صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وضعیت حقوق بشری رو به وخامت در نوار غزه

۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵:۵۸
کد خبر: ۴۸۰۲۸۶۳
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
امدادگران و گروه‌های حقوق بشری طی ماه‌های گذشته همواره وضعیت را در نوار غزه فاجعه‌بار توصیف کرده‌اند.

خبرگزاری میزان - فلسطینیان در غزه پس از ۱۳ ماه جنگ رژیم صهیونیستی همه چیز خود را از دست داده‌اند. 

یان اگلند، دبیرکل شورای پناهندگان نروژ (NRC) که به‌تازگی از غزه بازدید کرد، گفت که شاهد رنج بی‌سابقه خانواده‌ها در این باریکه بوده است.

اگلند اظهار کرد: تخریب کاملی که من در این هفته در شهر غزه و سایر مناطق شهری شمال و مرکز غزه شاهد بودم، بدتر از هر چیزی است که من به‌عنوان یک امدادگر باسابقه تصور می‌کردم. آنچه در شمال غزه دیدم، جمعیتی بود که از نقطه شکست فراتر رفته بودند. خانواده‌ها حتی قادر به دفن عزیران خود نیستند. 

وی اضافه کرد: مردم غزه برخی روز‌ها را بدون غذا می‌گذرانند و آب آشامیدنی در هیچ‌کجا یافت نمی‌شود. 

دبیرکل شورای پناهندگان نروژ، تاکید کرد: این به هیچ‌وجه یک پاسخ قانونی، یک عملیات هدفمند «دفاع از خود»، یا جنگی مطابق با قوانین بشردوستانه نیست. کاری که اسرائیل در اینجا با تسلیحات غربی انجام می‌دهد، این است که منطقه‌ای پرجمعیت را برای تقریبا ۲ میلیون غیرنظامی غیرقابل سکونت کرده است. 

خانواده‌ها، زنان و کودکانی که با آنها صحبت کرده‌ام، رنج‌هایی را متحمل می‌شوند که تقریبا در هیچ‌کجای تاریخ اخیر دیده نشده است. هیچ توجیهی برای ادامه جنگ و ویرانی وجود ندارد. برای جلوگیری از تلف شدن ده‌ها هزار جان بی‌گناه دیگر، ما به آتش‌بس فوری و آزادی کسانی که خودسرانه بازداشت شده‌اند، نیاز داریم. 

یک گروه حقوق بشری گزارش کرد: باوجود گستردگی بحران، سیاست‌های اسرائیل به کاهش سطوح رقت‌انگیز کمک‌هایی منجر شده که به نیازمندان می‌رسد. ۹۱ درصد از جمعیت غزه با ناامنی غذایی حاد مواجه هستند که ۱۶ درصد آنها در سطوح فاجعه‌بار بوده و احتمالا با گرسنگی مواجه هستند.

غیرنظامیان غزه در هیچ‌کجا پناهگاه امنی ندارند. خانواده‌های فلسطینی همچنان مجبورند از یک منطقه ناامن به منطقه دیگر نقل مکان کنند. ۶۲ دستور فعال ازسوی رژیم صهیونیستی برای جابه‌جایی با هدف محدود کردن فلسطینیان به تنها ۲۰ درصد از غزه، بدون هیچ تضمینی از امنیت یا بازگشت، وجود دارد. این انتقال اجباری بوده و نقض جدی قوانین بین‌المللی به‌حساب می‌آید.

براساس گزارش‌ها، نزدیک به ۲ میلیون نفر در سراسر غزه آواره شده‌اند و در تلاش برای تامین غذا و داروی اولیه برای خود هستند. با نزدیک شدن به زمستان، بسیاری از آنها حتی یک چادر یا یک برزنت برای سرپناه ندارند؛ بیشتر کمک‌ها به‌دلیل ناامنی، اقدام‌های رژیم صهیونیستی و ویرانی‌های گسترده، در خارج از گذرگاه‌ها مسدود می‌شوند. 

این گروه حقوق بشری اضافه کرد که شرایط به‌ویژه در شمال غزه تحت محاصره شدید رژیم صهیونیستی ناامیدکننده است. تخمین زده می‌شود که ۱۰۰ هزار نفر در استان شمالی غزه به‌طور کامل از کمک‌های بشردوستانه محروم هستند؛ سازمان ملل مداخله غیرقانونی در کمک‌های بشردوستانه را محکوم می‌کند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *