صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آسوشیتدپرس: اسرائیل مدرکی درباره حضور حماس در بیمارستان‌های غزه ارائه نکرد

۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۴:۰۱
کد خبر: ۴۸۰۲۱۳۰
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
تحقیقات آسوشیتدپرس نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی باوجود کارزار مرگ‌بارش علیه مراکز درمانی غزه، مدرک و شواهدی درباره ادعاهایش ارائه نکرده است.

خبرگزاری میزان - بیمارستان‌ها ساخته شده‌اند تا مکان‌های درمان باشند، اما بار دیگر، ۳ بیمارستان در شمال غزه در محاصره نظامیان رژیم صهیونیستی بوده و زیر آتش قرار گرفتند.

بمباران در اطراف این مراکز درمانی ادامه داشته رژیم صهیونیستی حمله جدیدی را آغاز کرده است.

هر ۳ بیمارستان حدود ۱۰ ماه پیش نیز ازسوی نظامیان صهیونیست محاصره و مورد حمله قرار گرفتند؛ بیمارستان‌های کمال عدوان، العوده و اندونزیایی هنوز از آسیب نجات نیافته‌اند، اما تنها بیمارستان‌هایی هستند که تا حدی در این منطقه فعال هستند.

بیمارستان‌ها تحت قوانین بین‌المللی از حمایت ویژه برخوردارند.

رژیم صهیونیستی همواره مدعی حضور مبارزان مقاومت و تسلیحات آن‌ها در این بیمارستان‌ها شده و این درحالی است که تاکنون مدرکی در این مورد ارائه نکرده است.

مهم‌تر از همه، رژیم صهیونیستی ۲ بار به بیمارستان الشفاء شهر غزه، بزرگترین مرکز پزشکی در نوار غزه، حمله کرد و یک انیمیشن ویدیویی تهیه کرد که آن را به‌عنوان یک پایگاه اصلی حماس نشان می‌داد، اگرچه شواهد ارائه‌شده قابل تکیه نبود.

آسوشیتدپرس گزارش کرد: اما تمرکز بر الشفاء، حمله‌ها به مراکز درمانی دیگر را تحت‌الشعاع قرار داده است؛ آسوشیتدپرس ماه‌ها را صرف جمع‌آوری گزارش‌هایی از حمله‌ها به بیمارستان‌های العوده، اندونزیایی و کمال عدوان کرد و با بیش از ۳۰ بیمار، شاهدان، کارکنان پزشکی و بشردوستانه و همچنین مقام‌های اسرائیلی مصاحبه کرد.

این خبرگزاری در ادامه نوشت: این گزارش دریافت که اسرائیل شواهد کمی یا حتی هیچ مدرکی دال بر حضور حماس در این مراکز ارائه نکرده است. 

آسوشیتدپرس فهرستی را از حوادث گزارش‌شده ازسوی افرادی که با آن‌ها مصاحبه کرده بود، به دفتر سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ارائه کرد؛ این دفتر گفت که درمورد «رویداد‌های خاص» اظهارنظر نمی‌کند.

در گزارشی که در ماه گذشته ازسوی یک کمیسیون تحقیقات سازمان ملل منتشر شد، آمده که رژیم صهیونیستی یک سیاست هماهنگ را برای نابودی سیستم مراقبت‌های بهداشتی غزه اجرا کرده است؛ این گزارش اقدام‌های رژیم صهیونیستی را در بیمارستان‌ها به‌عنوان مجازات دسته‌جمعی علیه فلسطینی‌ها در غزه توصیف کرد.

برخی از بیماران اکنون از مراجعه به بیمارستان‌های غزه هراس دارند؛ آن‌ها از رفتن به بیمارستان خودداری می‌کنند یا قبل از تکمیل درمان آن را ترک می‌کنند.

ظاهر سهلول، یک امدادگر که در طول جنگ نیز در غزه کار کرده است، عنوان کرد که احساس ایمنی که باید اطراف بیمارستان‌ها را احاطه کند، از بین رفته است.

سهلول گفت: این جنگ در ذهن هر پزشک و پرستاری جای زخم شده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *