صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واشنگتن؛ تامین‌کننده ابزار نسل‌کشی برای رژیم صهیونیستی

۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۸۰۱۵۱۳
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
آمریکا از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه، باوجود شواهد نسل‌کشی حمایت‌های نظامی خود را از این رژیم تشدید کرده است.

خبرگزاری میزان - منابع آگاه می‌گویند که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا حدود ۵۰۰ گزارش درباره استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات آمریکایی در حمله‌هایی که به غیرنظامیان در نوار غزه آسیب وارد کرده، دریافت کرده است؛ این درحالی است که واشنگتن از سیاست‌های خود که مستلزم تحقیقات سریع درمورد چنین ادعا‌هایی بوده، پیروی نکرده است.

این افراد می‌گویند که دست‌کم برخی از این گزارش‌ها که طی سال گذشته به وزارت خارجه آمریکا ارائه شده احتمالا نشان‌دهنده نقض قوانین آمریکا و قوانین بین‌المللی است.

این گزارش‌ها از سراسر دولت آمریکا، سازمان‌های امدادی بین‌المللی، سازمان‌های غیردولتی، گزارش‌های رسانه‌ها و سایر شاهدان عینی دریافت شده‌اند.

به‌گفته مدافعان حقوق بشر که از این گزارش‌ها مطلع هستند، ده‌ها تصویر ارائه‌شده در این گزارش‌ها، شامل مستندات از وجود قطعات بمب‌های ساخت آمریکا در مکان‌هایی است که در آن تعداد زیادی کودک به شهادت رسیدند. 

 

مقام‌های فعلی و سابق آمریکا به واشنگتن‌پست گفته‌اند که باوجود دستورالعمل داخلی وزارت خارجه در واکنش به حوادث غیرنظامی هیچ پرونده واحدی به مرحله اقدام نرسیده است. این دستورالعمل به مقام‌ها دستور می‌دهد تحقیقات انجام داده و اقدامی را ظرف ۲ ماه پس از شروع تحقیقات توصیه کنند. آنها می‌گویند که بیش از دو سوم پرونده‌ها حل‌نشده باقی مانده‌اند.

فعالان از تامین مداوم تسلیحات برای جنگ رژیم صهیونیستی ازسوی آمریکا، که اکنون پس از ۱۳ ماه حدود ۴۳ هزار شهید برجای گذاشته، انتقاد کردند؛ این افراد می‌گویند که نوع رسیدگی به این گزارش‌ها نمونه دیگری از عدم تمایل دولت بایدن به مسئول دانستن متحد نزدیک خود برای تلفات سرسام‌آور جنگ غزه است.

جان رامینگ چاپل، مشاور حقوقی و سیاستی که بر کمک‌های نظامی آمریکا و فروش تسلیحات نظارت می‌کند، گفت: آنها برای حفظ سیاست انتقال تسلیحات بدون قیدوشرط به کابینه نتانیاهو، شواهدی مبنی بر صدمات و جنایت‌های گسترده علیه غیرنظامیان را نادیده می‌گیرند. 

چاپل، اضافه کرد: زمانی که نوبت به سیاست‌های تسلیحاتی دولت بایدن می‌رسد، همه‌چیز روی کاغذ خوب به نظر می‌رسد، اما در عمل در مورد اسرائیل بی‌معنی است. 

وزارت خارجه آمریکا از بیان جزئیات حجم حوادث تحت بررسی خودداری کرده است. 

 

واشنگتن‌پست گزارش کرد که باوجود تشدید نگرانی (ظاهری) مقام‌های دولتی و قانونگذاران درمورد جنگ غزه، اما تقریبا تمام کمک‌های نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی بدون وقفه همچنان ادامه دارد.

تحلیلگران می‌گویند که سرعت و حجم تسلیحات ارسالی به این معناست که مهمات ساخت آمریکا بخش قابل توجهی از زرادخانه رژیم صهیونیستی را تشکیل می‌دهد؛ در این مورد می‌توان به ناوگان هواپیما‌های جنگی ارتش رژیم صهیونیستی که ساخت آمریکا هستند، اشاره کرد.

تامین ابزار جنایت برای رژیم صهیونیستی ازسوی آمریکا

از زمانی که رژیم صهیونیستی جنگ خود علیه نوار غزه را در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) آغاز کرد، آمریکا میلیارد‌ها دلار کمک نظامی و تسلیحاتی به این رژیم ارائه کرده است. علاوه بر این، دولت بایدن ارتش آمریکا را در حمایت مستقیم از رژیم جنایت‌کار در منطقه مستقر کرده است.

جدا از تلاش‌های خود ارتش آمریکا در حفاظت از رژیم صهیونیستی، واشنگتن به میزان قابل توجهی میزان کمک‌های نظامی را برای این رژیم درجهت ارتکاب جنایت علیه مردم غزه و لبنان افزایش داده و فروش بیشتر تسلیحات و تجهیزات به این رژیم را تایید کرده است. 

برخی برآورد‌ها مجموع کمک‌های آمریکا به رژیم صهیونیستی را در زمان جنگ بسیار بیشتر نشان می‌دهد. تجزیه و تحلیل منتشر شده ازسوی محققان دانشگاه براون نشان می‌دهد که کمک‌های نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی در یک سال گذشته از ۱۷.۹ میلیارد دلار فراتر رفته است. 

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *