صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آرای صادره هیئت تجدیدنظر هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان قطعی و غیرقابل اعتراض است

۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲:۵۸
کد خبر: ۴۸۰۳۲۰۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نمایندگان در جلسه علنی امروز در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان مقرر کردند که آرای صادره هیئت تجدیدنظر در رابطه با تخلفات نمایندگان مجلس قطعی و غیرقابل اعتراض باشد.

نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۰ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان، با ماده ۵ این طرح با ۲۱۳ رأی موافق، ۱۸ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۵۴ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

به موجب ماده ۵ این طرح؛ در ماده ۸ قانون، عبارت «متشکل از اعضای هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌های دائمی مجلس» حذف می‌شود و عبارت «آرای صادره هیئت تجدیدنظر، قطعی و غیرقابل اعتراض است»، به انتهای ماده اضافه می‌گردد.

در ماده ۸ اصلاحی آمده است؛ «تصمیمات هیأت درخصوص اعمال بند‌های (الف)، (ب) و (ت) ماده (۶) این قانون قطعی است و در سایر موارد ظرف ده روز توسط نماینده مربوط قابل اعتراض می‌باشد. در این صورت موضوع در جلسه هیأت تجدیدنظر آرای صادره هیئت تجدیدنظر، قطعی و غیرقابل اعتراض است مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.»

پیشنهاد حذف این بند از سوی مهرداد لاهوتی در صحن علنی مجلس ارائه شد که با مخالفت نمایندگان مواجه شد. برخی از نمایندگان مخالف با حذف این بند تاکید داشتند که وجود این بند می‌تواند هرگونه تعارض منافع در صدور رأی در هیئت تجدیدنظر را برطرف کند.

همچنین در این جلسه پیشنهاد حذف جزء «آرای صادره هیئت تجدیدنظر، قطعی و غیرقابل اعتراض است» در متن ماده از سوی سید سلمان ذاکر مطرح شد که این موضوع هم با مخالفت نمایندگان مواجه شد.

محمدقسیم عثمانی سخنگوی کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس در مخالفت با حذف جزء مطرح شده در ماده ۵ این طرح گفت که هر رأیی تا قطعی نشود امکان طرح آن در دیوان عدالت اداری وجود ندارد بنابراین ابتدا باید این رأی در هیئت بدوی یا تجدیدنظر پیش بینی شده قطعی شود تا بتوان این مسئله را در قالب شکایت در دیوان عدالت اداری مطرح کرد.

انتهای پیام/


برچسب ها: جلسه علنی مجلس

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *