صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس جشنواره «هنر و سواد سلامت»: هنر مهمترین ابزار برای یادگیری و دستیابی به سلامت است

۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸:۳۶
کد خبر: ۴۸۰۱۸۷۶
رئیس جشنواره «هنر و سواد سلامت»، هنر را به عنوان مهمترین راه دستیابی به فرآیند سلامت توصیف کرد.

خبرگزاری میزان - نشست خبری اولین جشنواره «هنر و سواد سلامت» صبح امروز شنبه ۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۳ با حضور فرشید رضایی رئیس جشنواره و مدیرکل دفتر آموزش، بهداشت و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، سید احمد هاشمی دبیرکل جشنواره و رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و افشین دلشاد قائم مقام جشنواره و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی  در فرهنگستان هنر برگزار شد.

در ابتدای این نشست رسانه‌ای  فرشید رضایی رئیس جشنواره و مدیرکل دفتر آموزش، بهداشت و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، گفت: جشنواره هنر و سواد سلامت یکی از اداره کل آموزش و بهداشت است. در سال گذشته ریاست کارگروه فرهنگ سلامت به عنوان سکاندار سواد سلامت حکم گرفت.  

وی افزود: در برگزاری این جشنواره نهاد‌های زیادی با ما مشارکت داشته‌اند، نهادهایی، چون بهزیستی، آموزش و پرورش و ده‌ها عضو و ارگان دو. لتی دیگر.

این مقام مسئول با طرح این پرسش که  چرا در وزارت بهداشت تصمیم بر آن شد که جشنواره فرهنگ سلامت برگزار شود، تصریح کرد:  ما نعتقدیم زاویه نگاه باید به پیشگیری و خلق سلامت رویگردان شود چرا که سلامت فرآیندی است که باید به دست آید.

وی با تاکید به سواد سلامت تصریح کرد: تبلور عملی آموخته‌های ما در سواد سلامت نمود پیدا می‌کند.

رضایی در ادامه تاکید کرد: شش راه مختلف برا رسیدن به سلامت وجود دارد که آخرین و مهمترین آنها هنر است. هنر ششمین راه دستیابی به سلامت است. هنر از قوی‌ترین ابزار‌ها برای یادگیری است.

وی افزود: با گسترش فضای مجازی شاهد آن هستیم که با تبلیغ دخانیات و خشونت در تولیدات هنری بویژه در شبکه نمایش خانگی عکس آنچه در سیاست‌های نظام اسلامی است رفتار می‌شود.

مدیرکل دفتر آموزش، بهداشت و ارتقا سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: کارگروه ارتقا سلامت این جشنواره را از بهمن ماه گذشته وارد فاز اجرایی آن شد و دانشگاه علوم پزشکی خراسان را به عنوان میزبان جشنواره انتخاب کردیم.

در ادامه این مراسم نیز سید احمد هاشمی دبیرکل جشنواره هنر و سواد سلامت نیز به تشریح محور‌های مختلف جشنواره پرداخت، و گفت: تمامی محور‌های جشنواره حول محور جوانان اتفاق می‌افتد که مهمترین قشر در حوزه سلامت محسوب می‌شوند.

وی درباره ۶ محور اساسی این رویداد تصریح کرد: این محور‌ها شامل سواد تغذیه جوانان و نوجوان و خانواده با نشاط، خانواده بدون دخانیات، سواد سلامت معنوی و خانواده، سواد سلامت رسانه در نوجوانی و جوانی، نقش نوجوان در سلامت است.  

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: آثار ارسالی در قالب محور‌های مذکور بیش از  ۳هزار و نهصد و پنجاه و چهار اثر مختلف، چون فیلم ک‌تاه، عکس، مستند و... به جشنواره رسیده است که از این میان پوستر و عکس بیشترین آثار رسیده به جشنواره هستند.

افشین دلشاد قائم مقام این رویداد سینمایی و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی  تاکید کرد: از بهمن ماه ۱۴۰۲ اجرائیات این برنامه انجام شد. فاز داوری آثار در دو مرحله کار خود را آغاز کرد و در شهریور ماه برگزیدگان معرفی شدند.

دلشاد با اعلام اینکه اختتامیه جشنواره فردا در سینما فلسطین برگزار خواهد شد تصریح کرد: از ۱۴ تا ۱۷ آثار تجسمی جشنواره در فرهنگستان هنر برگزار خواهد شد.

در خاتمه فرشید رضایی رئیس جشنواره هنر و سواد سلامت در پاسخ به پرسشی درباره تاثیرگذاری این رویداد سینمایی گفت: این به نوع نگاهی که به جشنواره داریم باز می‌گردد. همه فعالان هنر باید متوجه باشند که پیام آور سلامت هستند؛ و این پیام را به همگان ابلاغ کنیم که در ۲۰ سال اخیر هنر نگاهی غیر قابل انکار در سلامت دارد.

وی ادامه داد: این باید آغازی باشد که سلامت در بطن جامعه نهادینه شود. هنر آنقدر در بدن انسان نفوذ دارد که تاثیر گذار است. در بحث ارتقا سلامت هنر نقشی غیر قابل انکار دارد.

وی همچنین  تاکید کرد: درباره نقش وزارت بهداشت در ارتقا سواد سلامت نیازمند یک برنامه علمی بودیم، این برنامه در شورای عالی انقلاب فرهنگی به است و به محض تایید آن  به اجرا در خواهد آمد. 

این مقام مسئول اعلام کرد: در صدد تولید چندین پروژه تلوزیونی و نمایش‌های خانگی که اخبار آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

در ادامه از پوستر این رویداد سینمایی نیز رونمایی شد. 



انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *