صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عدم ضرورت اعلام قیمت تضمینی محصولات باغی در سال ۱۴۰۳

۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹:۳۱
کد خبر: ۴۸۰۲۴۴۲
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
مصوبه شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در رابطه با عدم ضرورت اعلام قیمت تضمینی محصولات باغی در سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد.

خبرگزاری میزان - مصوبه شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در رابطه با «عدم ضرورت اعلام قیمت تضمینی محصولات باغی» در سال ۱۴۰۳ طی نامه شماره ۰۲۰/۲۰۸۸۳۸ مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۱۰ توسط وزیر جهاد کشاورزی و رئیس شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه کشور، ابلاغ شد.

مصوبه عدم ضرورت اعلام قیمت تضمینی محصولات باغی در سال ۱۴۰۳

به استناد مفاد قانون اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی مصوب پنجم آبان ماه یک هزار و سیصد و نود و نه، ابلاغی به شماره ۱۸۰/۶۷۸۲۶ مورخ ۱۳۹۹/۹/۱۲ مجلس شورای اسلامی، شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۳۰ تصویب نمود:

۱) با توجه به شرایط بازار محصولات باغی و نیز بر اساس مقادیر محاسبه شده قیمت‌ها با روش‌های تاکید شده در قانون، در شرایط فعلی ضرروتی برای اعلام قیمت تضمینی محصولات باغی در سال ۱۴۰۳ نمی‌باشد. در صورت نیاز برای هر محصول بر اساس شرایط بازار و با پیشنهاد معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی تصمیم لازم از طریق شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در اولین جلسه شورا صورت پذیرفته و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۲) به منظور حمایت از خرید محصول کشمش، سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران موظف است با استفاده از ساز و کار یارانه سود تسهیلات بانکی نسبت به خرید توافقی کشمش مازاد قابل عرضه کشاورزان اقدام نماید.

۳) بار مالی ناشی از ضرر و زیان احتمالی بند (۲) این مصوبه پس از حسابرسی ویژه یارانه‌ای، از محل اعتبار تنظیم بازار محصولات کشاورزی در قوانین بودجه سنواتی پیش‌بینی و تامین می‌گردد.

۴) پیشنهاد می‌گردد که پیمان‌سپاری ارزی برای صادرات محصولات باغی حذف شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *