشت. این شور و اشتیاق وجود ندارد و از آنجایی که در این انتخابات براساس اینکه چه کسی افراد بیشتری را از خانه‌ها بیرون می‌کشد و به پای صندوق رأی می‌آورد، تعیین خواهد شد، ترامپ از هم‌اکنون برنده این میدان است. حامیان برنی در روز رأی‌گیری خودشان را راضی می‌کنند تا با بی‌میلی به هیلاری رأی دهند، اما زنگ هشدار زمانی به صدا در می‌آید که بدانید این نوع رأی‌ها، «رأی افسرده» است. یعنی اینکه رأی دهنده پنج نفر دیگر را با خود همراه نمی‌کند...»

برنی سندرز سناتور ایالت «ورمانت» در سنای ایالات متحده، در رقابت‌های درون حزبی انتخاب نامزد نهایی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا، رقیب جدی هیلاری کلینتون بود. در روز‌های اول رقابت‌ها، در نظرسنجی‌ها تنها سه درصد رأی داشت. کسی او را نمی‌شناخت و تا مدت‌ها از سوی رسانه‌های رسمی در بایکوت کامل قرار داشت. به او و حرف‌هایش پرداخته نمی‌شد...

سندرز در نیمه ابتدایی تقریباً در تمامی ایالت‌ها از هیلاری کلینتون شکست خورد؛ چون مردم نه او را می‌شناختند و نه حرف‌هایش را شنیده بودند. اما به مرور حرف‌های عدالت‌خواهانه‌اش بین قشر دانشجو و جوان امریکا چرخید و نامش سر زبان‌ها افتاد؛ حرف‌های جدیدی از نظامِ فاسدِ مالیِ ستاد‌های انتخاباتی هر دو حزب حاکم و شکاف عظیم نابرابری ثروت و درآمد که برای مردم آمریکا تازگی داشت. به مرور، از سه درصد توانست بالا و بالاتر بیاید و در چند ایالت هیلاری را شکست دهد. در این شرایط جدید مواجهه رسانه‌ها نیز با او تغییر کرد پس از اینکه بایکوت به صورت مردمی شکسته شد، روند منتقدانه و سرکوب آغاز شد. رسانه‌ها او را نامزد رؤیاپرداز نامیدند که وعده‌های سراب‌گونه به مردم می‌دهد که شدنی نیست و در مقابل، هیلاری را واقع‌بین دانستند که وعده‌های توخالی برای جمع کردن رأی نمی‌دهد. نمونه‌هایی از واکنش رسانه‌های آمریکا به نظرات انتقادی سندرز به مدل حاکمیت نظام سیاسی آمریکا در مصاحبه‌هایی که در این کتاب آورده شده، قابل مطالعه است.

سندرز به مرور شناخته و محبوب شد؛ ولی از سوی سران و نمایندگان حزب دموکرات کنار گذاشته شد و به همین دلیل که مایکل مور نیز پیش‌بینی کرده بود، ترامپ توانست هیلاری کلینتون را شکست دهد. در صورتی که در نظرسنجی‌ها در مقابله دو به دو با ترامپ، برنی سندرز از هیلاری کلینتون وضع خیلی بهتری داشت...

بخشی از سخنرانی‌های برنی سندرز در موضوعات مختلف در طول رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا همراه با چند مصاحبه تلویزیونی او در این کتاب گردآوری شده است.

کتاب «ثروتمندترین کشور دنیا هستیم»؛ ایالات متحده امریکا به روایت «برنی سندرز» نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ امریکا با ترجمه امیرپرویز علی‌آبادی و مونا حجّیجو در ۳۱۲ صفحه، شمارگان ۱۰۰۰ جلد و بهای ۱۸۵ هزار تومان از سوی انتشارات «راه یار» منتشر شده است. علاقه‌مندان جهت تهیه این کتاب، علاوه بر کتابفروشی‌ها می‌توانند از طریق سایت یا صفحات مجازی ناشر به نشانی rahyarpub.ir اقدام کنند.

 انتهای پیام/


برچسب ها: معرفی کتاب

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *