صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اربعین شهادت سید مقاومت در «قرار سه‌شنبه‌ها»

۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵:۰۵
کد خبر: ۴۸۰۲۷۵۷
مراسم اربعین شهادت سید مقاومت سید حسن نصرالله توسط انتشارات شهید کاظمی در برنامه «قرار سه‌شنبه‌ها» برگزار شد.

خبرگزاری میزان - چند سالی است که انتشارات شهید کاظمی برنامه‌ای را عصر‌های سه‌شنبه با عنوان «قرار سه‌شنبه‌ها» با حضور نویسندگان، کارشناسان کتاب، اهالی رسانه و اهالی کتاب برگزار می‌کند. عصر دیروز این برنامه با محوریت اربعین شهادت سید مقاومت سد حسن نصرالله برگزار کرد. حمید داودآبادی نویسنده کتاب‌های «دیدم که جانم می‌رود»، «از معراج برگشتگان»، «شهادت‌طلبان»، «جاسوس‌بازی» و «سید عزیز» مهمان این برنامه بود. 

«هنوز باورم نمی‌شود که سید را از دست دادیم.» این اولین جمله‌ای بود که داودآبادی آن را با بغض بیان کرد.

وی درباره اولین ملاقاتش با سید حسن نصرالله در سال ۱۳۶۲ توضیحاتی را ارائه داد و سپس صداقت به‌عنوان بارزترین صفت شخصیتی او بیان کرد.

داودآبادی در ادامه علت شهادت سید حسن نصرالله را صرفا بمب‌های سنگرشکن آمریکایی ندانست و گفت: باید به دنبال این مسئله برویم که چه کسی باعث شهادت سید شد. همان‌طور که در به شهادت رسیدن شهید بهشتی، شهید رجایی، نامعلوم ماندن سرنوشت حاج احمد متوسلیان، شهادت حاج قاسم یک جریان نفوذ وجود داشت، در به شهادت رساندن سید حسن هم یک جریان نفوذ وجود دارد.

این نویسنده و پژوهشگر با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند نباید جای قاتل و مقتول عوض شود، اضافه کرد: سیدحسن نصرالله در تهران بود. او را کشیدند لبنان و این اتفاق افتاد.

وی تاکید کرد: باید کشمیری‌ها و خط خیانت را معرفی کنیم وگرنه همچنان کار خودشان را می‌کنند. شهادت سید حسن نصرالله ضربه بزرگی بود. بیشتر از ۳۰ سال اسرائیلی‌ها آرزو به دل ماندند، اما سرانجام این واقعه اتفاق افتاد و اکنون باید آسیب‌شناسی کنیم که از کجا به ما ضربه وارد می‌شود.

نویسنده کتاب «دیدم که جانم می‌رود» تصریح کرد: هر کسی به اندازه وسع خودش می‌تواند سید حسن نصرالله رو به دیگران معرفی کند. یکی با نوشتن کتاب، یکی با نوشتن یادداشت و مقاله و یکی در صفحه‌ی شخصی‌اش. هر کسی از نگاه خودش او را می‌شناسد. پس می‌تواند تعریف خودش را داشته باشد.

در پایان این مراسم از پوستر پویش مطالعاتی کتاب «ام علاء» نوشته سمیه خردمند رونمایی شد. 

گفتنی است این مراسم با همکاری انتشارات شهید کاظمی و انجمن کتابفروشان انقلاب اسلامی «خوشه» برگزار شد.

 انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *