ویژه برنامه «سوره فتح» با حضور نماینده سابق رهبر انقلاب در نیروی قدس سپاه پاسداران
خبرگزاری میزان - ویژه برنامه «سوره فتح» همزمان با چهلمین روز شهادت سید مقاومت شهید سیدحسن نصرالله میزبان حجتالاسلام علی شیرازی، نماینده سابق رهبر انقلاب در نیروی قدس سپاه پاسداران بود، وحید یامینپور مجری برنامه «سوره فتح» با اشاره به چهلم شهید سید حسن نصرالله گفت: امشب چهلمین شبی است که منطقه یکی از مهمترین رخدادهای سالهای اخیر را پشت سر میگذارد؛ چرا که یکی از بزرگترین داغها و غمها برای مومنین، جبهه مقاومت، برای اهل انقلاب اسلامی و برای مبارزان مقابل رژیم صهیونیستی رخ داده و بر دلشان نشسته است.
سیدحسن یک کتابخوان به تمام معنا بود
در ادامه حجت الاسلام شیرازی، نماینده سابق رهبر انقلاب در سپاه قدس، با اشاره به شخصیت سید حسن نصرالله گفت: سید حسن نصرالله از ۸ سالگی با کتاب انس گرفت و اولین کتابی که مطالعه کرد ارشاد القلوب بود. سپس به قرآن و تفسیر آن و بعد به زندگی اولیای الهی وصل شد. سید یک کتابخوان به تمام معنا بود.
نماینده سابق رهبری در نیروی قدس افزود: الگوی سید حسن پیامبر و ائمه بزرگوار بودند که لحظهای از مبارزه دست نکشیدند. این الگوگیری است که موجب میشود سید تصمیم بگیرد برای دفاع از دین، آرمانها و ارزشها و برای دفاع از خاک لبنان پای این مباحث بایستد و مبارزه کند. همین حرکت را در زندگی حاج قاسم هم میبینیم. حاج قاسم هم بیش از ۴۰ سال در عرصه مقاومت و مبارزه بود. هر دو شهید ویژگیهایی دارند که تصمیم گرفتهاند برای نجات جامعه بشری تلاش کنند.
شیرازی در ادامه گفت: زندگی سید حسن را به دو بخش قبل و بعد از جنگ ۳۳ روزه تقسیم میکنم؛ به خاطر آنکه که بعد از آن جنگ سید، مرد مقاومت دیگری شد و بر استقامت و ایستادگیاش افزوده شد و این ویژگی را دشمن صهیونیستی با تمام وجود درک کرد.
نماینده سابق رهبری در نیروی قدس در ادامه به تعامل شهید سید حسن نصرالله با افراد مختلف اشاره کرد و گفت: شهید نصرالله شخصیتی فروتنانه داشت و همواره خوش اخلاق و اهل مراوده با همه افراد بود. شهید نصرالله خود را مکلف به تبیین عظمت مقام معظم رهبری در جهان برای دیگران به خصوص برای ما ایرانیها میدانست. چرا که معتقد بود از این فاصله عظمت این شخصیت بیشتر دیده میشود.
حجت الاسلام شیرازی در پاسخ به این سوال که شهید نصرالله به عنوان رهبر شیعیان لبنان چه نسبتی با رهبر انقلاب برقرار میکرد گفت: مقام معظم رهبری در نامهای مکتوب به شهید نصرالله او را رهبر عربی خطاب میکنند چرا که معتقدند ایشان برای امت عرب رهبری میکنند. در مقابل نیز شهید نصرالله معتقد بود که او بیش از ایرانیها به ولایت فقیه ایمان دارد. او تاکید داشت که برخیها در ایران بر اساس قانون اساسی ولایت فقیه را قبول دارند این در حالی است که من با تمام وجود ولایت فقیه را پذیرفته و قبول دارم.
وی در خاطرهای با اشاره به زمانی که حافظ اسد رئیس جمهور سوریه بود گفت: حافظ یکی از حامیان مهم حزب الله لبنان محسوب میشد و با فوت او شهید نصرالله نگران از ادامه حمایتهای سوریه و همراهیها و همکاریهایش در مقاومت برابر رژیم صهیونیستی بود. به این ترتیب دیداری با مقام معظم رهبری داشتند تا در مورد این نگرانی با او مشورت کند. شهید نصرالله میگفت از ایشان این جمله را شنیدم که نگران نباشید رئیس جمهور بعدی سوریه بهتر از حافظ اسد خواهد بود. همه شاهد مکاریهای سازنده بشار اسد با حزب الله لبنان برابر رژیم صهیونیستی بودیم و این اتفاق یکی از رویدادهایی بود که ایمان شهید نصرالله به مقام معظم رهبری را افزایش داد.
شیرازی در ادامه با بیان یکی دیگر از خاطرات شهید نصرالله از دیدار با مقام معظم رهبری گفت: هنگامی که مرسی از ریاست جمهوری مصر کنار گذاشته شد، سید حسن نصرالله که در به ریاست رسیدن مرسی نیز نقش داشت بسیار خرسند بود چرا که اعتقاد داشت مرسی توقعاتی که از آن انتظار داشتیم را نتوانست برآورده کند. به این ترتیب در پیامی این ابراز خرسندی را به ایران اعلام کرد. مقام معظم رهبری با تایید بر اینکه مرسی توان و عملکرد لازم و مورد نظر را نداشت، اما این برکناری را شکستی برای مصر و تلاش بر تشکیل حکومتی مستقل از سلطه استکبار جهانی عنوان کرد و از آن ناراضی بود. شهید نصرالله پس از اطلاع از نگاه و دیدگاه رهبری نسبت به این اتفاق با چشمانی گریان بسیار غمگین شدند که فکری خلاف بر افکار و اندیشه رهبری از ذهن خود عبور داده است.
نماینده سابق رهبر انقلاب در نیروی قدس سپاه پاسداران جنگ ۳۳ روزه را مقدمه اوجگیری قدرت حزب الله دانست و گفت: در این جنگ حاج قاسم سلیمانی، عماد مغنیه و سید حسن نصرالله حضور داشتند؛ این سه سردار جبهه مقاومت نگران از شرایط حزبالله لبنان و ادامه کار آن بودند. به این ترتیب برای دیدار با مقام معظم رهبری عازم ایران شدند؛ حضرت آقا در این دیدار به آنها اطمینان داد که در این جنگ پیروز قطعی خواهند بود و این پیروزی موجب به قدرت رسیدن شما در منطقه خواهد شد در نتیجه همین گفته نیز به وقوع و حقیقت انجامید.
وی در ادامه به ابعاد معنوی و سیر و سلوک عبادی شهید نصرالله پرداخت و گفت: سید حسن معمولا شبها نمیخوابید و به انس با قرآن و ذکر خدا سپری میکرد. این موضوع را در انتخاب نیروهای مجاهد و رزمنده خود نیز مد نظر قرار میداد و همراه آن ولایت پذیری را در دستور کار میگذاشت. چنین نگاهی در سفرهای خانوادههای حزبالله لبنان به ایران کاملا مشهود بود چرا که هرگاه از آنها میپرسیدم برای سوغات چه برایتان تهیه کنیم فقط چفیه متبرک به دستان و نفس رهبری و در صورت امکان دیدار با ایشان را طلب میکردند.
حجت الاسلام شیرازی اعتقاد اعضای مقاومت به رهبر انقلاب را اینطور تشریح کرد: سید حسن آنقدر به رهبری و قولی که ایشان در قدرتمند شدن حزبالله دادند، ایمان داشت که بعد از دریافت پیام پیروزی از سوی ایشان به حزبالله؛ اصرار بر مصاحبه رسانهای و اعلام پیروزی داشت و درست همزمان با انجام این مصاحبه، ناوچه رژیم صهیونیستی مورد اصابت موشکهای حزبالله قرار گرفت و موجب حیرت همگان شد. از این رو سید حسن در همان مصاحبه اعلام کرد که ما توان شکست دادن صهیونیستها را داریم. حتی سران رژیم صهیونیستی هم بر این روحیه سید حسن تاکید داشتند.
نماینده سابق رهبر انقلاب در نیروی قدس سپاه پاسداران در پاسخ به این سوال که حزب الله بعد از سید حسن نصرالله چه سرنوشتی خواهد داشت گفت: ما بعد از حاج قاسم عملیات طوفان الاقصی را تجربه کردیم و حتی بعد از جنگ ۳۳ روزه، اوجگیری قدرت حزبالله را شاهد بودیم پس دور از انتظار نیست که همه رویدادهای اخیر پیرامون حزبالله لبنان به قدرتمندی بیش از پیش آن بیانجامد. انشاالله این قدرت که به قدرت جبهه مقاومت معروف است به سقوط رژیم صهیونسیتی منجر شود.
گفتنی است که برنامه سوره فتح، محصول همکاری گروه اجتماعی شبکه دو سیما و مرکزی هنری-رسانهای سلوک است که در گفتگو با اهالی فرهنگ، هنر و اندیشه، به دنبال ارائه تصویری جدید از جنگ در غزه و لبنان است.
انتهای پیام/