صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات آمریکا و آلمان در شمال غزه

۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷:۲۳
کد خبر: ۴۸۰۱۵۹۳
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
جنایت‌‎های رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف غزه با حمایت تسلیحاتی کشورهای غربی از جمله آمریکا و آلمان طی بیش از یک سال اخیر ادامه یافته است.

خبرگزاری میزان - قتل‌عام ارتش رژیم صهیونیستی در بیت‌لاهیا و اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه طی هفته‌های اخیر به شهادت صد‌ها نفر منجر شده است.

برخی منابع پزشکی گزارش دادند که کمتر از یک ماه حملات رژیم صهیونیستی در شمال غزه بیش از هزار نفر به شهادت رسیده‌اند که بسیاری از آنها کودکان و زنان هستند.

حمایت تسلیحاتی غرب از رژیم صهیونیستی

در کنار رژیم اشغالگر صهیونیستی، کشور‌هایی که به ارتش ارتش این رژیم سلاح می‌دهند یا در مورد جنایت نسل‌کشی آن سکوت می‌کنند نیز باید پاسخگو باشند.

نهاد‌های حقوق بشری بمباران یک ساختمان مسکونی ۵ طبقه در بیت‌لاهیا را ازسوی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در روز سه‌شنبه گذشته مستند کردند؛ این ساختمان حدود ۲۰۰ غیرنظامی آواره را در خود جای داده بود و درپی بمباران رژیم صهیونیستی به‌طور کامل بر سر ساکنان آن ویران شد.

به گفته یکی از بازماندگان این کشتار، ساختمان در ساعت ۵ صبح از سوی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به‌طور کامل تخریب شده است؛ ۲۰۰ ساکن این ساختمان پس از هدف قرار گرفتن خانه‌ها و پناهگاه‌هایشان ازسوی نظامیان صهیونیست، از اردوگاه آوارگان جبالیا و سایر محله‌ها در شمال غزه آواره شده بودند و همه آنها غیرنظامی بودند.

استفاده از تسلیحات آلمانی و آمریکایی در قتل‌عام فلسطینیان

 ارتش رژیم صهیونیستی به‌طور مداوم از بمب‌ها و سلاح آلمانی «ماتادور» برای بمباران و سوزاندن خانه‌ها و کشتار فلسطینی‌ها استفاده کرده است.

براساس گزارش‌های اولیه، ارتش اشغالگر صهیونیست از یک بمب ۹۰۸ کیلوگرمی آمریکایی MK-۸۴ برای هدف قرار دادن این ساختمان مسکونی استفاده کرد و آن را روی سر ساکنان تخریب کرد.

حدود ۲۰۰ نفر در ساختمان به‌دنبال دستور تخلیه غیرقانونی رژیم صهیونیستی و تخریب و سوزاندن پناهگاه‌ها در پروژه بیت‌لاهیا، جبالیا و اردوگاه آوارگان آن به این ساختمان پناه برده بودند.

جلوگیری رژیم صهیونیستی از رسیدن نیرو‌های امدادی به بیت‌لاهیا

بسیاری از قربانیان حمله اخیر در بیت‌لاهیا ازسوی ساکنان پیدا شدند و نیرو‌های اورژانس و دفاع مدنی به دلیل حملات مداوم ارتش رژیم صهیونیستی امکان رسیدن به محل بمباران و بازیابی مجروحان و انتقال شهیدان را نداشتند.

 پیکرهای حدود ۹۳ قربانی این بمباران از سوی ساکنان منطقه پیدا شد و ده‌ها تن دیگر هنوز مفقود هتند و زیر آوار مانده‌اند.

حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به  بیمارستان کمال‌عدوان

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنین به منطقه اطراف بیمارستان کمال‌عدوان در بیت لاهیا حمله کردند، نظامیان صهیونیست اکثر کادر پزشکی را در حمله جمعه گذشته به این بیمارستان دستگیر کرده بودند و تنها مدیر آن با کمک یک پزشک کار می‌کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی علاوه بر استفاده از بمب‌های آلمانی در شمال نوار غزه، به‎طور مداوم از سلاح آلمانی ماتادور برای بمباران و سوزاندن خانه‌ها و کشتار فلسطینی‌ها استفاده کرده است.

به گزارش ناظر حقوق بشر اروپا-مدیترانه (یورو-مد مانیتور)، براساس قوانین بین‌المللی به ویژه کنوانسیون پیشگیری و مجازات جنایت نسل‌کشی، رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در نوار غزه مرتکب نسل‌کشی شده است و آمریکا و آلمان با ارسال مکرر تسلیحات خود به اراضی اشغالی در این جنایت شریک هستند؛ سلاح‌هایی برای کشتار غیرنظامیان فلسطینی در تعداد زیاد و تخریب خانه‌های آنها.

بی‌توجهی نهاد‌های بین‌المللی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی 

یکی از منفورترین نمونه‌های نژادپرستی و فساد اخلاقی و سیاسی در مقیاس جهانی، بی‌توجهی جامعه بین‌المللی و سیستم‌های قضایی بین‌المللی در طول یک سال گذشته است.

 تعداد قربانیان از ده‌ها به صد‌ها و سپس هزاران نفر افزایش یافته است، بدون اینکه حتی یک موضع جدی صادر شود و بسیاری از دولت‌ها به‌ویژه متحدان غربی رژیم صهیونیستی کشتار‌ها و قتل‌عام‌های روزانه را عادی جلوه می‌دهند.

از آنجایی که غیرنظامیان هیچ خطری برای نظامیان اشغالکر ندارند، اگر بخواهند در هنگام درگیری‌های مسلحانه در خانه‌ها یا محله‌های خود بمانند، به‌وسیله قوانین بشردوستانه بین‌المللی محافظت می‌شوند؛ براساس تحقیقات صورت‌گرفته، هدف از کشتار و ویرانی رژیم صهیونیستی، پاک‌سازی قومی مردم فلسطین از طریق قتل‌عام و جابه‌جایی اجباری است.

طبق قوانین بین‌المللی بشردوستانه، غیرنظامیانی که نمی‌توانند یا نمی‌خواهند منطقه خاصی را ترک کنند، همچنان از حمایت ویژه‌ای برخوردارند؛ حضور آنها در هیچ منطقه‌ای رژیم صهیونیستی را از تعهد به تامین و حمایت از این حفاظت مبرا نمی‌کند.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *