صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برگزاری «المپیاد ترکیبیات» وجه علمی ایران را در جهان تغییر می‌دهد

۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۷:۰۱
کد خبر: ۴۸۰۱۲۸۸
رئییس باشگاه دانش‌پژوهان جوان برگزاری المپیاد جهانی ترکیبات را گام بلندی در تحقق مرجعیت علمی کشور عنوان کرد و گفت: این رویداد وجه علمی ایران را در جهان تغییر می‌دهد.

خبرگزاری میزان – نشست خبری المپیاد بین‌المللی ترکیبیاتی ایران با حضور رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان، صبح امروز ۸ آبان  ۱۴۰۳ در سالن آمفی تئاتر این مرکز پژوهشی برگزار شد.  

در ابتدای این نشست، سیدرضا حسینی، رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان اظهار کرد: باشگاه دانش‌پژوهان جوان پس از درخشش در تابستان امسال و کسب رتبه سوم مدالی در بین کشور‌های جهان یک‌سری دوره‌های آموزشی برای دانش‌پژوهان سراسر کشور برگزار کرد تا دانش‌پژوهان آمادگی کافی برای ۱۹ آبان‌ماه که شروع مسابقات انتخابی المپیاد‌های ملی جهان است را کسب کنند.

وی افزود: در دوره اخیر تلاش کردیم تغییراتی را در رویکرد باشگاه دانش‌پژوهان ایجاد کنیم. در همین راستا و از برکات دیدار مدال آوران کشورمان با مقام معظم رهبری اتفاقات بسیار خوبی رقم خورد تا جایی که سایت رهبر انقلاب تاریخچه مفصلی از باشگاه دانش‌پژوهان جوان منتشر کرد و ما این تاریخچه را به صورت یک کتابچه تحت عنوان باشگاه ستاره‌ها منتشر کردیم.

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با اشاره به اینکه میزیانی المپیاد ترکیبیات وجه علمی ایران را در جهان تغییر می‌دهد؛ افزود: در این المپیاد توانمندی‌های علمی ایران نیز به اثبات می‌رسد و ما به سمت مرجعیت علمی‌ای که رهبر انقلاب بر آن تاکید دارند حرکت خواهیم کرد.   

حسینی با بیان اینکه میزبانی از المپیاد‌های جهانی جای اقتخار دارد، ابراز کرد: در این میزبانی سیاست‌گذاری‌ها و نظارت توسط کمیته خارج از کشور انجام می‌گیرد، با این وجود درخواست‌هایی نیز از سوی افرادی از رژیم اشغالگر قدس جهت شرکت در المپیاد وجود داشت که توسط کمیته علمی این رویداد جهانی از دور مسابقات خارج شدند.  

این مقام علمی در بخش دیگری از اظهارات خود به تشریح المپیاد ترکیبیات پرداخت و گفت: ترکیبیات حوزه مشترک ریاضی محض، علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی است که بر اساس گسترش کامپیوتر و هوش مصنوعی این المپیاد در ایران رایج شد.

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با بیان اینکه المپیاد ترکیبیات سال ۱۳۹۹ برای نخستین بار در سطح ملی برگزار شد، عنوان کرد: زمانی‌که سطح آزمون و سوالات به کشور‌های دیگر ارسال شد، کشور‌های دیگر درخواست طراحی سوالات را از ما داشتند و این جای افتخار دارد.

حسینی با اشاره به وجه تمایز المپیاد ترکیبیات با سایر رویداد‌های مشابه، توضیح داد: تصحیح آزمون این المپیاد برخلاف المپیاد‌های جهانی به صورت همزمان با برگزاری آزمون به شکل برخط انجام می‌شود و این امر به‌دلیل پتانسیل نیروی انسانی که این المپیاد دارد، محقق شده است.  

وی با بیان اینکه آزمون المپیاد ترکیبیات به صورت گروه‌های سه‌نفره انجام می‌شود ابراز کرد: این امر باعث می‌شود روحیه تیمی دانش‌آموزان تقویت شود. المپیاد ترکیبیات محدودیت سنی را تا حد زیادی کم کرده است و در سه سطح برگزار می‌شود. همچنین روحیه جدی در اساتید دانشگاه نیز تشویق و ترغیب شده است.

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان ادامه داد: در این المپیاد ایران استاندارد‌های آزمون را برای کشور‌هایی مانند آمریکا و انگلیس مشخص می‌کند. این سیاست‌گذاری‌ها باعث می‌شود که نقش نخبگان ملی در این المپیاد پررنگ شود.

حسینی با اشاره به کمیته‌های مهم المپیاد ترکیبیات، اظهار کرد: این المپیاد سه کمیته مهم اعم از کمیته علمی، اجرایی و بین‌الملل برای ارتباط با فضای خارج از کشور دارد. بسیاری از دانش‌پژوهانی که در این المپیاد فعالیت دارند، ساکن خارج از کشور هستند.

وی در خاتمه اظهارات خود به زمان برگزاری این رویداد علمی اشاره کرد و گفت: چهارمین دوره المپیاد ترکیبیات ایران دهم و یازدهم آبان ماه به صورت برخط و با حضور ۴ هزار نفر از ۶۵ کشور دنیا برگزار می‌شود. امتیاز ویژ‌ه‌ای به شرکت‌کنندگان ارائه و نتایج آزمون به عنوان یک مدرک معتبر قابل ارائه به دانشگاه برای شرکت‌کنندگان است. تعداد کشور‌های شرکت‌کننده به ۶۵ کشور رسیده و از المپیاد‌های رسمی مانند نجوم و فیزیک بیشتر است و این نشان از اعتبار این آزمون در کشور‌های دیگر است.

انتهای پیام/

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *